• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar,
Bugün 2. günüm ve tartı gariptirki 79,7 çıktı. bilmiyorum noldu ama ben çizelgemi değiştirmeyeceğim. yarın sabah bakalım ne çıkacak? anca ondan sonra...
bu sabah 1 yumurta, light peynir ve çay yedim. öğlen ızgara tavuk ve 2 ızgara köfte ve cola zero
akşamıda daha ayarlamadım... ne yiyeceğim bilmiyorum :25:

kızlar bırsey sorucam
su sporun kas mı yaptıgı ya da yapmadıgı durumlar hakkında
bana bır arkadasım yag yakmak ıcın kardıyo calısmalısın dedı bır fıkrı olan varmı

evet bende kardiyo diye biliyorum yağ yakmak için .özellikle şimdi çok popüler oldu ya fat burn :))
bu arada ben yaramazlık yaptım 1 poğaça yedim ama çok acıkmıştım elim ayağım titredi yorgunluktan.sabah1 saat plates yaptım sonra 4 ten akşam 7 ye kadar yürüdüm işlerim vardı vicdanım rahat deyip motivasyonumu bozmuyorum :):):

Kizlar bugun ikinci gunumdu ama mahvoldu :(( bugun regl olacaimi unutmusum, biranda cok kotu oldum tansiyonum dustu soguk soguk terledim rengim bembeyaz olmus kardesim tatli birseyler yedirdi hemen. dus aldim kendime geldim biraz. Moralim cok bozuldu normalde dusuk tansiyonluyum o yuzden bunyem kaldiramayacak diye dusunuyordum ama bi kac saat sonra regl olacagim icin oldugunu anladim. Moralim hala bozuk aslinda kaldiramiyacakmiyim acaba diye dusunuyorum ama ben daha ikinci gun pes edemem:( akil verin kizlar neden boyle oldum bugun reglimin ucuncu gununden sonra tekrar baslamak istiyorum, basarabilecekmiyim :((

Kizlar bugun ikinci gunumdu ama mahvoldu :(( bugun regl olacaimi unutmusum, biranda cok kotu oldum tansiyonum dustu soguk soguk terledim rengim bembeyaz olmus kardesim tatli birseyler yedirdi hemen. dus aldim kendime geldim biraz. Moralim cok bozuldu normalde dusuk tansiyonluyum o yuzden bunyem kaldiramayacak diye dusunuyordum ama bi kac saat sonra regl olacagim icin oldugunu anladim. Moralim hala bozuk aslinda kaldiramiyacakmiyim acaba diye dusunuyorum ama ben daha ikinci gun pes edemem:( akil verin kizlar neden boyle oldum bugun reglimin ucuncu gununden sonra tekrar baslamak istiyorum, basarabilecekmiyim :((

Bünyenin bu denli enerjis kaldığını hissettiğin durumlarda sütaşın %0 yağ kolestrol ve sadece meyve şekeri içeren yoğurtlarından yiyebilirsin. Bahsettiğin hal atak evremde bende olmuştu ve o yoğurtla kendime gelmiştim. kaş yapalım derken göz çıkarmayalım sonuçta bünye hızlı bir şekilde tepki veriyor ve ona iyi bakmamız lazım.

@golgi tatlım bende dizideydim ve eminim izleyen herkes şuan beddua ediyordur o herife

canım bende düşük tansiyonluyum diyetin zaten ilk üç gününde halsizlik olursa oluyor onun dışında herşey normale dönüyor.eğer şekerin düşerse böyle bir durumda hemen 1 kesme şeker ye ilk müdahale olarak bu normalde de yapılması gerekn bişey kan şekerin düşüyor çünkü..başaracakmısn ? tabikide başarcaksın herşey sende bitiyor ;))

ben bozdum bugün :( yarın tekrar başlayacağım. arkadaşlar ben hala yulaf kepeği bulamadım ruşeym bile buldum yulaf kepeği bulamadım :( böyle olunca da kabızlık çekiyorum:( acaba bulana kadar buğday kepeği kullansam olur mu? bir bilgisi olan var mı?

evet bende kardiyo diye biliyorum yağ yakmak için .özellikle şimdi çok popüler oldu ya fat burn :))
bu arada ben yaramazlık yaptım 1 poğaça yedim ama çok acıkmıştım elim ayağım titredi yorgunluktan.sabah1 saat plates yaptım sonra 4 ten akşam 7 ye kadar yürüdüm işlerim vardı vicdanım rahat deyip motivasyonumu bozmuyorum :):):

bende duymustum ama sıkılıorum ya 15 dk yuru yok 20 dk bısıklet ay yuruyusu falan ama bakalım en azından kas yag olcumumu yaptırayım dıyorum nerden ne gıdıyo bılıırm hem

canım bende düşük tansiyonluyum diyetin zaten ilk üç gününde halsizlik olursa oluyor onun dışında herşey normale dönüyor.eğer şekerin düşerse böyle bir durumda hemen 1 kesme şeker ye ilk müdahale olarak bu normalde de yapılması gerekn bişey kan şekerin düşüyor çünkü..başaracakmısn ? tabikide başarcaksın herşey sende bitiyor ;))

bende dusuk tansıyonluyum o yudende tuzu tamamen kesmedım dukanım boyunca tuzu kesmeyınce tansıyonda dengede kalıyor bence halsız hıssedersen atlı bırsey yerıne 1 tane hazır ayranlardan ıc onun tuz oranı standart zaten 2 gun bole dene bak faydasını goreceksın

merhaba;
ben de yaklaşık 2 aydır dukan diyeti yapıyorum.
8 kg verdim ve bu arada değişik tarifler denerken en sonunda bunları topladığım bir blog açtım.
ne yiyeceğini bilemeyenler alternatif olabilir.fakat link ekleyemedim.buradan ulaşabilirsiniz sanırım.
dukandiyetim.blogspot.com

slm durucum
verdiğin linke girdiğimde malesef blogunun kapatıldıgını görüyorum. tariflerini gercekten merak ettm :) bu tarifleri okuyabileceğim baska bir adresin var mı?

bende duymustum ama sıkılıorum ya 15 dk yuru yok 20 dk bısıklet ay yuruyusu falan ama bakalım en azından kas yag olcumumu yaptırayım dıyorum nerden ne gıdıyo bılıırm hem

bu arada platesı cok onerıolar 1 haftada degısıklıkler bellı oluyomus ama gecenlerde bırı yazmıstı kasları sıkılastırıp yagları gerı mı ıtıyo ole bısey demıstı bende korktum baslamadım aramızda spor akademısı mezunu falan var mı

canını sıkma canım ,önce sağlık ,sonra güle güle kilolar,başaracaksın tabiii,ben iki gecedir uyumuyorum kızım ateşler içinde bugün de bütün günüm hastanede geçti boğazımdan bir lokma bişey geçmedi,eve gelince de iki tavuk but ve bir kaseden büyük yoğurt yedim sabah ta üç yumurta üç jambon ve beyaz peynir anşlayacağın herşeyi abarttım saatlerce aç kaldım sonra da tıkındım....ama yine de başaracağımı umut ediyorum,ki ben ekmek yemiyorsam iki gündür bu benim için büyük başarı

slm durucum
verdiğin linke girdiğimde malesef blogunun kapatıldıgını görüyorum. tariflerini gercekten merak ettm :) bu tarifleri okuyabileceğim baska bir adresin var mı?

bende bu blogu diyete basladıgımdan berı takıp edıyorum.daha önce bi arkadasımızda o sayfaya girmekte sorun yasamıstı dns ayarlarını degıstırdı halloldu sende bi dene istersen:34:

Kızlar herkese günaydın,

Dün 5 gündür takıldım kaldım diyordum dün sabahtan bu sabaha tam 1 kilo eksik çıktı..mutlu bir şekilde güne başladım bugun PL günüm, çok fazla su tutan sebzeler yemeyi düşünmüyorum, yarın yine ger igidip beni üzmesin ekrandki sayı..

Nasıl gidiyor sizinki??

Back