- 16 Nisan 2010
- 206
- 52
- 98
kilo veren herkesi tebrik ediyor ve devamını diliyorum ben bu ayın başlarında ilk hedefime ulaşmıştım eşimde diyet yaptığı için onada destek olmak adına nisan sonuna kadar diyeti uzatma kararı almıştım ama arada kaçamaklarla devam ettim bu aradada 900 gr verdim ama birkaç gündür yeniden düşünmeye başladım ve yeni bir karar aldım 57 ye inmekdi niyetim nisan sonuna kadar 55 olsun tam olsun dedim nisan sonundan vazgeçip 55 e kadar diyete devam edeceğim kaçamaksız inşallah yani benim diyet yine uzadı anlayacağınız ee bu kadar kolay kilo verince insan çok hevesleniyor zaten alıştım da bu şekilde beslenmeye herkese bol şans diliyor ve bugün itibariyle kaçamaksız tam gaz diyete devam ediyorum 55 son söz veriyorum herkes şahit olsun altına inmeye çalışmayacağım yine devam etme kararı alırsam bu yazdıklarımı hatırlatın bana
bu arada kilom 58.8
Seni çok iyi anlıyorum. :)) Sen bence 55'e 10-15 Mayıs arası düşersin.. :) O zaman ben güçlendirmede olacağım. Ne kadar da sevimiştim halbuki birlikte güçlendirmeye geçeceğim biri var diye.
Olsun kendini en iyi nasıl hissedeceksen öyle yap. :)