• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kilo veren herkesi tebrik ediyor ve devamını diliyorum ben bu ayın başlarında ilk hedefime ulaşmıştım eşimde diyet yaptığı için onada destek olmak adına nisan sonuna kadar diyeti uzatma kararı almıştım ama arada kaçamaklarla devam ettim bu aradada 900 gr verdim ama birkaç gündür yeniden düşünmeye başladım ve yeni bir karar aldım 57 ye inmekdi niyetim nisan sonuna kadar 55 olsun tam olsun dedim:1: nisan sonundan vazgeçip 55 e kadar diyete devam edeceğim kaçamaksız inşallah :1: yani benim diyet yine uzadı anlayacağınız ee bu kadar kolay kilo verince insan çok hevesleniyor zaten alıştım da bu şekilde beslenmeye herkese bol şans diliyor ve bugün itibariyle kaçamaksız tam gaz diyete devam ediyorum 55 son söz veriyorum herkes şahit olsun altına inmeye çalışmayacağım yine devam etme kararı alırsam bu yazdıklarımı hatırlatın bana :1::1:

bu arada kilom 58.8

Seni çok iyi anlıyorum. :)) Sen bence 55'e 10-15 Mayıs arası düşersin.. :) O zaman ben güçlendirmede olacağım. Ne kadar da sevimiştim halbuki birlikte güçlendirmeye geçeceğim biri var diye. :(

Olsun kendini en iyi nasıl hissedeceksen öyle yap. :)

arkadaşlar 2 haftadan beri bu diyete devam ediyorum ve sürekli aynı şeyleri yemekten sıkıldım :( bi başlık altında yaptığınız yemeklerin tarifini yazsanız en azından benim gibi değişik yemekler yapamayanlara büyük bir iyilik olur

Ben bayadır ihmal etmek zorunda kalmış olsam da blogumda yaptığım yemekleri topluyorum, böylece istediğim zaman bakabiliyorum. :) Hafifyemeli.blogcu.com

kızlar birlikte daha bir harikayızz.boşuna dememişler birlikten kuvvet doğar die hepimiz ne güzel kilolar vermişiz:54:ben hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.ve tabiki de devamını diliyorum:16:

shahdaroba sen de süper bir potansiyel var galiba :) ne kadar zamanda bu kadar indin ? ve özel önerilerin var mıdır bizler için :)

Arkadaşlar hepinize merhaba :79:
Ben de aranıza bugün katıldım ama aslında bu diyete başladığım günden beri hepinizi takipteyim..
benim de diyette 17. günüm,ve hergün cesaret almak için sizleri okuyup durdum...Özellikle kilomun durduğu dönemlerde gerçekten de hepinizden moral aldım..O yüzden şimdiden çok teşekkürler..
Ama hala moralim bozuk maalesef:43: çünkü 7-8 gündür hiç oynamıyor tartı...hatta ileri doğru bile gittiği oluyor...Motivasyonumu kaybetmek üzereyim...Çok kilo verildikten sonra ya da uzun seyir dönemlerinde durduğunu biliyorum ama benim daha yolun başı ve ilk 1 haftadan sonra durması sinirimi bozdu iyice..16 günde sadece 3 kilo verdim,onunda 2,5 kilosu atakta...umarım yanlış birşey yapmıyorumdur ve umarım ben de çoğunuzun bu sabah yaşadığı hissi yaşarım da tekrar inancım yerine gelir....
Hepimize kolay gelsin diyorum...

Ben de aranıza bugün katıldım ama aslında bu diyete başladığım günden beri hepinizi takipteyim..
benim de diyette 17. günüm,ve hergün cesaret almak için sizleri okuyup durdum...Özellikle kilomun durduğu dönemlerde gerçekten de hepinizden moral aldım..O yüzden şimdiden çok teşekkürler..
Ama hala moralim bozuk maalesef:43: çünkü 7-8 gündür hiç oynamıyor tartı...hatta ileri doğru bile gittiği oluyor...Motivasyonumu kaybetmek üzereyim...Çok kilo verildikten sonra ya da uzun seyir dönemlerinde durduğunu biliyorum ama benim daha yolun başı ve ilk 1 haftadan sonra durması sinirimi bozdu iyice..16 günde sadece 3 kilo verdim,onunda 2,5 kilosu atakta...umarım yanlış birşey yapmıyorumdur ve umarım ben de çoğunuzun bu sabah yaşadığı hissi yaşarım da tekrar inancım yerine gelir....

Benimki de seninki gibi en başta takılmıştı. Merak etme, protein ağırlıklı beslen, bol su iç. Mutlaka inecektir, biraz sabırlı olmak gerekiyor. :)

Ben bayadır ihmal etmek zorunda kalmış olsam da blogumda yaptığım yemekleri topluyorum, böylece istediğim zaman bakabiliyorum. :) Hafifyemeli.blogcu.com

çok teşekkürler.. blogunu inceledim tariflerin ve yemeklerin görüntüsü çok hoş elllerine sağlık. Akşam eve gidince hemen kendime tepsi köftesinden yapacağım :)

shahdaroba sen de süper bir potansiyel var galiba :) ne kadar zamanda bu kadar indin ? ve özel önerilerin var mıdır bizler için :)

çok teşekkür ederim :71:benim bugün tam 36.günüm bu diyetteki.aslında burdaki herkesten farklı hiçbirşey yapmadım sanırım bünye ile alakalı.ama tabii ki şuda var yanlızca 1 gün ve oda tek öğünde kaçamak yaptım bu 36 gün boyunca.2 kez de ağzıma 2-3 tane kepekli grissini atmıştım onun haricinde 1 fındık tanesi dahi yemedim.tabi sırf atak evresinde 4 kg verip(5 gün yapmıştım),seyirde 64'ün altına rahatlıkla indim ve 63'den aşağı 15 gündür uzun uğraşlarıma rağmen inememiştim.diyet dönemim boyunca hiç spor yapamadım.yanlızca kilom takıldı diye geçen ctesi, pzr, pts 1saatlik yürüyüş yaptım,ve 63ün altına düşebilmek için de 3gün atak yapıyorum ve nihayetinde 62'li rakamlara inmiş bulunuyorum:66::66:
bütün diyetim boyunca bol su içtim günde 2ltden fazla su ve 2lt yakın su dışındaki diğer sıvılardan tüketiyorum(çay,kahve,ayran,süt,light kola).
ha birde yulaf kepeği bulamadım ve yulaf ezmesi kullanıyorum ama 2 günde 1,5 kaşık kullanıyorum hergün değil.ayrıca haftada 1 gün tavuk ya da çakma yayla çorbası yapıyorum.aynı gün bitiremediğim için 2gün çorba içmiş oluyorum
sevgiler:16:

hayırlı olsun başarılar dilerim hemen hemen aynı zamanlarda diyete başlamışız kaç kg ile başlamışstın sen ?

çok teşekkürler.. blogunu inceledim tariflerin ve yemeklerin görüntüsü çok hoş elllerine sağlık. Akşam eve gidince hemen kendime tepsi köftesinden yapacağım :)

Yap o çok güzeldi, yanına da karnabahar püresi yapabilirsin.. Ben karnabahar püresine bayılmıştım; ama eşim o kadar çok sevmez sebze pürelerini.. Zevk meselesi tabi. :)

:97: krebin içinde 2 kere yogurt yazılmıs dogru mudur acaba :? tşk ederiz cok güzel bir site:=)

Yopk az olanı light süt; ama ben göz kararı yapıyorum, oraya yazmak için ölçüyorum. Sütünü en son koy, kıvamına göre. Bazen yoğurdun sulu susuz olmasına göre kıvamı değişebiliyor.

bence moralini hiç bozma çünkü daha 3-4 sayfa gerileri okursan benim ne durumda olduğumu görürsün.ben bir gün 63.0' gördüm hiç kaçamak yapmadan ertesi gün 63.3 soraki gün 63.9 çıktım bunlar kaçamaksız günlerde oluyor düşün yani.ama kaçamak yapmadan devam edince er yada geç düşecek o tartı.adım kadar eminim ben sen de rahat ol.:34::34:

kislar azminize hayran oldum bu gidisle beklediginizden daha hizli verirsiniz
kilosu takilanlar sorun etmeyin mutlaka iniyor
benimde bir haftadan fazladir takildi yine 58.3 artik ne zaman iner bilmiyorum pekte umitli degilim onumuzdeki 4-5 gun hep misafirligim olucak nasil kacamaksiz atlaticam bilemiyorum ikram gelince geri cevirmekte zor oluyor insallah kazasiz atlatabilirim
son gunlerde tansiyon dususlerimde cogaldi

inşallah bende mayıs ortaları diye hesap ediyorum meraklanma ben hızla bitirir diyeti yakalarım seni :34:

Seni çok iyi anlıyorum. :)) Sen bence 55'e 10-15 Mayıs arası düşersin.. :) O zaman ben güçlendirmede olacağım. Ne kadar da sevimiştim halbuki birlikte güçlendirmeye geçeceğim biri var diye. :(

Olsun kendini en iyi nasıl hissedeceksen öyle yap. :)

bence moralini hiç bozma çünkü daha 3-4 sayfa gerileri okursan benim ne durumda olduğumu görürsün.ben bir gün 63.0' gördüm hiç kaçamak yapmadan ertesi gün 63.3 soraki gün 63.9 çıktım bunlar kaçamaksız günlerde oluyor düşün yani.ama kaçamak yapmadan devam edince er yada geç düşecek o tartı.adım kadar eminim ben sen de rahat ol.:34::34:

Yaa evet okumuştum senin de öyleydi ama sen de biliyorsun zaten insanın sabah akşam tartıya umutla çıkması sonrasında hüsrana uğraması...ve bunun günlerce devam etmesi...ayyyy amannn darlandım yine bakkk:52:...Ama hepinize güveniyorum...Bırakmıycamm...Teşekkürler

Çok iyi benim yolum maalesef çok uzun :( 108 ile başladım 30 Martta dün sabah 102 idim bugun 102,6:((( Boy 1.67

Öyle deme bak sen de 2 şer 2 şer atlıyosun :) ne güzel 6 kilo vermişsin bu kısa sürede...Bu çok büyük başarı...Üzülme sakın...Umarım günlük bir şeydir artması ve yarın 101,5 olursun :)
İnşallah hepimiz istediğimiz kilolarda olacağız.ooofff offff..

Back