• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yap o çok güzeldi, yanına da karnabahar püresi yapabilirsin.. Ben karnabahar püresine bayılmıştım; ama eşim o kadar çok sevmez sebze pürelerini.. Zevk meselesi tabi. :)

bugün saf protein günümdeyim :) ama yarın deneyebilirim karnıbahar püresini. zaten yemek tariflerinin çıktısını aldım hepsini denicem.. değişik tariflerinide bekliyorum :)

Bir de ben hala olması gereken gibi bir yulaf kepegi bulamadım..önerileriniz??

2 haftadan beri bu diyeti yapıyorum ve yulaf kepeğim olmadan... kilo vermeyede devam ediyorum bi sorunum olmadı.. migrosta bi ekmek buldum çavdar, yulaf ve ruşeymli.. kahvaltıda onu yiyorum mesela. kilo çizelgemi değiştirmedim ama bu sabah tartıda 53.5 i gördüm.

inşallah bende mayıs ortaları diye hesap ediyorum meraklanma ben hızla bitirir diyeti yakalarım seni :34:

İnşallah güçlendirme evresi ile ilgili ilk denek olarak :) hepinize güzel tavsiyeler verebilirim diyorum. Hadi bakalım ben de heyecanla güçlendirme evresini bekliyorum. Kilo alınıyor mu alınmıyor mu göreceğim artık. :(

2 haftadan beri bu diyeti yapıyorum ve yulaf kepeğim olmadan... kilo vermeyede devam ediyorum bi sorunum olmadı.. migrosta bi ekmek buldum çavdar, yulaf ve ruşeymli.. kahvaltıda onu yiyorum mesela. kilo çizelgemi değiştirmedim ama bu sabah tartıda 53.5 i gördüm.

Sen kötü örneksin galiba sana uymamamız lazım bizimmmm...ekmek yemeden veremiyorum benn :30:

Ama sana bravooo tabiii...

Benimki de seninki gibi en başta takılmıştı. Merak etme, protein ağırlıklı beslen, bol su iç. Mutlaka inecektir, biraz sabırlı olmak gerekiyor. :)

Ayyy umarım haklı çıkarızz....teşekkürler...senin için süper olmalı yaa eski giydiklerimi giyebilmeyi düşünüyorum da...:17: maşallah...nazar değmesin ...

selam kızlar,
walla bu sabah tartıya çıktığımda inanamadım. vücudum ne kadar su topluyor. Bundan 2 sene önce gittiğim endokrinoloji dr.nun dediği çok doğru sanırım. benim insülin direncim aşırı yüksek o yüzden kilo vermem çok zor. ayrıca tiroit nodülümde var. adam bana o zaman vücuduna bir dirhem bile nişasta girmeyecek. sadece hayatını dvm ettirecek kadar karbonhidrat alacaksın günlük ihtiyacının 1 gr bile fazlasını alırsan. çok sıkıntıların olucak demişti. Ben proteini bırakıp karbonhidrat ve nişasta yediğimde aşırı derecede su topluyorummm. ne iştir anlamadım. ama pazartesi parmaklarıma girmeyen yüzükler, bugün ellerimden düşüyorlar...
yanii yupppi ki kilom indi. bakalım yarın sabah nolcek???:64::64::64::66::66::66:

tebrikler devamını bekliyoruz :)

selam kızlar,
walla bu sabah tartıya çıktığımda inanamadım. vücudum ne kadar su topluyor. Bundan 2 sene önce gittiğim endokrinoloji dr.nun dediği çok doğru sanırım. benim insülin direncim aşırı yüksek o yüzden kilo vermem çok zor. ayrıca tiroit nodülümde var. adam bana o zaman vücuduna bir dirhem bile nişasta girmeyecek. sadece hayatını dvm ettirecek kadar karbonhidrat alacaksın günlük ihtiyacının 1 gr bile fazlasını alırsan. çok sıkıntıların olucak demişti. Ben proteini bırakıp karbonhidrat ve nişasta yediğimde aşırı derecede su topluyorummm. ne iştir anlamadım. ama pazartesi parmaklarıma girmeyen yüzükler, bugün ellerimden düşüyorlar...
yanii yupppi ki kilom indi. bakalım yarın sabah nolcek???:64::64::64::66::66::66:

resimdeki tatlı minik senin kızınmı ay çok tatlı maşallah allah bagışlasın

selam kızlar,

slm dun sabah 66 ya düştüm sonunda 700 gr gitti bir atak gununun ardından.dun sebze gunumdu 100 gr aldım bu sabah tartılınca. bugun atak yaptım.bakalım yarın 65 küsürleri görebileckmiyim ama spor yapasaım yok hiç bugünlerde off bıraz motıve olsam bırazgevşeme başladı hatta agzıma bı tane patates kızartma attım bugün ama toparlanmalıyım.65ın altına düşene kadar bu bıkac gun sıkı yapayım barı.

Eveeeeettt, kilo vermemin durmuş olmasının ve dün akşam ve bugün olmak üzere acayip şekilde tatlı isteğimin artmış olmasının sebebi anlaşıldı. :)) Malum sebep, hastalanıyorum. Tatlı isteğimi yine yoğurt, tarçın, yulaf ve buğday kepeği ve son olarak da tatlandırıcı ile bastırdım, çok mutluyum. :)) Kahvaltıda da aynı şeyi yemiş oldum ama mutluyum. :)) Zaten yulaf kepeğimi düzgünce tüketmiyorum, canım karbonhidrat değil de sürekli etli şeyler yemek istiyor aslında.. O açıdan şanslıyım. :))

bugün saf protein günümdeyim :) ama yarın deneyebilirim karnıbahar püresini. zaten yemek tariflerinin çıktısını aldım hepsini denicem.. değişik tariflerinide bekliyorum :)

Aklımda denemek istediğim bir tatlı tarifi ve bir de yemek tarifi var. İnşallah güzel olurlarsa mutlaka paylaşacağım. :)

Bana bu diyeti yapmak hic nasip olmuyor:59:cok isteyerek baslamistim ama bir gun kacamak yaptim,sonra ki gun yemege davetliydik orada da yedim bir haftada sadece 1.400 gr gitmisti..Sonra kizim cok hastalandi dietle filan ilgilenemedim..Ama spor yapmaya basladim..Her sabah oglumu okula biraktiktan sonra eve kosuyorum 2,5 km sonra 4. kat'a cikiyorum merdivenle eve gelincede 50 mekik..saat 10 da H.E.A.T sinifina giriyorum (Healty,energy,ability,training)amiyane tavirla it gibi spor yapiyorum.Vucut hatlarim hafif belirmeye basladi ozellikle kalcalar toparlandi.Bugun Turkiyeden 'Guarana' inceltici krem siparis ettim.Gecen yaz kullanmis ve cok memnun kalmistim.Adet donemim gecince ben dukan diyetini tekrar deneyecegim..Butun arkadaslara kolay gelsin..Kucuk bir bilgi vermek istiyorum,yemekle beraber icilen meyve suyu,kola gibi icecekler kilo alinmasinda ki en buyuk etken.Gecen sene bu diyeti yaparken yemekle beraber hep yasil cay ictim ve gercekten faydasini gordum.Ruslar doner yerken cay iciyorlardi bende gulmustum.Megerse dogrusu yemekle birlikte sicak icecek tuketmekmis.Rus kizlar belleri ince olsun diye hergun sadece yarim saat heelihop ceviriyorlarmis ismini dogru mu yazdim bilmiyorum ama sanirim anlamissinizdir ne oldugunu:8: ..(Rusya da yasamiyorum bu arada:1:)

Merhaba, ben Erenköy Ethemefendi tren köprüsünün olduğu yerdeki Aktar/baharatçıdan buluyorum yulaf kepeğini. Oradan alabilirsiniz. Tabii ki eğer İstanbul'da iseniz.

Bu arada ben 21 Kasım'dan bu güne kadar yani 55 günde tam 9 kilo verdim. Vermem gereken 5 kilo kaldı ve bunun için de 34 günüm kaldı. Sanırım başaracağım gibi görünüyor.

merhaba nickiniz gibi azimli gördüm sizi :) peki su an koruma evresini sürdürüyo musnuz? ve görüntü olarak ne kdr bi farklılık oldu, ölçüm yaptınız mı mesela?

Back