Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün herkes için iyi bir gün sanırım ..tebrikler..

Su miktarını arttırdığınız günlerin arkasında daha iyi kilo verdiğinizi farkediyor musunuz?

ben çok kaçamak yapıyordum engel olamıyordum kendime ama şimdi yapmıyorum, kaçamak yapmayıncada kilolar gidiyor.Ama bir akşam çok spor yapmıştım ertesi gün tartıldığımda 1 kiloya yakın kilom gitmişti

Kizlarr yorumlariniz icin cok tesekkur ederim hepinize. Yagmurcum kizina cok gecmis olsun baya zor bir gun gecirmissin. !ugunun gecmesini bekliyorum kizlar hala ayni halsizlik var. Ilk defa regl beni bu kadar etkiledi. Dediginiz gibi vucut iki uc gunden sonra uyum sagliyorsa dayanilmayacak hicbirsey yok. Benim dayaniksiz oldugum teksey tatlilar :) onuda meyveli yagsiz yogurtlarla telafi etmeyi planliyordum seyir evresi icin. Birde protein agirlikli beslenmeye hic aliskin deilim hayatimi maalesef karbonhidratlar uzerune kurmusum. Proteinle beslenmeye alismak istiyorum biran once. Yarin ataga tekrar basliyorum bu sefer olacak ve sizlerle seyire devam edicem insallah. bundan vazgecmek istemiyorum.

dunku 2,5 lt su ve 1,5 saat yuzme meyvesını verdı 600 gr daha gıttı carsambaya guzel bı baslangıc oldu

Ayy harikasın valla keşke yüzcek yer bulsam da bende gitsem yüzmeye , özel bir merkezemi gidiyorsun ?
Bu arada dün benim protein günümdü kaçamaksız bol sulu geçti amma velakin sabah kalktımki düne göre 600 gr almışım (( Acaba senden giden 600 gr döndü bana mı geldi ? :)))

bugün herkeste bi ilerleyiş var sanırım ne güzel,bende 3 gunluk takılma sonucunda,p+s günü ertesi olmasına rağmen 200 gram gitmiş cok sevındım azda olsa kıpırdadı yeşilçaylar ve bol su işe yaradı sanırım

Şahane herkes için.

dunku 2,5 lt su ve 1,5 saat yuzme meyvesını verdı 600 gr daha gıttı carsambaya guzel bı baslangıc oldu

Evetttt tekrar kilo vermeye başladım 76,7 olmuşummmm

kızlar birlikte daha bir harikayızz.boşuna dememişler birlikten kuvvet doğar die hepimiz ne güzel kilolar vermişizben hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.ve tabiki de devamını diliyorum

Son düzenleme:

bır spor salonu havuzu kucuk ama erken gıdersem bana ozel gıbı oglen vaktı kımse olmuyor
benım 600 gr sonsuza kadar gıtmıstır ınsallah kımseye bulasmadan
benımde bol su ıctıgım kacamaksız gunlerımde aldıgım oluyordu ozellıkle 103,5 de cook uzun sure taılı kaldım ama dırenen bedenımı 2.bı kısılık gıbı goruyorum ve ınat halındeyım sen mı kazanıcaksın yoksa benmı dıye hırs yaptım resmen

sakın yılma bunlar hep sabır olcen vucut oyunları bırıkı gune bak 600 da gıder 800 de

1 buçuk adet hindi jambon 1 yumurtanın beyazı ve bir parça beyaz peynir ile açılışı yaptım ufak bir fincan filtre usulü Türk kahvesi eşlik etti. buarada bugün P günümdeyim. goji berry tüketmiyorum şimdilik eğer sindirim problemi yaşarsam alırım diyorum.

ayrıca hafifleyen tüm arkadaşlarımı kocaman tebrik ediyorum.

kızlar birde otacının masaj yağlarına baktım spor öncesi ve sonrası sürülen ısıtıcı yağı satılıyor içerik kısmı bildiğimiz bitkisel yağlardan oluşuyor fiyatıda kalitesine oranla uygun sayılır.

kullanan oldu mu? daha çok ter atmak için faydalımıdır?

cnm çoook sevindim azmin,sabrın ve istikrarın için çok tebrikler.buda kilo vermesi duran arkadaşlara pes etmemeleri için ders olsun süpersin

canıım çok teşekkür ederim..aslında bütün arkadaşlarda duraklama dönemi olmuş ama ben biraz yaygara çıkardım.umarım mayısın ortalarında istediğimiz kilolara ulaşır ve güçlendirmeye geçeriz

evet uyanır uyanmaz kilo raporumu vermiştim..sıra geldi kahvaltı raporuna...bugün kendime öncelikle 1 demlik çay demledim...2yumurta(1 sarı) 1yk lor ve 1yk yulaf ezmesiyle yaptığım galetamın içine 1 parça beyazpeynir ve 1 dilim hindi jambon koyup afiyetle yedim..ve çayımı hala yudumluyorum

Son düzenleme:
Şahane herkes için..

Goji berryi hergün yiyor musunuz? Miktar ayarı nasıl?

atak evresinde 1 kaşık

seyir evresinde protein günlerinde 1 kaşık protein sebze günlerinde 2 kaşık

güçlendirme evresinde 3 kaşık

sonraki 3 ayda günde 30 adet en fazla kullanılabilecek miktar bu şekilde

bende 277 ye kadar gidip buldum şimdi

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Gördünüz mü kızlar, takılmalar olsa da mutlaka tartı bir gün daha aşağıya iniyor. :) Çok hatta çooo..ooook sevindim hepinizin adına; çünkü ben de aynı yollardan geçtim ve hala geçiyorum. :)) 1 Mayıs'a kadar 46'ya insem çok mutlu olurdum; çünkü tekrar kilo alırsam diye korkuyorum. Güçlendirme evresine geçen hiç kimse yok mu forumda?

Benim şimdi 47,1'de takıldı gibi kilom. Biraz şımarıklık yapıyorum, farkındayım (eşim sürekli kızıyor bana) ama ne yapayım. Hayatımda bir kere aldım ve çok pişman oldum, onu da şimdi zorla verdim. Geri almak istemiyorum.

Aslında 46'ya insem bile hayatım boyunca 47,5 ile 48 arasında gidip gelmek istiyorum.

kilo veren herkesi tebrik ediyor ve devamını diliyorum ben bu ayın başlarında ilk hedefime ulaşmıştım eşimde diyet yaptığı için onada destek olmak adına nisan sonuna kadar diyeti uzatma kararı almıştım ama arada kaçamaklarla devam ettim bu aradada 900 gr verdim ama birkaç gündür yeniden düşünmeye başladım ve yeni bir karar aldım 57 ye inmekdi niyetim nisan sonuna kadar 55 olsun tam olsun dedim nisan sonundan vazgeçip 55 e kadar diyete devam edeceğim kaçamaksız inşallah yani benim diyet yine uzadı anlayacağınız ee bu kadar kolay kilo verince insan çok hevesleniyor zaten alıştım da bu şekilde beslenmeye herkese bol şans diliyor ve bugün itibariyle kaçamaksız tam gaz diyete devam ediyorum 55 son söz veriyorum herkes şahit olsun altına inmeye çalışmayacağım yine devam etme kararı alırsam bu yazdıklarımı hatırlatın bana

bu arada kilom 58.8

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…