Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın sevgili Dukancılar....Sabah 62.60 kg geldim.5 yıldır doğumdan sonra bu kiloya inememiştim.Geçen sene gittiğim diyetisyen bile bunu başaramadı.Acayip hırs yaptım.59 a inilecek...Herkese kolay gelsin....:KK8:

Tebrikler canım :KK9::KK9::KK9::KK9: bırakma arkasını bende 2 yıldır 59 rakamını görmemiştim bu hafta gördüm birdaha atmış rakamını hatatımdan silmeyi hedefledim hadi başarılar hekese tarif paylaşımlarına devam lütfen

patlıcanlarımızı közleyebilir yağsız yoğurt ve sarmısakla süper bir salata olur zaten tamda bizim diyete uygun :KK16:

Valla süperiz kızlar... Ama paylaşımlar azalmaya başladı. Daha seyir evresinde bırakırsanız bizi sonraki evrelerde hiç buluşamayacağız.

Bu arada bir tarif daha : Aynı patlıcanlar gibi kabakları rendeleyip yağsız tavada kavurun. İçine yağsız yoğurt, dereotu, sarımsak ve az miktar tuz ekleyin.

Patlıcanları minik küpler halinde doğrayın. Yağsız tavada kavurun, kenara alın. Tavukları minik küpler (sote) halinde doğrayıp, onlarıda yağsız tavada kavurun. Sonra içine patlıcanları ve domates ekleyin. Arzu ederseniz soğan ve biberde ekleyebilirsiniz.

Sevgiler...:KK16:

Cok uzgunum kizlar ben regli donemindeki 2 gunde dayanamadim ve biskuvi cikolata yedim cok kotu hissediyorum ki verdigim 2.5 kiloyu hemen geri almisim cok yazik oldu 35 gun sonra Istanbula gidicem 62.5 kilo ile kimseyle gorusmek istemiyorum.
Eskiden diyetisyene gitmistim ve 2 haftada 3 kilo vermistim ayni spor ve listeyi uygulicam bundan da cayarsam moralim iyice sifir olucak

mel_ca senin yerinde olsam atak evresini yeniden uygulardım..daha çabuk kilo vereceğini düşünüyorum..

Cok uzgunum kizlar ben regli donemindeki 2 gunde dayanamadim ve biskuvi cikolata yedim cok kotu hissediyorum ki verdigim 2.5 kiloyu hemen geri almisim cok yazik oldu 35 gun sonra Istanbula gidicem 62.5 kilo ile kimseyle gorusmek istemiyorum.
Eskiden diyetisyene gitmistim ve 2 haftada 3 kilo vermistim ayni spor ve listeyi uygulicam bundan da cayarsam moralim iyice sifir olucak

Kesinlikle morgaine katılıyorum. Sen ki geçen gün nelere hayır demiştin. Ayrıca 2.5 kilo alacak kadar ne yedin merak ediyorum. Biraz bisküvi ve çikolata yemekle 2.5 kilo alınmaz. Ayrıca hadi dayanamadın yedin o zaman çıkıp 1 saat yürüseydin. Yediklerini anında yaksaydın. Yine aynı şeyi söylüyorum. Morgaine katılıyorum. Kesinlikle başka bir diyete başlama. Başlasan bile o diyette eskiden verdiğin kadar kilo verme ihtimalin yok.

Kızlar bu tatlı krizlerine kökten bir çözüm bulmalıyız. Ben tatlandırıcılı süt içiyordum o dönemde. Ayrıca yulaf kepeğinden krep hazırlayıp içine istediğin miktarda tatlandırıcı koyup gayet tatlı bir krep elde edebilirsiniz. İLLA Kİ çikolata yememiz gerekmiyor. Ayrıca cola zero gibi sıfır şekerli içeceklerde bu hissi oldukça tatmin ediyor.

İnsanların bana nasıl baktıklarını görmelisiniz. 13 kilo verdim dediğimde hepsinin çenesi yere vuruyor. Bakıyorum etrafa benden daha az yiyen ama bir türlü kilo veremeyen insanlarla dolu ortalık.

MEL_CA sana sesleniyorum. Senin iraden gerçekten çok kuvvetli, böyle bir kaçamak yaptığında 2 veya 3 gün tekrar atak evresine geri dön, kilolarını hızla kaybettiğini göreceksin. Sen bunu yaptın ve gene yapabilirsin. Hem de daha iyisini.....

Sevgiler.:KK16::KK16:

merhaba;
ben de yaklaşık 2 aydır dukan diyeti yapıyorum.
8 kg verdim ve bu arada değişik tarifler denerken en sonunda bunları topladığım bir blog açtım.
ne yiyeceğini bilemeyenler alternatif olabilir.fakat link ekleyemedim.buradan ulaşabilirsiniz sanırım.
dukandiyetim.blogspot.com

Sevgili Ipeksir ve Morgaine tesekkurler desteginiz icin ama cok enteresan dun 1 saat spor yaptim ve diyestisyenimin verdigi listeyi az yiyerek uyguladim 60,7 olmusum gene 2 kilo hizla gitti bir sislik vardi sanirim regly ve tatli 2 gun kendime gelemedim.
Ipeksir ben yedigim de tatli kimse inanamaz yani biskuvi cikoilata torba torba yiyorum cunku hipo glimemim var ve kriz geliyo ciddi bir vakayim yani.
Simdi eskiden kilo vermistim eski erkek arkdasimdan kazik degiimde herseyi tadip yemiyodum yani migdemi kandiriyodum bunu 1-2 hafta denicem sporla beraber baktim olmadi dediginiz gibi Dukan`a baslicam gene ...
Belki herkese her diyet uymuyor sizin adiniza cok memnunum ve en buyu destekciniz benim umarim bende ideal kilomu burda paylasicam sizle.
Iyi Haftasonlarii!!

dukan diyetiyle tanışmam bir arkadaşımın bu diyetle 2 ayda 9 kilo vermesi ile oldu..hemen kitabı edindim kendime.çünkü birçok diyete rağmen kilo veremeyen bir duruma gelmiştim..üstelik birde tiroid sorunum var..bu diyete çok inanıyorum..herkes gibi büyük kiloları kısa bir sürede vermem imkansız..bugün bu diyete başlayalı 1 ay oldu ve ben sadece 4 kilo verdim.ama verdim..eskiden olsa belki 1 kilo falan verebilitdim belki..benim durumumda olan arkadaşların özellikle bu diyete sıkıca asılmasını öneriyorum..

merhaba;
ben de yaklaşık 2 aydır dukan diyeti yapıyorum.
8 kg verdim ve bu arada değişik tarifler denerken en sonunda bunları topladığım bir blog açtım.
ne yiyeceğini bilemeyenler alternatif olabilir.fakat link ekleyemedim.buradan ulaşabilirsiniz sanırım.
dukandiyetim.blogspot.com

Durumcum süpersin...:KK9::KK9::KK9:

Benimde aklımda böyle birşey vardı ama nasıl yapılacağını bilemediğimden ayrıca çokta bir tarifim olmadığından kaldı. Gerçekten harikasın. Aşağı yukarı aynı kilolar hedefimiz. Ben hedefime 80 günde ulaştım, tam 13 kilo vererek 71 den 58'e indim. Şimdi 3.evredeyim ve tariflerin ufkumu genişletti. Ayrıca ancak geçen cuma günü yani 3.evreye geçtiğimde yulaf kepeğini bulabildim. Senin blogu çok iyi duyurmalıyız ki başlayan arkadaşlar alternatifleri görebilsinler. Çok çok teşekkürler...

Ben tekrar linki yazıyorum. :KK9::KK9: dukan diyeti tariflerim

İnternette bir de ingilizce tariflerin olduğu bir site var. Belki sana değişik fikirler verir. Onunda linkini ekliyorum... http://www.mydukandiet.com/recipes/index.html

Son düzenleme:
Beğenmenize sevindim:)
Diyete başlamadan önce bir sürü araştırma yaptım.O söylediğiniz siteye ve daha birçok yabancı yayınlara baktım ama beni hiç tatmin etmedi tarifler.Daha doğrusu bizim damak tadımıza uygun gelmedi.
Kendime göre yasak olmayan malzemelerle neler yapabilirim derken oluştu bu fikir.Çünkü eminim ki kitaptaki listeleri görüp amaaaan ben bunu yapamam hep et mi yiyeceğim deyip vazgeçebilecek çok kişi var.Oysa ki bu diyet benim hayatım boyunca gördüğüm en kolay uygulabilir diyet.
Benim tariflerimin özelliği evdekilerle aynı şeyleri yiyebilmeye olanak tanıması.Bu yemekleri eşim de kızım da beğenerek yiyorlar.
Hiç yağ kullanmadan da lezzetli yemek yapaılabileceğini öğrendim.Bu da hayat boyu bir artı zaten.

Bu arada yulaf kepeğini ben de almadım.Arada yulaf ezmesiyle idare ediyorum.O bana resimlerden gördüğüm kadarıyla sanki çok kabuklu geldi.Siz nasıl buldunuz?Beğendiniz mi?
Ayrıca 3. etaba geçtiğiniz için tebrik ederim.Ben 62 de kaldım şu aralar.Vücut direnç gösteriyor sanırım.Ama vazgeçmek yok:KK70:

Durucum aynı dertteyim bende 59-60 arası gidip geliyorum takıldım 5 gündür yarım "yumruk hareketi" denilen taktiğe başlıcam birkaç gün devam edicem sporuda çoğaltıcam biraz, yanında yeşil çayada başlıyayım diyorum ..bakalım ne kadar direncek vucudum hayatımın son rejimidir benim için dukan başladım hedefe ulaşana kadar devam

İpeksir bu arda şu metobolizmayı hızlandırıcı funda suyu felan da denesek mi? ne dersin :KK28:

selam herkese..
bende yaklaşık birbuçuk aydır bu diyeti yapıyorum tam 10 kg verdim.hedefim 54.0.şuan 55.2 kg yim.
1 haftadır falan değişmedi kilom bu hafta bikaç gün normal yoğurt yemek durumunda kaldım sizce bununl bi ilgisi olabilir mi?
bu arada hedeflerine ulaşan arkadaşları ben de tebrik ediyorum.
Sevgiler...

süpersiniz arkadaşlar..ben henüz tartılmadım..malum regl durumları..tartılıpta moralimi bozmak istemiyorum..

Durumcum süpersin...:KK9::KK9::KK9:

Benimde aklımda böyle birşey vardı ama nasıl yapılacağını bilemediğimden ayrıca çokta bir tarifim olmadığından kaldı. Gerçekten harikasın. Aşağı yukarı aynı kilolar hedefimiz. Ben hedefime 80 günde ulaştım, tam 13 kilo vererek 71 den 58'e indim. Şimdi 3.evredeyim ve tariflerin ufkumu genişletti. Ayrıca ancak geçen cuma günü yani 3.evreye geçtiğimde yulaf kepeğini bulabildim. Senin blogu çok iyi duyurmalıyız ki başlayan arkadaşlar alternatifleri görebilsinler. Çok çok teşekkürler...

Merhaba ipeksir.. III.evreye geçen pek kimseye rastlamamıştım istediğiniz kiloya düşmenize sevindim. Ben de 1 aydır güçlendirme evresindeyim, gayet iyi gidiyor.. Kilo almadım hatta 1 kilo vermişim.. 62 kilodan 54 kiloya düştüm..:) Güçelndirme evresi nasıl geçiyor ?

Merhaba arkadaşlar forum.dukaners.com adlı sitede Dukan Sweet Recipes adlı bölümde tatlı tarifleri var. Siteyi interneette ararken başına www yazmadan direkt yukarıda yazdığım gibi yazarak arayın

Merhaba ipeksir.. III.evreye geçen pek kimseye rastlamamıştım istediğiniz kiloya düşmenize sevindim. Ben de 1 aydır güçlendirme evresindeyim, gayet iyi gidiyor.. Kilo almadım hatta 1 kilo vermişim.. 62 kilodan 54 kiloya düştüm..:) Güçelndirme evresi nasıl geçiyor ?

Süper geçiyor. Çooooook yiyormuşum gibi geliyor. Kilo yerinde sayıyor gibi. Saf proteinin ertesi günü 500-600 gr vermiş gibi gözüküyor. Senin nasıl gidiyor? Kaç günün kaldı? Seni görüpte bu diyete başlayan kaç kişi var? :86:

selam herkese..
bende yaklaşık birbuçuk aydır bu diyeti yapıyorum tam 10 kg verdim.hedefim 54.0.şuan 55.2 kg yim.
1 haftadır falan değişmedi kilom bu hafta bikaç gün normal yoğurt yemek durumunda kaldım sizce bununl bi ilgisi olabilir mi?
bu arada hedeflerine ulaşan arkadaşları ben de tebrik ediyorum.
Sevgiler...

nur5 süpersin. Öncelikle seni çok çok tebrik ediyorum. :KK9::KK9::KK9:
Benimde son bir kiloyu vermem biraz zaman almıştı. Sanırım sona doğru gelince insan biraz daha sabırsız oluyor. Azıcık daha diren. Gidecek merak etme. Kilo durmasının yoğurtla çok ilgisi olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Vücut son kiloyu vermeye direniyor o kadar.... Ama sen onu da vereceksin. :21::21:

Durucum aynı dertteyim bende 59-60 arası gidip geliyorum takıldım 5 gündür yarım "yumruk hareketi" denilen taktiğe başlıcam birkaç gün devam edicem sporuda çoğaltıcam biraz, yanında yeşil çayada başlıyayım diyorum ..bakalım ne kadar direncek vucudum hayatımın son rejimidir benim için dukan başladım hedefe ulaşana kadar devam

İpeksir bu arda şu metobolizmayı hızlandırıcı funda suyu felan da denesek mi? ne dersin :KK28:

Funda suyu sebze kapsamına giriyor ve içinde yağ yoksa bence olabilir. Neden olmasın :KK34:

Bu arada kızlar size çok alışmışım. Hergün girip bakmazsam içim rahat etmiyor. Ne yapacağım ben böyle... :87:

Sonunda geldim :92:
Birkaç gündür et diyeti yapıp da iyi sonuç aldığım için Dukan diyetine devam etmeye karar verdim. Hem de geçici bir süre için değil, sonuna kadar götürmek için. Bu yüzden kitabı almak istiyorum ama aramama rağmen bulamadım. Kitabı başında sonuna kadar bir nefeste okuyup oradaki esaslara göre diyete devam etmek istiyorum. Nerelerden alabilirim bu kitabı? Her yerde yok sanırım. :97:

X