Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

şöyle mis gibi bir künefe dimi aayyyyy sevgilim ikde bir yedircem diye tutturuyor zaten o zorlamasa beni bu kadar daha cabuk verirdim sanırım

ben 3 günlük atak yapıp kırmıştım bu inadı tam 2 hafta takılmıştım aynı kiloda

canim basaracagina eminim birde proteini seviyorsan sonuc cok iyi olucaktir

bol su ic 2-3 lt kadar yesil cayda iyi biraz spor la direnci kirarsin proteinide artir birazda sabir mutlaka inicektir
ben takilmalara alistim artik bazan 2 hafta takildigim bile oluyor

suyu arttırmalıyımm evet , yeşil çay zaten içiyorum sanırım kabızlıktan kaynaklanıyor olabilir, bir de seyahatlarim aerttığı için spor büyük yalan oldu

şöyle mis gibi bir künefe dimi aayyyyy sevgilim ikde bir yedircem diye tutturuyor zaten o zorlamasa beni bu kadar daha cabuk verirdim sanırım

ayy kızlar demeyin öyle tatlıyı ben de çok özledim.başlangıçta diyordum ki 63'e inince ödül vericem kendime tatlı yicem.sonra hedefi 61'e düşürdüm ama şimdi 50'leri görünce bir tatlı yapcam diyorum.umarım hedefime ulaşana kadar oyalayabilirim kendimi de sonra yediğim tatlı duraklamalara neden olup burnumdan gelmez.yediğim an güzel de sonrasında kilo takılınca vicdan azabı bitiriyor insanı valla.sonrada yemez olaydım diye söylenip duruyorum kendi kendime

Galiba belli bir başarıdan sonra insanın indikçe inesi geliyor değil mi? Eminim ki o zaman da içinize sinmez :) banaysa daha o tatlı ödülü hayallerine bile çoook var

Canınız tatlı çekiyorsa kızlar ve tatlandırıcılı sakızlar sizi kesmiyorsa şu formülü uygulayabilirsiniz. Geçen sene çok yapıyordum ben ve hatırladığım kadarıyla neredeyse yağsız oluyordu.

1 bardak yağsız sütün içine 1 tatlı kaşığı dr oetker light kakaolu puding tozundan katıp iyicene karıştırın. ( en az 1 dk )

Bardağınız büyükse kattığınız miktarı artırabilirsiniz. Tatlandırıcı oranıda yüksek olduğu için oldukça etkili ve çikolata yemiş kadar hissetmenizi sağlıyor. Hatırladığım kadarı ile karbonhidrat değeride 1 tatlı kaşığı karışım için yok denecek kadar azdı bir tatlı kaşığı toz karışımın içinde mısır nişastası ve kakao olduğunu düşünürsek oldukça masum ve tatlı krizlerine birebir gelecek kadar etkili diyebilirim.

Ayrıca henüz kitabı almamış olan varsa en kısa zamanda almasını tavsiye ederim. Yinede henüz fırsat bulamamış arkadaşlar için kitaptan bir sos tarifini sizlerle paylaşmak isterim. Atak evresinde etlerinizi kuru kuru yememeniz için lazım olabilir.

resme tıklarsanız büyük boyutlusu açılır sanıyorum

ikinci resim ise merak edenler için Kurt Üzümü yani goji berry

Bende bişey sormak istiyorum ? Seyir evresinde yulaf kepeği maximum ne kadar kullanılabilir ? bir kaşık tavuk suyuna içi tavuk parçaçcıklı yayla çorbama kattım, birde gojili kekim var , onuda yaparken 6 kaşık kepek katmıştım yani dörtte birini yersem onun bugun 2,5 kaşık yulaf kepeği yemiş olcam bunun bir sakıncası olurmu sizce ? Bende kitap var ama okumadım tamamını sizce Dukan hoja ne der bu konuda ? :)))

ankara makarne ne çıkarmış ki :26:

sanırım buğday kepeği olabilir nuhun ankara marka bende aldım ama henüz açmadım yalnız içersinde bakır ve çinko ilaveli yazıyordu sanırım ve karbonhidrat değerleri normal buğday kepeğinden biraz daha fazla.

yoksa yulaf kepeğide mi çıkarmış?

aaaaa buğday kepeği var mı carrefourlarda falan ben aktarlara baktım da bulamadım buğday kepeği bakayım bendeee

buğday kepeği normalde dukan listesinde yer almıyor ancak yulaf kepeğinin kullanıldığı yerlerde extra olarak az miktarda eklemeye izin var. mesela ben yulaf kepeğinin o ezici tadını kırmak için pankek yaparken buğday kepeğide ekliyorum.

aynı şekilde yayla çorbası yaparken yulaf ezmesinin yanına 1 kaşık buğday kepeği katıyorum. daha doyurucu oluyor.

Teşekkürler peki günde kaç kaşığa kadar kullanabiliyoruz bunları seyir evresinde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…