Yap o çok güzeldi, yanına da karnabahar püresi yapabilirsin.. Ben karnabahar püresine bayılmıştım; ama eşim o kadar çok sevmez sebze pürelerini.. Zevk meselesi tabi. :)
Yap o çok güzeldi, yanına da karnabahar püresi yapabilirsin.. Ben karnabahar püresine bayılmıştım; ama eşim o kadar çok sevmez sebze pürelerini.. Zevk meselesi tabi. :)
Bir de ben hala olması gereken gibi bir yulaf kepegi bulamadım..önerileriniz??
inşallah bende mayıs ortaları diye hesap ediyorum meraklanma ben hızla bitirir diyeti yakalarım seni
2 haftadan beri bu diyeti yapıyorum ve yulaf kepeğim olmadan... kilo vermeyede devam ediyorum bi sorunum olmadı.. migrosta bi ekmek buldum çavdar, yulaf ve ruşeymli.. kahvaltıda onu yiyorum mesela. kilo çizelgemi değiştirmedim ama bu sabah tartıda 53.5 i gördüm.
Benimki de seninki gibi en başta takılmıştı. Merak etme, protein ağırlıklı beslen, bol su iç. Mutlaka inecektir, biraz sabırlı olmak gerekiyor. :)
selam kızlar,
walla bu sabah tartıya çıktığımda inanamadım. vücudum ne kadar su topluyor. Bundan 2 sene önce gittiğim endokrinoloji dr.nun dediği çok doğru sanırım. benim insülin direncim aşırı yüksek o yüzden kilo vermem çok zor. ayrıca tiroit nodülümde var. adam bana o zaman vücuduna bir dirhem bile nişasta girmeyecek. sadece hayatını dvm ettirecek kadar karbonhidrat alacaksın günlük ihtiyacının 1 gr bile fazlasını alırsan. çok sıkıntıların olucak demişti. Ben proteini bırakıp karbonhidrat ve nişasta yediğimde aşırı derecede su topluyorummm. ne iştir anlamadım. ama pazartesi parmaklarıma girmeyen yüzükler, bugün ellerimden düşüyorlar...
yanii yupppi ki kilom indi. bakalım yarın sabah nolcek???
selam kızlar,
walla bu sabah tartıya çıktığımda inanamadım. vücudum ne kadar su topluyor. Bundan 2 sene önce gittiğim endokrinoloji dr.nun dediği çok doğru sanırım. benim insülin direncim aşırı yüksek o yüzden kilo vermem çok zor. ayrıca tiroit nodülümde var. adam bana o zaman vücuduna bir dirhem bile nişasta girmeyecek. sadece hayatını dvm ettirecek kadar karbonhidrat alacaksın günlük ihtiyacının 1 gr bile fazlasını alırsan. çok sıkıntıların olucak demişti. Ben proteini bırakıp karbonhidrat ve nişasta yediğimde aşırı derecede su topluyorummm. ne iştir anlamadım. ama pazartesi parmaklarıma girmeyen yüzükler, bugün ellerimden düşüyorlar...
yanii yupppi ki kilom indi. bakalım yarın sabah nolcek???
gecen gece rüyamda tuzlu peynirli kraker yedim..
dün gece de rüyamda ekmek yedim ...
bugün saf protein günümdeyim :) ama yarın deneyebilirim karnıbahar püresini. zaten yemek tariflerinin çıktısını aldım hepsini denicem.. değişik tariflerinide bekliyorum :)
Merhaba, ben Erenköy Ethemefendi tren köprüsünün olduğu yerdeki Aktar/baharatçıdan buluyorum yulaf kepeğini. Oradan alabilirsiniz. Tabii ki eğer İstanbul'da iseniz.
Bu arada ben 21 Kasım'dan bu güne kadar yani 55 günde tam 9 kilo verdim. Vermem gereken 5 kilo kaldı ve bunun için de 34 günüm kaldı. Sanırım başaracağım gibi görünüyor.
valla harika kaç kg ile başladın ? bayağı iyi bir performans
evet canım benim cadı kızım şuan 3,5 yaşında.. çok sağol Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın inşallah...resimdeki tatlı minik senin kızınmı ay çok tatlı maşallah allah bagışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?