Evetttt tekrar kilo vermeye başladım 76,7 olmuşummmm
Bugün herkes için iyi bir gün sanırım ..tebrikler..
Su miktarını arttırdığınız günlerin arkasında daha iyi kilo verdiğinizi farkediyor musunuz?
canım bende düşük tansiyonluyum diyetin zaten ilk üç gününde halsizlik olursa oluyor onun dışında herşey normale dönüyor.eğer şekerin düşerse böyle bir durumda hemen 1 kesme şeker ye ilk müdahale olarak bu normalde de yapılması gerekn bişey kan şekerin düşüyor çünkü..başaracakmısn ? tabikide başarcaksın herşey sende bitiyor)
canını sıkma canım ,önce sağlık ,sonra güle güle kilolar,başaracaksın tabiii,ben iki gecedir uyumuyorum kızım ateşler içinde bugün de bütün günüm hastanede geçti boğazımdan bir lokma bişey geçmedi,eve gelince de iki tavuk but ve bir kaseden büyük yoğurt yedim sabah ta üç yumurta üç jambon ve beyaz peynir anşlayacağın herşeyi abarttım saatlerce aç kaldım sonra da tıkındım....ama yine de başaracağımı umut ediyorum,ki ben ekmek yemiyorsam iki gündür bu benim için büyük başarı
Bünyenin bu denli enerjis kaldığını hissettiğin durumlarda sütaşın %0 yağ kolestrol ve sadece meyve şekeri içeren yoğurtlarından yiyebilirsin. Bahsettiğin hal atak evremde bende olmuştu ve o yoğurtla kendime gelmiştim. kaş yapalım derken göz çıkarmayalım sonuçta bünye hızlı bir şekilde tepki veriyor ve ona iyi bakmamız lazım.
@golgi tatlım bende dizideydim ve eminim izleyen herkes şuan beddua ediyordur o herife
dunku 2,5 lt su ve 1,5 saat yuzme meyvesını verdı 600 gr daha gıttı carsambaya guzel bı baslangıc oldu
Şahane herkes için.
bugün herkeste bi ilerleyiş var sanırım ne güzel,bende 3 gunluk takılma sonucunda,p+s günü ertesi olmasına rağmen 200 gram gitmiş cok sevındım azda olsa kıpırdadıyeşilçaylar ve bol su işe yaradı sanırım
dunku 2,5 lt su ve 1,5 saat yuzme meyvesını verdı 600 gr daha gıttı carsambaya guzel bı baslangıc oldu
Evetttt tekrar kilo vermeye başladım 76,7 olmuşummmm
Kızlar herkese günaydın,
Dün 5 gündür takıldım kaldım diyordum dün sabahtan bu sabaha tam 1 kilo eksik çıktı..mutlu bir şekilde güne başladım bugun PL günüm, çok fazla su tutan sebzeler yemeyi düşünmüyorum, yarın yine ger igidip beni üzmesin ekrandki sayı..
Nasıl gidiyor sizinki??
Ayy harikasın valla keşke yüzcek yer bulsam da bende gitsem yüzmeye , özel bir merkezemi gidiyorsun ?
Bu arada dün benim protein günümdü kaçamaksız bol sulu geçti amma velakin sabah kalktımki düne göre 600 gr almışım(( Acaba senden giden 600 gr döndü bana mı geldi ? :)))
kızlaaaaar 15 günlük duraklamadan sonra dün 200 grve bugün de 500 gr gitti çok mutluyum
cnm çoook sevindimazmin,sabrın ve istikrarın için çok tebrikler.buda kilo vermesi duran arkadaşlara pes etmemeleri için ders olsun süpersin
Şahane herkes için..
Goji berryi hergün yiyor musunuz? Miktar ayarı nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?