• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

:nazar::nazar::nazar:kızlaaaaaar bug:nazar:ün 500 gr daha vererek maratonuma 61.8le devam ediyorum.Meğer ne güzel şeymiş hergün biraz daha hafif uyanmak:9::9::9:ne zamandır mahrum kalmıştım.bu arada pazartesiciler ben 3 günlük atağımı bitirdim 1+1'le devam ediyorum ve bugün sebze günüm:18:inş yarına almış olmam:16:

arkadaşlarr merhaba..

bi kaç araştırmadan sonra bende dün dukan rejimine başladım 82.5 kilo ile.. tabiki daha bilmediğim bu diyetle ilgili çok ama çok şey var. ara ara topic i okuyorum ama birisi bana yardımcı olursa çok sevinirim daha kitabını almadım.. bugün yarın alacağım ama onda da çeviri sorunları varmış sanırım üzüldüm..

neyse kısacası sormak istediğim şey atackt aşaması 5 gün mü yoksa 10 gün mü yapılıyor bunu bir türlü çözemiorum..

yardımcı olursanız yapanlarınız bana bile verirseniz çok seviniirimm:54:
öncelikle aramıza hoşgeldin:34:aatak evresi vermek istediğin kilo miktarına göre değişiyor.örneğin ben 12.5kg vermek için çıktım yola ve 5 gün atak yaptım.atak 2,3,5,7,10 günlük yapılabilir vermek istediğin kilo ile alakalı yani.ama genelde çoğumuz 5 gün yapıyor 5günden fazlasını 20 ve üstü vermek isteyen arkadaşlar kullandı.kolaylıklar

dün kalan kilolarımı vermeyi hızlandırması için kavitasyona başlayacağımı yazmıştım. bir hevesle işten cıkıp gittim randevuma ama başlayamadan eve geri döndüm :53: çünki kavitasyon tiroid hastalarına uygulanmıyormuş. nedeni ise kalp ritmini bozma ihtimalinin yüksek olması :43: bu hastalık beni bir cok seyden mahrum bırakıyor :43::43::43::43: o yüzden de yavaş kilo veriyorum :43: tek tesellim tartımın inmeye devam etmesi. dünki hüsrandan sonra bu sabah giden 400 gr la bir nebzede olsa mutlu oldum az kaldı seyir evresinin bitmesine hissediyorum :27:

canim bunun icin uzulme sagligin daha onemli zaten kilolarin gidiyor hedefine az kalmis

kislar bende bu sabah 500 gr eksik ciktim cok mutlu oldum
dun 1 saat kadar yurumustum ve suyuda artirdim 57.8 im
duzenli yuruyus kilo vermede etkili oluyor ama malesef hayatimda hic yuruyus yok kosu bandi almayi dusunuyorum birde dun balik haslamistim nerdeyse tum gun balik yedim ama uzun bir sure balik gormek istemiyorum :37:artik bir dahaki sefere kilo vermem durursa belki yerim :26:

Son düzenleme:
dün kalan kilolarımı vermeyi hızlandırması için kavitasyona başlayacağımı yazmıştım. bir hevesle işten cıkıp gittim randevuma ama başlayamadan eve geri döndüm :53: çünki kavitasyon tiroid hastalarına uygulanmıyormuş. nedeni ise kalp ritmini bozma ihtimalinin yüksek olması :43: bu hastalık beni bir cok seyden mahrum bırakıyor :43::43::43::43: o yüzden de yavaş kilo veriyorum :43: tek tesellim tartımın inmeye devam etmesi. dünki hüsrandan sonra bu sabah giden 400 gr la bir nebzede olsa mutlu oldum az kaldı seyir evresinin bitmesine hissediyorum :27:

bence boşuna sıkıyorsun canını evet anlıyorum hevesin kaçıyor ama hala kilo vermeye devam ediyorsun ve günde 400 gr bence azımsanmayacak bir durum:46::46::46:tebrikler.

:nazar::nazar::nazar:tebrikler canım ne güzel yaa 57 olmak:65::65:. ah bir de ben görebilsem 50'leri eminim çok güzel bir duygudur
kislar bende bu sabah 500 gr eksik ciktim cok mutlu oldum
dun 1 saat kadar yurumustum ve suyuda artirdim 57.8 im
duzenli yuruyus kilo vermede etkili oluyor ama malesef hayatimda hic yuruyus yok kosu bandi almayi dusunuyorum birde dun balik haslamistim nerdeyse tum gun balik yedim ama uzun bir sure balik gormek istemiyorum :37:artik bir dahaki sefere kilo vermem durursa belki yerim :26:

şimdii benim anlamadığım bişeler daha var ben bunun kitabını almam mı lazım acaba... ben 17 kilo verip 65 kilo olmak istiorum ilk hedefta.. sizce kaç gün yapmalıyım... sonra şimdi topic i okurken bazıları bugün atact günüm falan yazmışşş yaaaaaa benimm kafamm karışttıı lütfeennn yardımmm :((((((((((((

şimdii benim anlamadığım bişeler daha var ben bunun kitabını almam mı lazım acaba... ben 17 kilo verip 65 kilo olmak istiorum ilk hedefta.. sizce kaç gün yapmalıyım... sonra şimdi topic i okurken bazıları bugün atact günüm falan yazmışşş yaaaaaa benimm kafamm karışttıı lütfeennn yardımmm :((((((((((((

Hayırlı olsun öncelikle başlaman ama kitabı alırsan çok daha kolay olur senin için çeviri sorunuyla alakalı da zorlanılacak bi şey yok aslında çok küçük hatalar önemsenecek yanlışa götürecek bi şey yok yani o konuda da endişeye gerek yok ama yol gösterici olduğu için elinin altında bulunması en güzeli.
topicdeki sayfaları okursan sorularının hepsine cevap bulursun aslında
16 kilo vermek istediğin için 7 gün atak yapabilirsin ama kilo vermen zor oluyorsa çabuk kilo veriyorsan 5 gün ataktan sonra seyire geçebilirsin sıkılmamış olursun ataktan motivasyonun da düşmez böylece.
ben 70ten 55e düşmek istiyorum her ne kadar dukan 60 a düşmem gerektiğini söylese de atak evresini 4 gün yapmamı önermişti ama ben günleri sayma zahmetine katlanmadığımdan 7 gün yaptım atağı.
genelde 5 gün yapılıyor ama tercih tabi ki sana kalmış.
:70:

dün leslie sansone nin walk at home videolarından 2 mil olanı denedim, düzensiz de olsa 3 ay kadar ebru şallı ile plates yapmış biri olarak bu bana epey hareketli geldi kadının konuşmaları ve arkadaki müzik gaza getiriyo insanı, esneme bandı da kullanıyo bu videoda kollar sırt ve göğüs kısmını da çalıştırııyo üst bedende devreye girdiği için hoşuma gitti ama videodaki hatunlar terledi hep bende terleme olmadı kolay kolay terleyen biri değilimdir ondan olsa gerek umarım sonuç alırım şimdilik sevmiş bulunuyorum leslie yi soranlar olmuştu önceki sayfalarda haber edeyim dedim :69:

:nazar::nazar::nazar:tebrikler canım ne güzel yaa 57 olmak:65::65:. ah bir de ben görebilsem 50'leri eminim çok güzel bir duygudur
sagol canim evet tartiyi iniste gormek cok guzel
benim icin 5 li rakamlari gorebilmek cok onemliydi ama 60 ta uzun sure takilmistim sende verirsin merak etme az kalmis iki haftaya kalmaz sende 5 li rakamlara inersin

arzuhelin benimde kitabim yok ama burdaki yazilari okuyunca bir cok bilgi ogrenebilirsin
kitabi alirsan tabiki daha iyi
17 kilo vermek istiyorsan atak donemini biraz uzun tut derim
5yada 7 gun saf protein yersin sonra sebzede katarsin atak i 10 gunde yapabilirsin ama uzun oldugu icin skilabilirsin ama proteini seviyorsan 10 gun yap daha hizli verirsin
aslinda bu diyetle ilgili burda cok guzel aciklayan bilgili arkadaslar var okurlarsa eminim sana yardimci olurlar canim

Son düzenleme:
aslında 500 gr dün sabah 62,8 glmiştim çizel geyi değiştirmek istemedim sadece yine bir cok yemeği özledim :27: özelliklede gürcü mancarını içinde mısır unu ve karalahan var ama mısır fasulye ve tereyağıda olduğu için sadece koklamakla yetinmek zorunda kalıyorum :43: birde mantıyı cok özledim of of bu liste bitmez en iyisi saymayayım :43::43:

bence boşuna sıkıyorsun canını evet anlıyorum hevesin kaçıyor ama hala kilo vermeye devam ediyorsun ve günde 400 gr bence azımsanmayacak bir durum:46::46::46:tebrikler.

bence 17 kg için 5 gün uygundu(tabi gene senin kararın)bu diyet 4 evreden oluşuyor önce atakla vücutta şok etkisi yaratılır dukan buna yumruk etkisi de diyorbu evrede yanlızca protein tüketiyorsun(et,tavuk,balık,peynir,süt vb) bu evre bitip 2. evre yani seyire geçtiğinde proteinlere sebzeleri de ekliyorsun ya 5 gün saf protein 5gün sebze +protein yaparsın yada 1 gün saf protein 1 gün sebze+protein yaparsın senin tercihine bağlı.Asıl kilonun verileceği evre bu evredir.bunun uzunluğu istediğin kiloya varıncaya dek sürüyor.sonraki evre güçlendirme ve 4.koruma güçlendirme ve korumayı ben de çok ii bilmiyorum çünkü henüz o 3. aşamaya geçmedim.ama bence de kitabı almalısın ki kafana takılanları rahatlıkla çözebilesin.

aslında 500 gr dün sabah 62,8 glmiştim çizel geyi değiştirmek istemedim sadece yine bir cok yemeği özledim :27: özelliklede gürcü mancarını içinde mısır unu ve karalahan var ama mısır fasulye ve tereyağıda olduğu için sadece koklamakla yetinmek zorunda kalıyorum :43: birde mantıyı cok özledim of of bu liste bitmez en iyisi saymayayım :43::43:

canım zaten şurda 4 kgcık kalmış bitirmene.şurda ne kaldı ki en fazla 1 ay daha.kaçamaksız falan devam edersen külliyen kurtulursun bence 3 ayda 15 kg verememenin nedeni yanlızca tiroit değildir kaçamaklar duraklamalar o yüzden kaçamaksız 1 ayda verebilirsin bu 4 kiloyu ve külliyen kurtulursun
düzenli yürüyüş yada plates yapabiliosan süreci bölece hızlandırabilirsin aslında:54:
sen canını hiiç sıkma hepimiz kurtulacağız fazlalıklarımızdan er ya da geç sonunda gidiyor bu kilolar:16::16::16:

Son düzenleme:
evde kondisyon aletim var su uzay yürüyüsü dediklerinden her aksam 30 dk kalıyorum üstünde

canım zaten şurda 4 kgcık kalmış bitirmene.şurda ne kaldı ki en fazla 1 ay daha.kaçamaksız falan devam edersen külliyen kurtulursun bence 3 ayda 15 kg verememenin nedeni yanlızca tiroit değildir bence kaçamaklar duraklamalar o yüzden bence kaçamaksız 1 ayda verebilirsin bu 4 kiloyu ve külliyen kurtulursun
düzenli yürüyüş yada plates yapabiliosan süreci bölece hızlandırabilirsin aslında:54:
sen canını hepimiz kurtulacağız fazlalıklarımızdan er ya da geç sonunda gidiyor bu kilolar:16::16::16:

bende tatli ya inanilmaz duskunum
yemekler degilde sirf tatli yuzunden diyetten biktim artik 56 yi gorunce tatli yapip yiycem odul vericem kendime oyle kuru meyveler tarcin yada bitter tatli istegimi koreltmiyor malesef
serbetli tatlilar olucakk:43:az daha sabirr

arkadaşlarrr çok teşekkürler hepiniz çok yardım seversinizz.. mükemmell.. uzun bir yolculuğa çıkıorum inşallah bu diyet benim için son diyet olur... sonuna kadar dayanacağım bakalım...

tekrar cevaplarınız için çok teşekkür ederim.. ama daha bir çokk sorummm olucaktır ilerleyenn günlerdeee:54:

Kızlar 5-7 gün gibi ya da daha fazla sürede kilosu bloke olanlar neler yaptı da bu düğümü çözdü? Daha 12.günüm ama sanki aradaki 3 günlük gibi 2.bir atak yapsam mı? yoksa düzeni bozar mıyım, sabredip biraz daha beklemem mi gerekir? dün niye bu kadar kilo geri geldi diye moralim bozuldu, bugun saf protein gunum ama bu saate kadar 200 gr yogurt yedim sinirden, agzima hiçbir şey atasım yok :2:

Back