- 10 Mart 2011
- 864
- 403
- 103
Aklımda denemek istediğim bir tatlı tarifi ve bir de yemek tarifi var. İnşallah güzel olurlarsa mutlaka paylaşacağım. :)
tatlı tarifini büyük bi sabırsızlıkla bekliyorum :) tepsi köftesini denedim çok güzel olmuştu buarada
öncelikle aramıza hoşgeldinarkadaşlarr merhaba..
bi kaç araştırmadan sonra bende dün dukan rejimine başladım 82.5 kilo ile.. tabiki daha bilmediğim bu diyetle ilgili çok ama çok şey var. ara ara topic i okuyorum ama birisi bana yardımcı olursa çok sevinirim daha kitabını almadım.. bugün yarın alacağım ama onda da çeviri sorunları varmış sanırım üzüldüm..
neyse kısacası sormak istediğim şey atackt aşaması 5 gün mü yoksa 10 gün mü yapılıyor bunu bir türlü çözemiorum..
yardımcı olursanız yapanlarınız bana bile verirseniz çok seviniirimm
dün kalan kilolarımı vermeyi hızlandırması için kavitasyona başlayacağımı yazmıştım. bir hevesle işten cıkıp gittim randevuma ama başlayamadan eve geri döndümçünki kavitasyon tiroid hastalarına uygulanmıyormuş. nedeni ise kalp ritmini bozma ihtimalinin yüksek olması bu hastalık beni bir cok seyden mahrum bırakıyor o yüzden de yavaş kilo veriyorum tek tesellim tartımın inmeye devam etmesi. dünki hüsrandan sonra bu sabah giden 400 gr la bir nebzede olsa mutlu oldum az kaldı seyir evresinin bitmesine hissediyorum
dün kalan kilolarımı vermeyi hızlandırması için kavitasyona başlayacağımı yazmıştım. bir hevesle işten cıkıp gittim randevuma ama başlayamadan eve geri döndümçünki kavitasyon tiroid hastalarına uygulanmıyormuş. nedeni ise kalp ritmini bozma ihtimalinin yüksek olması bu hastalık beni bir cok seyden mahrum bırakıyor o yüzden de yavaş kilo veriyorum tek tesellim tartımın inmeye devam etmesi. dünki hüsrandan sonra bu sabah giden 400 gr la bir nebzede olsa mutlu oldum az kaldı seyir evresinin bitmesine hissediyorum
kislar bende bu sabah 500 gr eksik ciktim cok mutlu oldum
dun 1 saat kadar yurumustum ve suyuda artirdim 57.8 im
duzenli yuruyus kilo vermede etkili oluyor ama malesef hayatimda hic yuruyus yok kosu bandi almayi dusunuyorum birde dun balik haslamistim nerdeyse tum gun balik yedim ama uzun bir sure balik gormek istemiyorumartik bir dahaki sefere kilo vermem durursa belki yerim :26:
şimdii benim anlamadığım bişeler daha var ben bunun kitabını almam mı lazım acaba... ben 17 kilo verip 65 kilo olmak istiorum ilk hedefta.. sizce kaç gün yapmalıyım... sonra şimdi topic i okurken bazıları bugün atact günüm falan yazmışşş yaaaaaa benimm kafamm karışttıı lütfeennn yardımmm(((((((((((
sagol canim evet tartiyi iniste gormek cok guzeltebrikler canım ne güzel yaa 57 olmak . ah bir de ben görebilsem 50'leri eminim çok güzel bir duygudur
şimdii benim anlamadığım bişeler daha var ben bunun kitabını almam mı lazım acaba... ben 17 kilo verip 65 kilo olmak istiorum ilk hedefta.. sizce kaç gün yapmalıyım... sonra şimdi topic i okurken bazıları bugün atact günüm falan yazmışşş yaaaaaa benimm kafamm karışttıı lütfeennn yardımmm(((((((((((
canim bunun icin uzulme sagligin daha onemli zaten kilolarin gidiyor hedefine az kalmis
bence boşuna sıkıyorsun canını evet anlıyorum hevesin kaçıyor ama hala kilo vermeye devam ediyorsun ve günde 400 gr bence azımsanmayacak bir durumtebrikler.
bence 17 kg için 5 gün uygundu(tabi gene senin kararın)bu diyet 4 evreden oluşuyor önce atakla vücutta şok etkisi yaratılır dukan buna yumruk etkisi de diyorbu evrede yanlızca protein tüketiyorsun(et,tavuk,balık,peynir,süt vb) bu evre bitip 2. evre yani seyire geçtiğinde proteinlere sebzeleri de ekliyorsun ya 5 gün saf protein 5gün sebze +protein yaparsın yada 1 gün saf protein 1 gün sebze+protein yaparsın senin tercihine bağlı.Asıl kilonun verileceği evre bu evredir.bunun uzunluğu istediğin kiloya varıncaya dek sürüyor.sonraki evre güçlendirme ve 4.koruma güçlendirme ve korumayı ben de çok ii bilmiyorum çünkü henüz o 3. aşamaya geçmedim.ama bence de kitabı almalısın ki kafana takılanları rahatlıkla çözebilesin.şimdii benim anlamadığım bişeler daha var ben bunun kitabını almam mı lazım acaba... ben 17 kilo verip 65 kilo olmak istiorum ilk hedefta.. sizce kaç gün yapmalıyım... sonra şimdi topic i okurken bazıları bugün atact günüm falan yazmışşş yaaaaaa benimm kafamm karışttıı lütfeennn yardımmm(((((((((((
aslında 500 gr dün sabah 62,8 glmiştim çizel geyi değiştirmek istemedim sadece yine bir cok yemeği özledimözelliklede gürcü mancarını içinde mısır unu ve karalahan var ama mısır fasulye ve tereyağıda olduğu için sadece koklamakla yetinmek zorunda kalıyorum birde mantıyı cok özledim of of bu liste bitmez en iyisi saymayayım
canım zaten şurda 4 kgcık kalmış bitirmene.şurda ne kaldı ki en fazla 1 ay daha.kaçamaksız falan devam edersen külliyen kurtulursun bence 3 ayda 15 kg verememenin nedeni yanlızca tiroit değildir bence kaçamaklar duraklamalar o yüzden bence kaçamaksız 1 ayda verebilirsin bu 4 kiloyu ve külliyen kurtulursun
düzenli yürüyüş yada plates yapabiliosan süreci bölece hızlandırabilirsin aslında
sen canını hepimiz kurtulacağız fazlalıklarımızdan er ya da geç sonunda gidiyor bu kilolar
aslında 500 gr dün sabah 62,8 glmiştim çizel geyi değiştirmek istemedim sadece yine bir cok yemeği özledimözelliklede gürcü mancarını içinde mısır unu ve karalahan var ama mısır fasulye ve tereyağıda olduğu için sadece koklamakla yetinmek zorunda kalıyorum birde mantıyı cok özledim of of bu liste bitmez en iyisi saymayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?