• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu arada yeni başlayan herkese hoşgeldiniz diyorum.umarım hepimiz yağlarımızdan kurtulmuş oluruz bikaç aya kadar...bu arada pazartesi başlayan ekip hep birlikte yapacağınız atağa ben de katılıyorum...şu durağanlık evresini sizinle atlatırım inşallah:16:

hımm eğer plates için öyleyse buda aynı şekilde olabilir platesin atası falan dıyolar:D bale kökenli bişeymiş anladıgım kadarıyla vıdeoyuda buldum yrn sakin kafa daha detaylı arastırıp videoyuda bi izlicem bklm.buda yağları sıkıstırıyosa ozaman güçlendirme evresine geçince başlanabilir.insanlar gunluk 30-40 dk egzersizle 15-20 gunde ciddi değişimler yaşamıs hayret walla:D

yok bacım , o ne hareketler öyle , insanın kolu bacağı elinde kalır valla :53::53::53::53::53::53:

kadın lastik gibi , çinli cimnastikçiler gibi :53::53::53::53::53::53::53::53: o hareketleri tam olarak yapabiliyorsan zaten hiç zayıflamaya gerek yok.

Merhaba kızlar bende atak evresinin 4. günündeyim bu diyete başlama sebebim şirketimdekilerden duymam 17 kilo veren müdürüm ve daha birçok insan bendede çok iyi başladı 4 günde 3 kilo şimdilik ki bide regl dönemindeyim..İlk 2 gün çok zordu şimdi alışıyorum yavaş yavaş bu arada diyetin 4 aşamasınıda bitirip üzerinden zaman geçenler tanıyorum kesinlikle geri almadılar. umarım benimkininde sonucu öyle olur bu zamana kadar denediğim o kadar diyet ilaç yöntemle metabolizmamı mahvettiğim ve boşuna kilolarımla ilgili kendimi üzdüğüm günleri düşündükçe keşke daha önce haberim olsaydı diyorum bu diyetten ...

hoşgeldin aramıza...verdiğin haberler çok güzel birdaha kilolarla uğraşmamak ooh ne güzel valla...ben daha önce bundan 4 yıl önce spor ve diyet yapıp 57-58 olmuştum ama heryıl 1-2 fazla ve evlendikten sonra aldığım 8 kilo benim 2.diyete başlamama neden oldu.Ama geri almayacağımı duymak güzel sağol:71:

yok bacım , o ne hareketler öyle , insanın kolu bacağı elinde kalır valla :53::53::53::53::53::53:

kadın lastik gibi , çinli cimnastikçiler gibi :53::53::53::53::53::53::53::53: o hareketleri tam olarak yapabiliyorsan zaten hiç zayıflamaya gerek yok.

denemedim ama baktıgım kadarıyla suan hepsını yapabılecegımı sanmıyorum:1: ama ilk bıkac gunden sonra vucut alısmaya baslıyo yapamadıklarınızıda yavas yavas yapıyosunuz demısler bununla ılgılı baslıktakı arkadaslar.kilo vermeyede engel teşkil etmez demısler,bıkacgun ıcınde baslıcam sanırım :82:

evet evet ben motivasyonumu hiç kaybetmeden bozduğum zaman ertesi günden itibaren hemen atak yapıyorum hatta birazda cezalandırıyorum kendimi süt ve peynirle geçiriyorum ertesi günü dışarıda yemek yemek çok büyük sorunda oluyor çünküü
yarınn sende hemen motivasyonunu yanına al diyetine tekrar dönermisin lütfen beni delirtme burdaaa :D:D:D:D ben örtmenim valla sıfır veririm sana :D:D:D:D

yarın tekrar başlıyoruz :69: şimdi yiyebildiğim kadar yiyeyim nasılsa yarın başlıyoruz :52: :52: ah ah :1:

hoşgeldin aramıza...verdiğin haberler çok güzel birdaha kilolarla uğraşmamak ooh ne güzel valla...ben daha önce bundan 4 yıl önce spor ve diyet yapıp 57-58 olmuştum ama heryıl 1-2 fazla ve evlendikten sonra aldığım 8 kilo benim 2.diyete başlamama neden oldu.Ama geri almayacağımı duymak güzel sağol:71:

hoşbuldum rica ederim umarım hepimiz o mutluluğu birlikte yaşarız aminnnnnnnnnn:) bu alttaki kilo çizelgesini nasıl yapıyoruz??Şirinmiş

Son düzenleme:
bu arada yeni başlayan herkese hoşgeldiniz diyorum.umarım hepimiz yağlarımızdan kurtulmuş oluruz bikaç aya kadar...bu arada pazartesi başlayan ekip hep birlikte yapacağınız atağa ben de katılıyorum...şu durağanlık evresini sizinle atlatırım inşallah:16:

Walla iyi olur, motivasyonunu kaybedenler, yeniden başlayanlar ve yeni başlayacak olanlar.:74:
Bu hayat bizim ve zayıf olmakta bizim elimizde... Eğer daha güzel bir hayat yaşamak istiyorsak ve her beğendiğimiz şeyi giyip, almak istiyorsak emin adımlarla tam gaz yola devam.. :32:
hadi göreyim sizi...
Pazartesi ekibi, yarın akşam rapor veriyoss tamam mı? kaçamak olsa bile herkes ne yedi içti yazacak.:56:
Hergün tartılmasak bile haftalık rapor vereceğiz birbirimize ok mi?Birlikten kuvvet doğar...:64::64::64::64::64:
hadi zayıf bayanlar olarak yola dvm inşallah...:52:

yeni baslayan arkadaslar aramıza hoşgeldiniz.

ben 5 ataktan sonra 5. seyir günümdeyim .3 kilo verdim . kilosal olarak cok olmasa da sanki bir kac ay spor yapmısım gibi inceldim .yuppi... tabi daha var .. yaptıgım en basarılı diyet .. ayrıca artık keyif alıyorum , yemeklerimi hazırlamak ve yeni birseyler denemek günlük stresimi de azaltıyor diyebilirim :) tabi burada daha deneyimli arkadasların tavsiyelerini ve basarıları takip etmek te büyük motivasyon oluyor .. inşallah sizde moralinizi bozmadan istediginiz kiloya erişirsiniz ..

şimdi yine ben birsey sormak istiyorum :54:, SOYASOSU ( sodyumu azaltılmıs ) kullanabilir miyiz?

Walla iyi olur, motivasyonunu kaybedenler, yeniden başlayanlar ve yeni başlayacak olanlar.:74:
Bu hayat bizim ve zayıf olmakta bizim elimizde... Eğer daha güzel bir hayat yaşamak istiyorsak ve her beğendiğimiz şeyi giyip, almak istiyorsak emin adımlarla tam gaz yola devam.. :32:
hadi göreyim sizi...
Pazartesi ekibi, yarın akşam rapor veriyoss tamam mı? kaçamak olsa bile herkes ne yedi içti yazacak.:56:
Hergün tartılmasak bile haftalık rapor vereceğiz birbirimize ok mi?Birlikten kuvvet doğar...:64::64::64::64::64:
hadi zayıf bayanlar olarak yola dvm inşallah...:52:

beğendiğim kıyafetlerin bana olmadığı o mağaza kabinlerini düşündükçe daha da hırslanıyorum çünkü öyle olmak istemiyorum o yüzden yağlara dur demenin vakti geldi diye düşünüyorum:45::45:her giydiği üstüne oturan kadınlara özenmek istemiyorum vee her giydiğim yakışsın istiyorum:27::27:
eşim daha fazla zayıflama yoksa her beğendiğini alıp bizi batırırsın diyor:60::60:ama ben onu dinlemicem ve yaza bol bol alışveriş yapıp göğsümü gere gere gezicem yeni kilomla

beğendiğim kıyafetlerin bana olmadığı o mağaza kabinlerini düşündükçe daha da hırslanıyorum çünkü öyle olmak istemiyorum o yüzden yağlara dur demenin vakti geldi diye düşünüyorum:45::45:her giydiği üstüne oturan kadınlara özenmek istemiyorum vee her giydiğim yakışsın istiyorum:27::27:
eşim daha fazla zayıflama yoksa her beğendiğini alıp bizi batırırsın diyor:60::60:ama ben onu dinlemicem ve yaza bol bol alışveriş yapıp göğsümü gere gere gezicem yeni kilomla

şey ben şimdi bugün sebze yememem gerekirken salata yedim içinde tavuk ve zeytin vardı bi de elma çayı içtim onda da şeker vardı eve gelince de bi şeyin tadına baktım kardeşimin zoruyla o da tatlıydı çok mu deldim bu durumda diyeti bi kaç gün atak mı yapmam lazım ay daha başında neler yaptım böyle :50:

yeni baslayan arkadaslar aramıza hoşgeldiniz.

ben 5 ataktan sonra 5. seyir günümdeyim .3 kilo verdim . kilosal olarak cok olmasa da sanki bir kac ay spor yapmısım gibi inceldim .yuppi... tabi daha var .. yaptıgım en basarılı diyet .. ayrıca artık keyif alıyorum , yemeklerimi hazırlamak ve yeni birseyler denemek günlük stresimi de azaltıyor diyebilirim :) tabi burada daha deneyimli arkadasların tavsiyelerini ve basarıları takip etmek te büyük motivasyon oluyor .. inşallah sizde moralinizi bozmadan istediginiz kiloya erişirsiniz ..

şimdi yine ben birsey sormak istiyorum :54:, SOYASOSU ( sodyumu azaltılmıs ) kullanabilir miyiz?

Hatırladığım kadarıyla sodyum oranı azaltılmış soya sosu serbest, ben hep kullanıyorum. :)

ay hafta sonları hiç bakamıyorum foruma almış başını gitmiş sayfalar yine hep kaçırıyorum birseyleri :27: neyse pazartesi iş başı ve istanbulda hava berbat çok üşüyorum :53: zaten hafta sonlarıda cok kilo veremiyorum 100 gr ancak oda sevgili faktörü hep benim için şunu ye benim için bunu ye direniyorum ama bir yere kadar neyse acaba son kiloları verene kadar görüşmesem mi :27: cok cok az kaldı bu çarşamba kavitasyonada başlıyorum ay sonu bitmiş olur bu seyir evresi diye dua ediyorum :27:

Back