bende tatli ya inanilmaz duskunum
yemekler degilde sirf tatli yuzunden diyetten biktim artik 56 yi gorunce tatli yapip yiycem odul vericem kendime oyle kuru meyveler tarcin yada bitter tatli istegimi koreltmiyor malesef
serbetli tatlilar olucakkaz daha sabirr
Kızlar 5-7 gün gibi ya da daha fazla sürede kilosu bloke olanlar neler yaptı da bu düğümü çözdü? Daha 12.günüm ama sanki aradaki 3 günlük gibi 2.bir atak yapsam mı? yoksa düzeni bozar mıyım, sabredip biraz daha beklemem mi gerekir? dün niye bu kadar kilo geri geldi diye moralim bozuldu, bugun saf protein gunum ama bu saate kadar 200 gr yogurt yedim sinirden, agzima hiçbir şey atasım yok :2:
canim basaracagina eminim birde proteini seviyorsan sonuc cok iyi olucaktirarkadaşlarrr çok teşekkürler hepiniz çok yardım seversinizz.. mükemmell.. uzun bir yolculuğa çıkıorum inşallah bu diyet benim için son diyet olur... sonuna kadar dayanacağım bakalım...
tekrar cevaplarınız için çok teşekkür ederim.. ama daha bir çokk sorummm olucaktır ilerleyenn günlerdeee
Kızlar 5-7 gün gibi ya da daha fazla sürede kilosu bloke olanlar neler yaptı da bu düğümü çözdü? Daha 12.günüm ama sanki aradaki 3 günlük gibi 2.bir atak yapsam mı? yoksa düzeni bozar mıyım, sabredip biraz daha beklemem mi gerekir? dün niye bu kadar kilo geri geldi diye moralim bozuldu, bugun saf protein gunum ama bu saate kadar 200 gr yogurt yedim sinirden, agzima hiçbir şey atasım yok :2:
canim basaracagina eminim birde proteini seviyorsan sonuc cok iyi olucaktir
bol su ic 2-3 lt kadar yesil cayda iyi biraz spor la direnci kirarsin proteinide artir birazda sabir mutlaka inicektir
ben takilmalara alistim artik bazan 2 hafta takildigim bile oluyor
şöyle mis gibi bir künefe dimi aayyyyy sevgilim ikde bir yedircem diye tutturuyor zaten o zorlamasa beni bu kadar daha cabuk verirdim sanırım
ayy kızlar demeyin öyletatlıyı ben de çok özledim.başlangıçta diyordum ki 63'e inince ödül vericem kendime tatlı yicem.sonra hedefi 61'e düşürdüm ama şimdi 50'leri görünce bir tatlı yapcam diyorum.umarım hedefime ulaşana kadar oyalayabilirim kendimi de sonra yediğim tatlı duraklamalara neden olup burnumdan gelmez.yediğim an güzel de sonrasında kilo takılınca vicdan azabı bitiriyor insanı valla.sonrada yemez olaydım diye söylenip duruyorum kendi kendime
eğer kolesterol değerlerinde problem ve alerjiniz yoksa yiyebiliyorsunuz.. yumurta da sorun yok..
slm be carrefoursadan aldım ankara makarna cıkartmıs hemde fıyatı cok uygun
ankara makarne ne çıkarmış ki :26:
sanırım buğday kepeği olabilir nuhun ankara marka bende aldım ama henüz açmadım yalnız içersinde bakır ve çinko ilaveli yazıyordu sanırım ve karbonhidrat değerleri normal buğday kepeğinden biraz daha fazla.
yoksa yulaf kepeğide mi çıkarmış?
buğday kepeği normalde dukan listesinde yer almıyor ancak yulaf kepeğinin kullanıldığı yerlerde extra olarak az miktarda eklemeye izin var. mesela ben yulaf kepeğinin o ezici tadını kırmak için pankek yaparken buğday kepeğide ekliyorum.
aynı şekilde yayla çorbası yaparken yulaf ezmesinin yanına 1 kaşık buğday kepeği katıyorum. daha doyurucu oluyor.
ya kızlar kaç kilo verirsek istedğimiz bedene ine biliriz ?bu beden konusu bende takıntı oldu valla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?