Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dün okumuştum burada

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...194-altin-cilek-meyvesini-kullanan-var-2.html

pahalı canım, ben geçen hafta pazardan aldım. 17 tane vardı galiba içinde 7 lira verdim. Zayıflatırmı bilmem ama kadın hastalıklarına çok iyi geldiğini duydum.Deneyen ve memnun kalan yakınım var bu konuda. onada kadım doğum dr. demiş. kist miyom varsa ara kanama yaparak bunların temizlenmesine yardımcı oluyormuş ama meyva olarak tüketin diyorlar. bence her gün 10 tane değilde ayda 10-20 adet yense iyi olur, vitamin niyetine...öbür türlü bayağı pahalı çünkü. one a day how much?

valla tatlım bu hafta hiç tartılmadım ilk zamanlar her gün kilomu not alıyordum bir gün 200 gr fazla olurken ertesi 700 gr eksik oluyor falan ama ortalama haftada 1 kilo falan gidiyor sebze günlerinin ertesi günü kilo fazla çıkarken protein gününde hemen düşüyor. bu hafta 3 kere bozmak zorunda kaldım bunlardan 1 i bu akşam (( mayıs sonuna kadar inerim diye hedefliyorum biraz daha sıkarsam kaçamak yapmazsam :))) sen ne zaman hedefledin ?? senin gidişat nasıl ?

golgicim biliyorsun seninle hemen hemen aynı gün başladık ve yine aynı gün bozduk hiç kaçamak yapmadan sanırım 20 gün felan yapmıştık dukanı ben halen diyete geri dönebilmiş değilim ama pazartesi yani yarından itibaren yine eski disiplinime dönmek için söz verdim kendime.

sende yarından itibaren tekrar başlamayı düşünüyormusun? beraber yapınca daha motivasyonlu bir gidişat söz konusu oluyor. ne dersin?

walla ben yapmıyorum cnm. hatta mrk ediyorum evde nasıl yapıyorsunuz. koşu bandında falanla mı? cdsini d&rda bulabilir miyim?

yok koşu bandında falan değilmiş okudum da lastik kullanılıyormuş bi iki kısımda sanırım ama tam anlamadım belki olabilir d&r da çünkü eğitim cd si olarak geçiyo zaten..

ssoleil cnm çok sevindim senin adına.bende artık en kısa zamanda eski halime hatta ondanda zayıf bi hale gelip alısverıs yapmak ıstıorum baslayalı nerdeyse 2 hafta oldu dıyetten haberı olmayanlar zayıfladınmı degısıklık olmaya baslamıs demelerı gozle gorunurde farklar olmaya basladıgınında kanıtı oldu cok sevındım
meliSSAnil cnm sen takma onları kıskanclıgında bukadarı yani,kendi yapamıyolar dıye kımse zayıflamasın ister öyleleri
bu arada benim kilom 2 ileri 1 geri gidio mehter takımı gibi mesela p sonrası=62.2 p+s=62.5 p=62.0.proteın gunlerı gercekten cok önemlı dırek farkettırıyo.hatta bugun sabah 62.1 olmustum aksam kurstan gelınce ac karna tartıldım 61.9 du ılk defa böle bısey gelıo basıma genelde aksamları hep artardı

gerçekten haklısın insanın morali herseyı duzelıyo.bu kıloları ciddi anlamda psikolojimi bozacak kadar dert ettıgım zamanlar rüyalarımda bile sureklı sıkıntı korku yok bogalar kovalıyo yok bıseylere uzuluyorum sureklı bu tıp ruyalar gorurken gecen gun ruyamda kapkara bı bogayı boynuzundan tutup fırlattım ve bu ara kendımı guclu hıssettıgım kendıme guvendıgım uyandıgımda ruhen tatmin olmus ruyalar goruyorum bence bu bile ınsanın psıkolojısıne olumlu yansıdıgının göstergesi

benımd ehaftada 1 kılo gıdıyor daha fazlası olmuyor sıkma canını bozdun dıye bende gecen yagda kızarmıs tavuk yemıstım etkılemedı dıyetı bende sebzeyı fazla kacırdım bugun salata sosunuda o yuzden yarından pek umudum yok bende hazıran basına kadar planlıyordum zaten dukanın sıtesındede benım ıcın oyle hesaplanmıstı hadı bakalım kacamak yapmayalım cok hazıranda güçlendirmeye geçelim

pazartesi yeniden atakla başlıyorum inş. pazartesiciler şimdiden hepimize başarılar

Ben de biraz cıvıtmıştım. Ama kendime geldim ve yarından itibaren atakla başlıyorum. Ama kaç gün atak yapmam gerek fikir verirseniz sevinirim.

Bu arada tekrar başlıyanlara ve yeni başlayanlara başarılar ve bol dayanma gücü dileğiyle.....

Leslie Sansone ' nın evde yürüyüş diye bir egzersiz programı var. Google dan arayınca çıkıyor. Hiç birşey yapamazsan onu dene bence iyi kalori yaktırıyor.

ay buarada söylemeyi unuttum. 22 nisanda BİM mağazalarına 150 gr goji berry 6 tl gibi bi fiyatla geliyor..
bulamayanlara duyrulur..

sağol ya ben de bugün izmir güzelyalıda bikaç aktara sordum goji die yaban mersini vermeye çalıştı adam bana ama emin olmadığım için de almak istemedim..yok bu diil diyorum adam ısrarla yok biz yanlış biliyormuşuz bunun adı goji berrymiş dedi allahım yaa

evet evet ben motivasyonumu hiç kaybetmeden bozduğum zaman ertesi günden itibaren hemen atak yapıyorum hatta birazda cezalandırıyorum kendimi süt ve peynirle geçiriyorum ertesi günü dışarıda yemek yemek çok büyük sorunda oluyor çünküü
yarınn sende hemen motivasyonunu yanına al diyetine tekrar dönermisin lütfen beni delirtme burdaaa ben örtmenim valla sıfır veririm sana

kislar altin cilek ile ilgili yazdiklarinizi okudum
ben kullaniyorum kuru meyvesini
kilosu burda yaklasik 55-60 euro tryede daha ucuzmus saniyorum
kapsullerini bilmem ama meyvesi ise yariyor yemek oncesi yenilince istahi kesiyor tok hissettiriyor
kabizliga iyi geliyor istahini kesmek isteyenler icin iyi bir cozum
ama benim gibi karniniz degilde gozunuz acsa yinede yiyorsunuz

canım valla içime su serptin ben de aynı durumdayım 13 gündür anca 300 gr gitmiş umarım gider de kilolar ben de yüksek motivasyonla diyetime devem ederim zaten bu aralar bayağı düştü motivasyonum ama bakalım direnebildiğim kadar direnicem artık:18::18:

birde benim kizim altin cilegi cok severek yiyor
bir kac gun once nerdeyse bir kase yemis
zaten ne zaman sesi cikmasa biliyorumki bir yaramazlik pesinde
yanina gittim koca kasede bir kac tane birakmis elinden alinca agladi durdu
bende korktum dokunur diye daha 2 yasinda
drumu aradim oda eger huzursuzlanir kusarsa yada karni agrirsa getirin dedi
bekledim ama yok cin gibi hic bir sey olmadi
yanliz tum gun hic yemek yemedi

Merhaba kızlar bende atak evresinin 4. günündeyim bu diyete başlama sebebim şirketimdekilerden duymam 17 kilo veren müdürüm ve daha birçok insan bendede çok iyi başladı 4 günde 3 kilo şimdilik ki bide regl dönemindeyim..İlk 2 gün çok zordu şimdi alışıyorum yavaş yavaş bu arada diyetin 4 aşamasınıda bitirip üzerinden zaman geçenler tanıyorum kesinlikle geri almadılar. umarım benimkininde sonucu öyle olur bu zamana kadar denediğim o kadar diyet ilaç yöntemle metabolizmamı mahvettiğim ve boşuna kilolarımla ilgili kendimi üzdüğüm günleri düşündükçe keşke daha önce haberim olsaydı diyorum bu diyetten ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…