Arkadaşlar,
Altın çilek antioksidan düzeyi oldukça yüksek bir meyve.. bu hapları ziraat fakültesindeki prof.lar ile bu meyveyi türkiyeye ilk getiren firma tavsiye etmiyor. Meyve olarak yiyin. günde en fazla 10 adet ve akşam saatleri diyorlar.
çünkü bu hapların içindeki meyva oranı az ve geri kalanı diğer bitki ve kimyasallarmış. Aşırı derecede sahteleri var piyasada. Prof.lar daha yağ yaktığı ve zayıflattığını bilimsel olarak açıklayamayız diyolar..
bir bilgi olarak veriyim dedim..
pahalı canım, ben geçen hafta pazardan aldım. 17 tane vardı galiba içinde 7 lira verdim. Zayıflatırmı bilmem ama kadın hastalıklarına çok iyi geldiğini duydum.Deneyen ve memnun kalan yakınım var bu konuda. onada kadım doğum dr. demiş. kist miyom varsa ara kanama yaparak bunların temizlenmesine yardımcı oluyormuş ama meyva olarak tüketin diyorlar. bence her gün 10 tane değilde ayda 10-20 adet yense iyi olur, vitamin niyetine...öbür türlü bayağı pahalı çünkü. one a day how much?bu altın çileğin kilosu ne kadar bilmiyorum ama öğlen istinye parkta gördüm pazar da satıyorlardı kutuda toplasan tahminen 10 tane ancak vardır fiyatıda 10 liraydı hergün 10 tane ooo aylık ciddi masraf işe yarasa alınırda dedim ya çok inanmıyorum ben heleki kapsüllere goji bery de dukanın sitesinde gördüm diye almıştım geçenlerde bir yazı okudum zayıflama ilaçlarıyla ilgili yasaklanan ürünleri ambalaj değiştirip piyasaya sürüyorlarmış başka isimle bu altınçileğinde durmadan reklamını görünce göz attım bir sonra forumda okudum kuzenim almayı düşünüyordu dedim boşver onu dukana başla sen
canım bende sneınle hemen hemen aynı kilodayım ve hedefim aynı 66.9 um bu sabah. bendede pantolonlar düşüp duruyor şık kemerle ralayım bende:) bır haftada ne kadar veriyorsun takipçisi olalım birbirimizin sen 58i ne zamana hedefliyorsun
valla tatlım bu hafta hiç tartılmadım ilk zamanlar her gün kilomu not alıyordum bir gün 200 gr fazla olurken ertesi 700 gr eksik oluyor falan ama ortalama haftada 1 kilo falan gidiyor sebze günlerinin ertesi günü kilo fazla çıkarken protein gününde hemen düşüyor. bu hafta 3 kere bozmak zorunda kaldım bunlardan 1 i bu akşam(( mayıs sonuna kadar inerim diye hedefliyorum biraz daha sıkarsam kaçamak yapmazsam :))) sen ne zaman hedefledin ?? senin gidişat nasıl ?
walla ben yapmıyorum cnm. hatta mrk ediyorum evde nasıl yapıyorsunuz. koşu bandında falanla mı? cdsini d&rda bulabilir miyim?
değil canım bayer in sanırım öyle kaldı aklımda çokoprens ohh yiyen var yiyemeyen varçok güzel verdik gerçekten sende başla yarın kilolar gittikçe depresyon falan kalmıyor sorun yağlarda anladım artık yağlar gitti çok mutlu bir insan oldum :)
valla tatlım bu hafta hiç tartılmadım ilk zamanlar her gün kilomu not alıyordum bir gün 200 gr fazla olurken ertesi 700 gr eksik oluyor falan ama ortalama haftada 1 kilo falan gidiyor sebze günlerinin ertesi günü kilo fazla çıkarken protein gününde hemen düşüyor. bu hafta 3 kere bozmak zorunda kaldım bunlardan 1 i bu akşam(( mayıs sonuna kadar inerim diye hedefliyorum biraz daha sıkarsam kaçamak yapmazsam :))) sen ne zaman hedefledin ?? senin gidişat nasıl ?
pazartesi yeniden atakla başlıyorum inş. pazartesiciler şimdiden hepimize başarılar
bende okuyorum yazılanları sürekli ama tartılmaya korkuyorum ben ya spora da başlamadım hala 5inde başlamıştım diyete falsosuz devam ediyorum ama çok yavaş kilo veririm bi de kabızlık aldı başını gitti hepten kilomda düşüş yoksa diye tartılmıyorum korkumdan
evde spor ne yapabilirim ki acaba ben
ay buarada söylemeyi unuttum. 22 nisanda BİM mağazalarına 150 gr goji berry 6 tl gibi bi fiyatla geliyor..
bulamayanlara duyrulur..
evet evet ben motivasyonumu hiç kaybetmeden bozduğum zaman ertesi günden itibaren hemen atak yapıyorum hatta birazda cezalandırıyorum kendimi süt ve peynirle geçiriyorum ertesi günü dışarıda yemek yemek çok büyük sorunda oluyor çünküügolgicim biliyorsun seninle hemen hemen aynı gün başladık ve yine aynı gün bozduk hiç kaçamak yapmadan sanırım 20 gün felan yapmıştık dukanı ben halen diyete geri dönebilmiş değilim ama pazartesi yani yarından itibaren yine eski disiplinime dönmek için söz verdim kendime.
sende yarından itibaren tekrar başlamayı düşünüyormusun? beraber yapınca daha motivasyonlu bir gidişat söz konusu oluyor. ne dersin?
Arkadaşlar , bende 86,5 kilo ile başladım. Boyum 1.78 bende 65-68 kilo arasında bir yerlere inmek istiyorum. Yani vermek istediğimiz kilo hedefi hemen hemen aynı. Ben 27 Şubat ta başlamıştım. 30 Mart ta tam 7 kilo vermiştim. Ama 15 gündür yerim de sayıyordum ve 79,5 da takılıp kalmıştım. :84::84::84::84:
Ama bu sabah tartıda 78.5 kg' ı gördüm.Moralim tekrar yerine geldi. Sabredince oluyor. Sabır sabır sabır sabır ............
Birbirimizi sıkı takip edelim lütfen hepinize başarılar ve bol sabırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?