• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

anormal bi soru olacak belki ama
ben geçen sene 80 kiloydum şimdi 67 ye düştüm bugün kıyafetleri denedim ve hepsi kocaman oldu sinirim bozuldu giyecek bi şeyim yok resmen
ama vermem gereken daha 12 kilo var o yüzden kilo verdiğimde de giyebileceğim ne alabilirim kıyafet olarak? :53::53:

ben geçen sene 80 kiloydum şimdi 67 ye düştüm bugün kıyafetleri denedim ve hepsi kocaman oldu sinirim bozuldu giyecek bi şeyim yok resmen
ama vermem gereken daha 12 kilo var o yüzden kilo verdiğimde de giyebileceğim ne alabilirim kıyafet olarak? :53::53:

elbise alabilirsin hem daha sonra yanlarından daraltabileceğin şekilde olabilir ;)))

evet canım benim cadı kızım şuan 3,5 yaşında.. çok sağol Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın inşallah...
efulimm nerde kizin biz goremedik o cadiyii
kızlar gecende ssoleil arkadasım italyancasini yazmıştı crusca de avena 15 Mayıs'ta tatile gidiyorum italyada yulaf kepeği bulabilecegim sehir adres magaza ismi verebilecek var mı? Yardımlarınızı bekliorum kizlar
eminim her yerde kolaylikla bulabilirsin buyuk mrketlerde hepsindede vardir
italya yada degilim canim orda yasayanlar varsa ozellikle magaza adi verirler ama kolayca bulacagindan eminim
canim elastik kiyafetler alabilirsn kilon degissede giyebilirsin kolaylikla

elbise alabilirsin hem daha sonra yanlarından daraltabileceğin şekilde olabilir ;)))

elbise bakayım ben evet o aklıma gelmedi yazın rahat da ederim hem tek parça şeylerle teşekkür ederim :69:

canim elastik kiyafetler alabilirsn kilon degissede giyebilirsin kolaylikla

elastik kıyafetler dar olmaz mı ama yoksa ben mi yanlış canlandırıyorum gözümde :27:

o cadı bu işte canım, geçen yaz çekilen resmi bu... ama maalesef benim aptallığım yüzünden saçındaki o güzelim lüleler gitti.. şimci düz saçları...aşkım, hayat kaynağım, kaymak bebeğim bu işte teyzeleri...
$IMG_0852.jpg

o cadı bu işte canım, geçen yaz çekilen resmi bu... ama maalesef benim aptallığım yüzünden saçındaki o güzelim lüleler gitti.. şimci düz saçları...aşkım, hayat kaynağım, kaymak bebeğim bu işte teyzeleri...
canim masallah cok cok guzel bir cocuk
Allah nazardan korusun op bizim icin

:nazar::nazar::nazar:çook tatlı.maşallah ya.allah bağışlasın:54::16:
Eki Görüntüle 181493

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar

Bende geçen cuma başladım bu diyete en son p.tesi tartılmıştım, 3 günde 2700 g vermişim. Tartım olmadığından hergün tartılamıyorum. Bugün protein+sebze kısmına geçtim, bakalım umarım kilo vermeye devam edebilirim. Daha önümde çok uzun bir yol var maalesef :( motivasyonum da düşmeye başladı. Direncim kırılıyor tatlı yiyeceklere karşı, tek sorunum bu :59:

Selam arkadaşlar

Bende geçen cuma başladım bu diyete en son p.tesi tartılmıştım, 3 günde 2700 g vermişim. Tartım olmadığından hergün tartılamıyorum. Bugün protein+sebze kısmına geçtim, bakalım umarım kilo vermeye devam edebilirim. Daha önümde çok uzun bir yol var maalesef :( motivasyonum da düşmeye başladı. Direncim kırılıyor tatlı yiyeceklere karşı, tek sorunum bu :59:

daha şimdiden motivasyonun düşerse :1:
tatlandırıcılı şeyler yapıp ve ya da süte tatlandırıcı at iç keser belki tatlı iştahını?
bi de goji berry var kurt üzümü, tibet üzümü olarak da geçiyo o da tatlı ondan da tüketebilirsin

Son düzenleme:
daha şimdiden motivasyonun düşerse :1:
tatlandırıcılı şeyler yapıp ve ya da süte tatlandırıcı at iç keser belki tatlı iştahını?
bi de goji berry var kurt üzümü, tibet üzümü olarak da geçiyo o da tatlı ondan da tüketebilirsin

Üzümde çok fazla şeker vardır ama bilmiyorum, özel bir cins mi bu üzüm?

Üzümde çok fazla şeker vardır ama bilmiyorum, özel bir cins mi bu üzüm?

normal üzüm gibi değil görüntüsü tadı tamamen farklı bileşimi de tabi
önceki sayfalarda içeriğindeki besin maddeleri falan paylaşılmıştı
hatta bu hafta cuma günü bimlere gelecekmiş goji berry
dukan diyetinde var sitesinde de var hatta ürünlerin arasında

Eki Görüntüle 181493

Bunu bana bırakacaksın, sen gideceksin, ben bununla saatlerce vakit geçiririiimmmm.. NAsıl güzel sohbet edilir bu kızlaaa.. Birlikte kurabiye yaparız, saçlarımızı yaparız.. Yerim bunu yerimmm... Nazar değecek yaaa.. :nazar:

Bunu bana bırakacaksın, sen gideceksin, ben bununla saatlerce vakit geçiririiimmmm.. NAsıl güzel sohbet edilir bu kızlaaa.. Birlikte kurabiye yaparız, saçlarımızı yaparız.. Yerim bunu yerimmm... Nazar değecek yaaa.. :nazar:

ahaaa tam kızımın istediği ama konuşmasından ve ukala cevaplarından baygınlık geçirme ihtimalin % 99.. göründüğü kadar masum değil. acayip dilli, beni bütün gün delirtiyor...çılgın bişi anlayacağın...Aman nazar değmesin :43:
geçen sene hep hastanelerdeydikk:43:ama bu sene idare eder kuzum..ha bu arada adı da ; NAZENİN ECEM yani "cilveli oynak kraliçem"

dün kalan kilolarımı vermeyi hızlandırması için kavitasyona başlayacağımı yazmıştım. bir hevesle işten cıkıp gittim randevuma ama başlayamadan eve geri döndüm :53: çünki kavitasyon tiroid hastalarına uygulanmıyormuş. nedeni ise kalp ritmini bozma ihtimalinin yüksek olması :43: bu hastalık beni bir cok seyden mahrum bırakıyor :43::43::43::43: o yüzden de yavaş kilo veriyorum :43: tek tesellim tartımın inmeye devam etmesi. dünki hüsrandan sonra bu sabah giden 400 gr la bir nebzede olsa mutlu oldum az kaldı seyir evresinin bitmesine hissediyorum :27:

dün kalan kilolarımı vermeyi hızlandırması için kavitasyona başlayacağımı yazmıştım. bir hevesle işten cıkıp gittim randevuma ama başlayamadan eve geri döndüm :53: çünki kavitasyon tiroid hastalarına uygulanmıyormuş. nedeni ise kalp ritmini bozma ihtimalinin yüksek olması :43: bu hastalık beni bir cok seyden mahrum bırakıyor :43::43::43::43: o yüzden de yavaş kilo veriyorum :43: tek tesellim tartımın inmeye devam etmesi. dünki hüsrandan sonra bu sabah giden 400 gr la bir nebzede olsa mutlu oldum az kaldı seyir evresinin bitmesine hissediyorum :27:

bence gayet iyi vermişsin daha ne olsun..hiç canını sıkma aslında kavitasyon da çok harikalar yaratmıyor, bu kadar kilo vermişsin düzenli yrüsen bile artik form olarak çok farkede eminim..

Kızlar anlmıyorum ya dün sebze günüydü ve domates, salatalık, maydanoz dışında birşey yemedim..bu sabah 63.9 geldim yani düne göre 900 gram almışım nasıl iştir anlmaıyorum pp de ileri pl de geri hergün aynı modda takıldım kaldım, dün boşuna sevinmişim olduğu gibi geri geldi 1 kilo:43:

Sen kötü örneksin galiba sana uymamamız lazım bizimmmm...ekmek yemeden veremiyorum benn :30:

Ama sana bravooo tabiii...

kötü örnek olarak düşünme bence.. yulaf kepeği bulamayan arkadaşlarımız için paylaşmıştım.. kendilerini yulaf kepeği bulamadıkları için kötü hissetmeden diyetlerine devam etsinler diye..

ooo kızlar aramızda ekmek yiyerek dukan yapan vaaarr hücuum :9:

canım ekmek gibi değil bu migrosta gezinirken gözüme çarptı.. ve kaloriside aman aman yüksek değil.. sabahları bir dilimin yarısını yiyorum sadece. markasını verebilmem mümkünse sizlerle paylaşırım onla ilgili fikir edinebilirsiniz..

arkadaşlarr merhaba..

bi kaç araştırmadan sonra bende dün dukan rejimine başladım 82.5 kilo ile.. tabiki daha bilmediğim bu diyetle ilgili çok ama çok şey var. ara ara topic i okuyorum ama birisi bana yardımcı olursa çok sevinirim daha kitabını almadım.. bugün yarın alacağım ama onda da çeviri sorunları varmış sanırım üzüldüm..

neyse kısacası sormak istediğim şey atackt aşaması 5 gün mü yoksa 10 gün mü yapılıyor bunu bir türlü çözemiorum..

yardımcı olursanız yapanlarınız bana bile verirseniz çok seviniirimm:54:

Back