- 16 Nisan 2010
- 206
- 52
- 98
kilo veren herkesi tebrik ediyor ve devamını diliyorum ben bu ayın başlarında ilk hedefime ulaşmıştım eşimde diyet yaptığı için onada destek olmak adına nisan sonuna kadar diyeti uzatma kararı almıştım ama arada kaçamaklarla devam ettim bu aradada 900 gr verdim ama birkaç gündür yeniden düşünmeye başladım ve yeni bir karar aldım 57 ye inmekdi niyetim nisan sonuna kadar 55 olsun tam olsun dedimnisan sonundan vazgeçip 55 e kadar diyete devam edeceğim kaçamaksız inşallah yani benim diyet yine uzadı anlayacağınız ee bu kadar kolay kilo verince insan çok hevesleniyor zaten alıştım da bu şekilde beslenmeye herkese bol şans diliyor ve bugün itibariyle kaçamaksız tam gaz diyete devam ediyorum 55 son söz veriyorum herkes şahit olsun altına inmeye çalışmayacağım yine devam etme kararı alırsam bu yazdıklarımı hatırlatın bana
bu arada kilom 58.8
arkadaşlar 2 haftadan beri bu diyete devam ediyorum ve sürekli aynı şeyleri yemekten sıkıldımbi başlık altında yaptığınız yemeklerin tarifini yazsanız en azından benim gibi değişik yemekler yapamayanlara büyük bir iyilik olur
kızlar birlikte daha bir harikayızz.boşuna dememişler birlikten kuvvet doğar die hepimiz ne güzel kilolar vermişizben hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.ve tabiki de devamını diliyorum
Arkadaşlar hepinize merhaba :79:
Ben de aranıza bugün katıldım ama aslında bu diyete başladığım günden beri hepinizi takipteyim..
benim de diyette 17. günüm,ve hergün cesaret almak için sizleri okuyup durdum...Özellikle kilomun durduğu dönemlerde gerçekten de hepinizden moral aldım..O yüzden şimdiden çok teşekkürler..
Ama hala moralim bozuk maalesefçünkü 7-8 gündür hiç oynamıyor tartı...hatta ileri doğru bile gittiği oluyor...Motivasyonumu kaybetmek üzereyim...Çok kilo verildikten sonra ya da uzun seyir dönemlerinde durduğunu biliyorum ama benim daha yolun başı ve ilk 1 haftadan sonra durması sinirimi bozdu iyice..16 günde sadece 3 kilo verdim,onunda 2,5 kilosu atakta...umarım yanlış birşey yapmıyorumdur ve umarım ben de çoğunuzun bu sabah yaşadığı hissi yaşarım da tekrar inancım yerine gelir....
Hepimize kolay gelsin diyorum...
Ben bayadır ihmal etmek zorunda kalmış olsam da blogumda yaptığım yemekleri topluyorum, böylece istediğim zaman bakabiliyorum. :) Hafifyemeli.blogcu.com
Ben bayadır ihmal etmek zorunda kalmış olsam da blogumda yaptığım yemekleri topluyorum, böylece istediğim zaman bakabiliyorum. :) Hafifyemeli.blogcu.com
shahdaroba sen de süper bir potansiyel var galiba :) ne kadar zamanda bu kadar indin ? ve özel önerilerin var mıdır bizler için :)
Arkadaşlar hepinize merhaba :79:
Ben de aranıza bugün katıldım ama aslında bu diyete başladığım günden beri hepinizi takipteyim..
benim de diyette 17. günüm,ve hergün cesaret almak için sizleri okuyup durdum...Özellikle kilomun durduğu dönemlerde gerçekten de hepinizden moral aldım..O yüzden şimdiden çok teşekkürler..
Ama hala moralim bozuk maalesefçünkü 7-8 gündür hiç oynamıyor tartı...hatta ileri doğru bile gittiği oluyor...Motivasyonumu kaybetmek üzereyim...Çok kilo verildikten sonra ya da uzun seyir dönemlerinde durduğunu biliyorum ama benim daha yolun başı ve ilk 1 haftadan sonra durması sinirimi bozdu iyice..16 günde sadece 3 kilo verdim,onunda 2,5 kilosu atakta...umarım yanlış birşey yapmıyorumdur ve umarım ben de çoğunuzun bu sabah yaşadığı hissi yaşarım da tekrar inancım yerine gelir....
çok teşekkürler.. blogunu inceledim tariflerin ve yemeklerin görüntüsü çok hoş elllerine sağlık. Akşam eve gidince hemen kendime tepsi köftesinden yapacağım :)
:97: krebin içinde 2 kere yogurt yazılmıs dogru mudur acaba :? tşk ederiz cok güzel bir site:=)
bence moralini hiç bozma çünkü daha 3-4 sayfa gerileri okursan benim ne durumda olduğumu görürsün.ben bir gün 63.0' gördüm hiç kaçamak yapmadan ertesi gün 63.3 soraki gün 63.9 çıktım bunlar kaçamaksız günlerde oluyor düşün yani.ama kaçamak yapmadan devam edince er yada geç düşecek o tartı.adım kadar eminim ben sen de rahat ol.Arkadaşlar hepinize merhaba :79:
hayırlı olsun başarılar dilerim hemen hemen aynı zamanlarda diyete başlamışız kaç kg ile başlamışstın sen ?
Seni çok iyi anlıyorum. :)) Sen bence 55'e 10-15 Mayıs arası düşersin.. :) O zaman ben güçlendirmede olacağım. Ne kadar da sevimiştim halbuki birlikte güçlendirmeye geçeceğim biri var diye.
Olsun kendini en iyi nasıl hissedeceksen öyle yap. :)
Çok teşekkürler ben de başarılar dilerim..77 ike başladım.Şuaan 73.9'um .Boy 1,74
Sen?
bence moralini hiç bozma çünkü daha 3-4 sayfa gerileri okursan benim ne durumda olduğumu görürsün.ben bir gün 63.0' gördüm hiç kaçamak yapmadan ertesi gün 63.3 soraki gün 63.9 çıktım bunlar kaçamaksız günlerde oluyor düşün yani.ama kaçamak yapmadan devam edince er yada geç düşecek o tartı.adım kadar eminim ben sen de rahat ol.
Çok iyi benim yolum maalesef çok uzun108 ile başladım 30 Martta dün sabah 102 idim bugun 102,6 (( Boy 1.67
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?