Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bişey sormak istiyorum ? Seyir evresinde yulaf kepeği maximum ne kadar kullanılabilir ? bir kaşık tavuk suyuna içi tavuk parçaçcıklı yayla çorbama kattım, birde gojili kekim var , onuda yaparken 6 kaşık kepek katmıştım yani dörtte birini yersem onun bugun 2,5 kaşık yulaf kepeği yemiş olcam bunun bir sakıncası olurmu sizce ? Bende kitap var ama okumadım tamamını sizce Dukan hoja ne der bu konuda ? :)))
normalde 2 kaşık hakkın var ama dukanın sitesinde yazan fazla tüketmek sadece bagırsakları fazla çalıştırımış ben 6 kaşık kepekten yaptığım kekin hepsini yediğimide biliyorum
ya kızlar kaç kilo verirsek istedğimiz bedene ine biliriz ?bu beden konusu bende takıntı oldu valla....
bence 7gun senin için ideal ben 9gun yapmıştım sanırım 40kilo vermek istiorumşimdii benim anlamadığım bişeler daha var ben bunun kitabını almam mı lazım acaba... ben 17 kilo verip 65 kilo olmak istiorum ilk hedefta.. sizce kaç gün yapmalıyım... sonra şimdi topic i okurken bazıları bugün atact günüm falan yazmışşş yaaaaaa benimm kafamm karışttıı lütfeennn yardımmm (((((((((((
ya sorma beden konusu ben de de takıntı oldu.şimdi üstümdeki kotum 28-32 ama çok az geniş gibi.ama Large beden bluzum hala bol falan da gelmiyor ve şu anda bedenimi bilmiyorum.ayrıca medium t-shirtlerimi de rahatlıkla kullanabiliyorum.boy:168cm ve kilo:61.8 ben kaç bedenim acaba fikri olan beri gelsin
Bu diyeti yapan arkadaslarim muhakkak yulaf kepegi tuketin
1 - Ekmek, makarna, pilav gibi karbonhidratların diyetten tamamen çıkarılması
Diyet yapan kişinin yaptığı en önemli hatalardan biri vücuda yeterli miktarda karbonhidrat vermemektir. Diyete başladığı zaman ekmek, pilav, makarna, patates, mısır gibi besinleri kesen kişilerin metabolizması ihtiyacı olan karbonhidratı önce kandan almaya çalışır. Glikoz oranı düştüğünde kan şekeride düşmeye başlar. Sonrasında vücut kas içerisindeki karbonhidratları kullanmaya başlar ve bu durum kas kaybı anlamına gelir. Bu sırada vücut kasla beraberinde su kaybına uğrar.Yani diyette karbonhidratı kesen kimse tartıdaki sonucu görünce kilo verdiği yanılgısına düşer ancak gerçek olan vücudun kaybettiği yağ değil kas ve sudur.
2 - Sadece protein ağırlıklı diyet yaparak hızlı zayıflama
Proteinin vücut mekanizmasını hızlandırdığı doğrudur ancak sürekli protein almak kas dokularını eksiltir ve su kaybına neden olur.1 gr kas dokusu ile beraber yaklaşık 2,7 gr su kaybı olur.Yağsız doku kitlesi kaybı metabolik hızı düşürür. İnsanlar tartıya çıktığı zaman kilo verdiklerini zannederler ancak metabolizma yavaşladığı için diyet sonrasında hızlı bir şekilde kilo alınır.
valla bende yememek için zor tutuyorum kendimi 1/4 ünü akşam sıcakken yemiştim 1/4 ünüde bugün yedim geri kalan yarım kekle bakışmaktayız şu an karşılıklı :82:
arkadaşlar hangi evrede yapıyorsunuz bu keki? ben daha atak evresinin 3. günündeyim ve gerçekten sürekli et ve protein yemek şimdiden canımı sıktı. tatlandırıcı ve kako ile bi de yulaf kepeği ile mi yapıyorsunuz bu keki?
ya sorma beden konusu ben de de takıntı oldu.şimdi üstümdeki kotum 28-32 ama çok az geniş gibi.ama Large beden bluzum hala bol falan da gelmiyor ve şu anda bedenimi bilmiyorum.ayrıca medium t-shirtlerimi de rahatlıkla kullanabiliyorum.boy:168cm ve kilo:61.8 ben kaç bedenim acaba fikri olan beri gelsin
ya kızlar kaç kilo verirsek istedğimiz bedene ine biliriz ?bu beden konusu bende takıntı oldu valla....
kislar bu sabah 500gr verdim diye seviniyordum
gitti hepsi yarin tartiya +1000gr olarak yansiycakk
misafirlikteydim mecburen bir dilim pasta yedim
ya madem diyetim bozulucakti keske tatli olsaydida tatli yeseydim ya:84:hic degilse bozduguma degdi diycektimmm
off yaaa sil bastan simdi
dün kalan kilolarımı vermeyi hızlandırması için kavitasyona başlayacağımı yazmıştım. bir hevesle işten cıkıp gittim randevuma ama başlayamadan eve geri döndüm çünki kavitasyon tiroid hastalarına uygulanmıyormuş. nedeni ise kalp ritmini bozma ihtimalinin yüksek olması bu hastalık beni bir cok seyden mahrum bırakıyor o yüzden de yavaş kilo veriyorum tek tesellim tartımın inmeye devam etmesi. dünki hüsrandan sonra bu sabah giden 400 gr la bir nebzede olsa mutlu oldum az kaldı seyir evresinin bitmesine hissediyorum