Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
unutmadan;
arkadaşlar geçmiş sayfalardan birinde kağıt muffin kalıplarını soran arkadaş vardı. ben bugün İKEA dan 65 adetini 2,95 tl gibi bir fiyata aldım...
soranlara duyrulur...
kızlar bırsey sorucam
su sporun kas mı yaptıgı ya da yapmadıgı durumlar hakkında
bana bır arkadasım yag yakmak ıcın kardıyo calısmalısın dedı bır fıkrı olan varmı
herkes diziye kitlenmiş sanırım kimseden ses yok :)))
Kizlar bugun ikinci gunumdu ama mahvoldu ( bugun regl olacaimi unutmusum, biranda cok kotu oldum tansiyonum dustu soguk soguk terledim rengim bembeyaz olmus kardesim tatli birseyler yedirdi hemen. dus aldim kendime geldim biraz. Moralim cok bozuldu normalde dusuk tansiyonluyum o yuzden bunyem kaldiramayacak diye dusunuyordum ama bi kac saat sonra regl olacagim icin oldugunu anladim. Moralim hala bozuk aslinda kaldiramiyacakmiyim acaba diye dusunuyorum ama ben daha ikinci gun pes edemem akil verin kizlar neden boyle oldum bugun reglimin ucuncu gununden sonra tekrar baslamak istiyorum, basarabilecekmiyim (
Kizlar bugun ikinci gunumdu ama mahvoldu ( bugun regl olacaimi unutmusum, biranda cok kotu oldum tansiyonum dustu soguk soguk terledim rengim bembeyaz olmus kardesim tatli birseyler yedirdi hemen. dus aldim kendime geldim biraz. Moralim cok bozuldu normalde dusuk tansiyonluyum o yuzden bunyem kaldiramayacak diye dusunuyordum ama bi kac saat sonra regl olacagim icin oldugunu anladim. Moralim hala bozuk aslinda kaldiramiyacakmiyim acaba diye dusunuyorum ama ben daha ikinci gun pes edemem akil verin kizlar neden boyle oldum bugun reglimin ucuncu gununden sonra tekrar baslamak istiyorum, basarabilecekmiyim (
evet bende kardiyo diye biliyorum yağ yakmak için .özellikle şimdi çok popüler oldu ya fat burn :))
bu arada ben yaramazlık yaptım 1 poğaça yedim ama çok acıkmıştım elim ayağım titredi yorgunluktan.sabah1 saat plates yaptım sonra 4 ten akşam 7 ye kadar yürüdüm işlerim vardı vicdanım rahat deyip motivasyonumu bozmuyorum :):):
ilk 2 haftada bloke olmak normal mi acaba? sevkim kirildi
canım bende düşük tansiyonluyum diyetin zaten ilk üç gününde halsizlik olursa oluyor onun dışında herşey normale dönüyor.eğer şekerin düşerse böyle bir durumda hemen 1 kesme şeker ye ilk müdahale olarak bu normalde de yapılması gerekn bişey kan şekerin düşüyor çünkü..başaracakmısn ? tabikide başarcaksın herşey sende bitiyor )
merhaba;
ben de yaklaşık 2 aydır dukan diyeti yapıyorum.
8 kg verdim ve bu arada değişik tarifler denerken en sonunda bunları topladığım bir blog açtım.
ne yiyeceğini bilemeyenler alternatif olabilir.fakat link ekleyemedim.buradan ulaşabilirsiniz sanırım.
dukandiyetim.blogspot.com
bende duymustum ama sıkılıorum ya 15 dk yuru yok 20 dk bısıklet ay yuruyusu falan ama bakalım en azından kas yag olcumumu yaptırayım dıyorum nerden ne gıdıyo bılıırm hem
slm durucum
verdiğin linke girdiğimde malesef blogunun kapatıldıgını görüyorum. tariflerini gercekten merak ettm :) bu tarifleri okuyabileceğim baska bir adresin var mı?