• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dukanın sitesinde yumurtanın sarıysıyla ilgili soru var sarısı için haftada 3 4 tane diyor kolestrolü olanlara

Bu arada diyete yeni başlayan herkese başarılar ve hepiniz hoşgeldiniz..

Yumurta ile ilgili durumu netleştirmek istedim: Kolesterolünüz varsa günde 1 taneyi geçmemekte fayda var (tabi bu sarısı için). Beyazını ise istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.

Ancak kolesterolünüz yoksa kaç tane yiyebileceğiniz ile ilgili bir şey yazmıyor kitapta. Mesela benim kolesterolüm yok, tansiyon problemim yok, biraz kansızlık vardı, bu kadar proteinle onun da kaldığını sanmıyorum, benim günde 3 tane yumurta yediğim olmuştu (1-2 kere). Ama normalde neredeyse her sabah 1 tane haşlanmış yumurtamı yiyip öyle çıkıyorum. Bazen yulaf kepeği yoğurt ve tatlandırıcının yanında sütlü nescafe ya da sadece diyet peynir, domates salatalık.

Yarın sabah aslında 1 haftada ne kadar verebildiğimi söyleyebilirim; ama 6 günde 900 gram verdim. Şuanda 47,1 kiloyum. Hedeflediğim kilo 48'ti ama verdikçe hadi biraz daha yapayım diyorum. Ben de kendime zaman sınırlaması koydum, Mayıs'a kadar (30 Nisan son inşallah) seyir evresine devam edicem. Sonra da güçlendirme evresine geçeceğim.

Bu hafta ve geçen hafta alışveriş yaptım. 34 beden pantolonlar aldım. XS kıyafetlerin bazıları bol geldi.. Çok mutluyummm.. Sonunda eski halime dönebilmek harika bir şey.. Eşim kedi gibi oldun diyor. :(( Biraz daha zayıflarsan sen uyurken ağzından yiyecekler vericem, diyor. :)) Ancak 1 Mayıs'ta inşallah güçlendirme evresine geçiyorum. O zaman da mutlaka yazmaya ve sizlerin neler yaptığınıza bakmaya geleceğim..

Daha diyete başlamadan kaçamaklar hakkında sorular sorulduğunu gördüm.. Zaten kaçamak yapmayı kafanıza koymayın.. Elinizden geldiğince diyete uymaya ve diyete, kendinize, güzelliğinize, sağlığınıza, mutlulluğunuza odaklanın. Ben henüz hiçbir kaçamak yapmadım; ama eğer siz bir şekilde nefsinize yenilip yaparsanız da yapmışsınızdır. Çok da bunları düşünmeyin, hiç kaçamak yapmayacakmışsınız gibi odaklanın. Zaten bu diyetle (kurallara uyarak ve azimle devam ederseniz) mutlaka kilo veriyorsunuz. Bir kere zayıflamanın mutluluğunu yaşamaya başlayınca da kaçamaklar insanın aklına bile gelmiyor..

arkadaşlarının lafları buram buram kıskançlık kokmuş :) 169 boy 58 kiloyla eminimki çok hoş duruyorsundur sonuçta biz kendimiz için bu diyete başladık en önemlisi insanın kendininn ne hissettiği eğer sen kendini daha fazla kiloda beğeniyor olsaydın zaten diyete başlamazdın sonuçta çok şeyden mahrum kaldık zaman zaman zorda geldi ama bu sonuçlar için herşeye değdi bence banada bir arkadaşım sürekli çok verdin yeter diyorki kendisi bence çok zayıf ve benden kitabın adını ve bilgi alarak benimde 5 kilo vermem lazım dedi bende ona şimdi senin 5 kilo vermen lazımsa ve bana yeter artık diyorsan ne düşünmeliyim dedim ? başka bir arkadaşıma da artık dayanamayıp benimle yarışmaktan vazgeç bu fesatlık ne dedim oda 57 kg s beden giyiyor ve zayıflamam lazım diyor birde bu zamana dek beni deli etmişti arar arar kaç kilosun der bende diyete başlayınca onunla görüşmedim tabi devam etti aramalara dedim 79 kilo oldum :) 58 e inincede yanına gidip al bu sana kapak olsun dedim şimdi oda sorup duruyor nasıl zayıfladın birtek ona söylemiyorum dedim ara bulursun :1::1:sinir oluyorum ya böyle insanlara zaten kilodan mutsuzsun bide çevrende saçma sapan konuşan insanlar iyice psikolojini bozuyor kilo alsan dert versen dert millete aman bende ne kadar dertliymişim :D ben kilo vermeye çalışan bütün arkadaşlara hergün dua ediyorum inşallah istedikleri kilolara biran önce ulaşırlar

bene senin gibi dusunuyorum ssloeil haklisin istedigin seyi giyebilmek cok guzel
diyetten bu yana kendimi cok iyi hissediyorum
sabah 58.1 dim ve bir sure daha devam edicem almaktan korkuyorum hic degilse sabitleyeyim diyorum
bende dun bir iki alisveris yaptim ve s beden cok rahat geldi cok mutlu oldum kilom ayni kalsada diyete dikkat ettikce vucut olculerim incelmis buna cok sevindim simdi 88-68-93 olmusum
ben kendimi boyle cok begeniyorum ama bir kac gun once karsilastigim arkadaslarim nerdeyse alay ettiler cocuk gibi olmussun kadina benzemiyorsun diye
hani kirilsammi umursamasammi bilemiyorum oyle cok kisada degilim 169
bana cocuk kadar kalmissin diyen lerde en azi 70 kiloda olan ve kilolarini veremeyen arkadaslarim
ama her gorduklerinde alayci tavirlarina sasiyorum dogrusu
bende asla onlar gibi elbise giyince her yerinden yag portleyen biri olmak istemezdim dogrusu
aynisini onlarada dedim

arkadaşlarının lafları buram buram kıskançlık kokmuş :) 169 boy 58 kiloyla eminimki çok hoş duruyorsundur sonuçta biz kendimiz için bu diyete başladık en önemlisi insanın kendininn ne hissettiği eğer sen kendini daha fazla kiloda beğeniyor olsaydın zaten diyete başlamazdın sonuçta çok şeyden mahrum kaldık zaman zaman zorda geldi ama bu sonuçlar için herşeye değdi bence banada bir arkadaşım sürekli çok verdin yeter diyorki kendisi bence çok zayıf ve benden kitabın adını ve bilgi alarak benimde 5 kilo vermem lazım dedi bende ona şimdi senin 5 kilo vermen lazımsa ve bana yeter artık diyorsan ne düşünmeliyim dedim ? başka bir arkadaşıma da artık dayanamayıp benimle yarışmaktan vazgeç bu fesatlık ne dedim oda 57 kg s beden giyiyor ve zayıflamam lazım diyor birde bu zamana dek beni deli etmişti arar arar kaç kilosun der bende diyete başlayınca onunla görüşmedim tabi devam etti aramalara dedim 79 kilo oldum :) 58 e inincede yanına gidip al bu sana kapak olsun dedim şimdi oda sorup duruyor nasıl zayıfladın birtek ona söylemiyorum dedim ara bulursun :1::1:sinir oluyorum ya böyle insanlara zaten kilodan mutsuzsun bide çevrende saçma sapan konuşan insanlar iyice psikolojini bozuyor kilo alsan dert versen dert millete aman bende ne kadar dertliymişim :D ben kilo vermeye çalışan bütün arkadaşlara hergün dua ediyorum inşallah istedikleri kilolara biran önce ulaşırlar

anlattıkların o kadar tanıdık ki banada insanlar sürekli artık yeter diyor halbuki eski halim 58 benım ozaman rahatlayacagım dıyorum ısrar edıyorlar sonra 5 dk sonra ama bayagı zayıf arkadaslarım hemen ay göbegım cıktı kılo vermem lazım dıyorlar.dedıgın gıbı bu ne perhız bu ne lahana turşusu.madem yeter dıyorlar benden 8 kılo zayıf olmalarına ragmen şuram buram çıktı diyorlar.artık insanların bende kıskanc oldugunu düşünüyorum.kızlar çevresinde rekabet edeceği kız istiyor.kimseye kulak asmayın en iyi oldugunuz zaman size yeten zamandır.bende hazır böyle bir fırsat yakalamışken 58 istiyorum ama söylemeyeceğim artık hedefimi. kilolu zamanlarımda senin gibi ne bunalım zamanlar yaşadığımı ben bilirim.ne gezmek ne kıyafet almak geliyordu içimden.şimdi insanlar bana dur diyince gerçekten kızıyorum kendılerı bır kılo fazlalıgı sorun yaparken:15:

ssloeil twet cim desteginiz icin sagolun
aslinda ayni seyleri hepimizde yasiyoruz iste kimseye kendimizi begendirme zorunlulugumuz yok
ama ben kimseye karisip kimseyi incitmek istemem baskalarindanda ayni seyi beklerim tabi
neyse zaten buna takilip kalmiycam ustune iki klo daha vericem ne derlerse desinler insallah hepimizde istedigimiz kiloya saglikli bir sekilde ineriz

melissanıl lierac ne kadar süreekullandın bırde tam açılımı ne yanı netten baktım jeli falanda var jel mi kremmi gramajı vs. ben catlak için bir krem alayım diyorum tabı cok bırsey degıstırmeyecekse de belkı ıse yarar.almısken en ıyısını alayım tam acılımı fıyatı ne kadar memnunsan gercekten alayım bende

canim ben sadece iki ay kullandim
dogum sonrasi catlaklarim olmustu ben beyaz tenliyim catlaklr kirmizimsi duruyordu oldukca kotuydu
eczaci bir bayan bunu onermisti ama 6 ay duzenli kullanmak gerek demisti
jel degildi kremdi ama saniyorumbir kac cesidi var ve senin durumuna gore veriyorlar cunki eczaci bayan benim catlaklarima bakip ona gore vermisti
ve benim catlaklarda gozle gorulur iyilesme oldu kuculduler inceldiler ve rebgide tam ten rengine dondu sonrasinda biraktim beni rahatsiz etmiyordu artik uzun zaman oldu kullanali belki yenileri bile cikmistir tam fiyatini hatirlamiyorumki 40-50 euro vardir ama hatirladigim sey bir kutusu iki hafta bile gitmiyordu oldukca kucuktu

Son düzenleme:
hımm eminönüne geçtiğimde bakayım o zaman mısır çarşısından alayım
ne bileyim ben yulaf kepeğinde istanbulda oturuyorum kesin bulurum diye bi havalanmıştım sonrası malum ara tara bulamadım acaba bu da mı öyle oldu diye sorayım dedim :50:

Cevizlide ki bir aktarda ben goji berry buldum. Bankalar caddesi üzerinde palmiye adında bir aktar. Eğer yolun otarafa düşerse bir bak istersen.

ben daha önce dr a sormuştum nasıl bir vitamin kullanmalıyım multivitamin önermişti bu günde eczaneye gittim solgar ürünlerine bakayım diye ama eczacıda multivitamin kullanılmalı diye centrum u verdi herşey var içinde dedi bunu kullanan varmı aranızda diyete bir zararı olmaz herhalde

ONE A DAY 'in WEİGHT SMART diye bir ürünü var. Hem gerekli vitaminler mevcut hemde kilo vermeye yardımcı oluyormuş. Bir araştırın isterseniz...:40::40::40::40::40:

tabi yazarım daha doğrusu bebişimden fırsat buldukça yazarım canım ,benim kilom 70 boyum ise 150,boyuma göre çok kiloluyum, aynı anda başlayalım o vakit ,ve menülerimi,zi paylaşalım,neler yediklerimizi kritize edelim ,temmuza kadar 3 ay var ayda 4 kilo versek ki oldukça mantıklı bir değer 12 kilo eder ,ben varım canım ,bu neticeye ulaşmak çoook zor da olsa bu sefer başarmak istiyorum,kilolar artık ruhumu sıkıyor ,ver elini o zaman yol arkadaşım:72:

Arkadaşlar , bende 86,5 kilo ile başladım. Boyum 1.78 bende 65-68 kilo arasında bir yerlere inmek istiyorum. Yani vermek istediğimiz kilo hedefi hemen hemen aynı. Ben 27 Şubat ta başlamıştım. 30 Mart ta tam 7 kilo vermiştim. Ama 15 gündür yerim de sayıyordum ve 79,5 da takılıp kalmıştım. :84::84::84::84:

Ama bu sabah tartıda 78.5 kg' ı gördüm.:66::66::66::66::66::66::66::66::36::36::36::36::36::36::36::36: Moralim tekrar yerine geldi. Sabredince oluyor. Sabır sabır sabır sabır ............:65::65::65::65::65::65::65::65:

Birbirimizi sıkı takip edelim lütfen hepinize başarılar ve bol sabırlar:64::64::64::64::64::64::64:

ben kendi adıma çok inanmıyorum böyle şeylere her sene ortaya birşey atıyorlar şimdide heryer altınçilek reklamıyla doldu hatta dün ender saracın sitesinde şöyle bir yazı okudum kopyalıyorum buraya

Altın Çilek Hapı mı Meyvesi mi?

Piyasada satışı yapılan Altın Çilek meyvesi ve Altın Çilek kurusu, meyve veya meyve kurusu olarak tüketildiğinde, altın çileğin vücut tarafından sadece %30′luk kısmı sindirilebilmektedir. Altın Çileğin geri kalan kısmı ise vücuttan dışarı atılmaktadır. Oysa ki Altın Çilek Hapı, özel içeriği ve özel formülü sayesinde sindirilme oranını %85′e kadar çıkarmakta ve altın çilek meyvesine göre neredeyse 3 kat daha fazla fayda sağlamaktadır

birde kullanıcı yorumları okudum bagırsakları çalıştırıyor başka işe yaramıyor yazmışlar genel olarak kabızlık sorunu olanlar deneyebilir belki

kızlar peki bu altın cılek hakkında ne dusunuyosunuz metobolizmayı hızlandırdıgını soluyolar gercı dukan lıstemızde yok ama kullanıp fayda gorenınız varmı

Son düzenleme:
:46::46::46::46::46::46::46:inşallah en kısa sürede 65 ede inersin sabredince oluyor gerçekten
Arkadaşlar , bende 86,5 kilo ile başladım. Boyum 1.78 bende 65-68 kilo arasında bir yerlere inmek istiyorum. Yani vermek istediğimiz kilo hedefi hemen hemen aynı. Ben 27 Şubat ta başlamıştım. 30 Mart ta tam 7 kilo vermiştim. Ama 15 gündür yerim de sayıyordum ve 79,5 da takılıp kalmıştım. :84::84::84::84:

Ama bu sabah tartıda 78.5 kg' ı gördüm.:66::66::66::66::66::66::66::66::36::36::36::36::36::36::36::36: Moralim tekrar yerine geldi. Sabredince oluyor. Sabır sabır sabır sabır ............:65::65::65::65::65::65::65::65:

Birbirimizi sıkı takip edelim lütfen hepinize başarılar ve bol sabırlar:64::64::64::64::64::64::64:

Son düzenleme:
fast mile serisi 1-4 millik program) daha hızlı adımlı yürüyüş ve hızlı kilo vermeye yönelik bir seri duruma göre istenen milden başlanabilir.

3 mil olanı vücudu baya calıştırıyor ve Leslie nin dediğine göre 1 -2 haftada sonucları görmeye başlıyormuşuz
expres seri 1 den 4 mile
kadar bu serinin farklılığı egzersizlerde resistand band denen pilates lastiği kullanılıyor olması yürüyüş sırasında üst bölge kol ve vücut kaslarını çalıştırıyorlar ben fast mile den ertesi gün expres 3 milini yapıyorum lastik olarak çarşıdan uzun ve kalın lastik aldım aynı işi görüyor kısacası bu egzersiz diğerine göre aşırı hızlı değil ama lastikli çalışıldığı için kardiyo yerine geciyor ve vucudu zorluyor

4 Really Big MiLES oldukça tempolu ve hızlı bir yürüyüş aralarda bol bol koşuluyor kilo kaybı ve yağ yakımı için iyi bir secenek bir de videoda Leslinin kızını da görebilirsiniz oda yürüyüşleri yapıyor annesiyle:))

walk the walk 1 ve 2 mil olan diğerlerine göre daha yavaş akşam saatlerinde yapılacak hafif ve etkili bir program ben bunuda akşam yatmadan yapıyorum özellikle yemeklerden sonra iyi oluyor

walk away your waistline 3 mil yürüyüş bel ve cevresini inceltemeye yarayan bir program bele bağlanan bir tür lastik kullanılıyor ayrıca kol kasları da iyi çalışıyor.

3 mile weight loss walk kilo kaybı için 3 millik yürüyüş hafiften başlayıp tempo hızlanıyor 2.milinde diğer yürüşçülerden mary kay hareketleri yaptırıyor en hızlı bölümü 2.mil kilo vermek isteyenler,bu yürüyüşü yapabilirler.

5 mile fat burning walk 5 mil yağ yakıcı yürüyüş tempolu hızlı yürüyüşler ve millerin sonlarına doğru jogging(hafif koşu) yapılıyor başka bir mile gelindiğinde tempo hafifliyor,millerin sonuna doğru yine hzılanıyor. metabolizmayı hzılandırıp yağ yakmakta büyük fayda sağlayan bir yürüyüş herhangi bir ekipman kullanılmıyor.

5 mile slim down 5 gün boyunca vücudun farklı bölgelerini çalıştıran 1 millik yürüyüşler yapılıyor her gün 1 mil yapılıyor.

5 mil advanced walk 5 mil boyunca farklı millerde,ağırlık,bele bağlanan lastik,pilates lastiği kullanılarak yapılan tempolu ve hızlı adımlı yürüyüş.

1 mile jog 1 mil boyunca hafif koşu yapılıyor.

Heart Healthy Walk kalp sağlığını korumak ve kalbi güçlendirmek için yapılan düzenli hafif tempolu yürüyüş

Exercise Tv 1-2-3 mile ilk mil hafif yürüyüş diğer millerde tempolu ve hızlı yürüyüşler var kalp sağlığının korunması da amaçlanıyor kol hareketleri fazla ayrıca dizlerin karna doğru cekildiği hareketler yoğunlukta olduğundan bacak bel ve kenarları iyi çalışıyor.

Walk off 10 Pounds 3 millik 4-5 kg verdirmeyi amaçlayan tempolu aerobik tarzı yürüyüş

Britanny Ulrich walk Now 2 mil tempolu ve hızlı yürüyüş burdaki videoda Leslie sansone yok onun yerine başka bir kız var. genc kız ve erkeklerin bulunduğu bir toplulukta dinamik eğlenceli yürüyüşler yapılıyor

leslie sansone shortcuts and absüst beden ve alt bedenin güçlenmesini sıkılaşmasını sağlayan yer hareketleri yapılıyor.

walk firm leslie sansonun önce yürüyüş ardından resistance band denen lastikle sıkılaşma egzersizleri yaptırdığı bir program...

leslie sansone walk away your pounds abs 1-2-3 mile bele bağlanan lastik yardımıyla kol,bel bölgelerinin güçlenmesi ve sıkılaşması sağlanıyor 1.mil hafif tempolu, 2 ve 3. mil hızlı tempolu gelişmiş yürüyüş tarzında.

Leslie Sansone Women's Walk 2 mil yürüyüş ilk mil hafif 2. mil tempolu geçiyor sonrada tüm vücudu kapsayan güçlendirici ve sıkılaştırıcı yer hareketleri yapılıyor.süresi 1 saat.

bunu gördüm de şimdi kk da ben nerden nasıl indiririm leslie leri acaba
bugün diyeti bozdum zaten dışardaydım saf protein günüm olmasına rağmen tavuklu salata yedim içinde zeytin vardı hemde ay bi de elma çayı içtim o da tatlıydı uff kaça düştüğüme korkudan bakamıyodum şimdi hiç bakmam daha spor yapmam lazımm benimmmmm

ben kendi adıma çok inanmıyorum böyle şeylere her sene ortaya birşey atıyorlar şimdide heryer altınçilek reklamıyla doldu hatta dün ender saracın sitesinde şöyle bir yazı okudum kopyalıyorum buraya

Altın Çilek Hapı mı Meyvesi mi?

Piyasada satışı yapılan Altın Çilek meyvesi ve Altın Çilek kurusu, meyve veya meyve kurusu olarak tüketildiğinde, altın çileğin vücut tarafından sadece %30′luk kısmı sindirilebilmektedir. Altın Çileğin geri kalan kısmı ise vücuttan dışarı atılmaktadır. Oysa ki Altın Çilek Hapı, özel içeriği ve özel formülü sayesinde sindirilme oranını %85′e kadar çıkarmakta ve altın çilek meyvesine göre neredeyse 3 kat daha fazla fayda sağlamaktadır

birde kullanıcı yorumları okudum bagırsakları çalıştırıyor başka işe yaramıyor yazmışlar genel olarak kabızlık sorunu olanlar deneyebilir belki

saol canım goji berrye devam o zaman

efulimmm seni ne zaman tekrar aramızda göreceğiz başladınmı yeniden ?
selam canlarımmm, kader arkadaşlarım,
bende ceren hn.dan yulaf kepeğimi aldım pazartesi başlıyorum inşallah.Elime çokoprensimi almış, sizin yazdığınızı yeni sayfaları okuyordum, nasılsa yarın rejime döncem yiyim dedim ama sizlerin girdiği bedenleri okuyunca boğazımda kaldı. :59:
Neyse inşallah veririm, bu sefer vazgeçmem umarım.
Ama zannedersem ilkbahar diye depresyondayımda.. birde iş hayatına geri dönmek istiyorum ama eşimi ikna edemedim ya:43:offf sıkıntım kilolardanda sanırım.. bu arada bim mağazalarına 22 nisanda uygun fiyata goji berryler geliyoo... bu one a day GNC'nin ürünü mü ssoleil?

Arkadaşlar,
Altın çilek antioksidan düzeyi oldukça yüksek bir meyve.. bu hapları ziraat fakültesindeki prof.lar ile bu meyveyi türkiyeye ilk getiren firma tavsiye etmiyor. Meyve olarak yiyin. günde en fazla 10 adet ve akşam saatleri diyorlar.
çünkü bu hapların içindeki meyva oranı az ve geri kalanı diğer bitki ve kimyasallarmış. Aşırı derecede sahteleri var piyasada. Prof.lar daha yağ yaktığı ve zayıflattığını bilimsel olarak açıklayamayız diyolar..
bir bilgi olarak veriyim dedim..

değil canım bayer in sanırım öyle kaldı aklımda çokoprens ohh yiyen var yiyemeyen var :1: çok güzel verdik gerçekten sende başla yarın kilolar gittikçe depresyon falan kalmıyor sorun yağlarda anladım artık yağlar gitti çok mutlu bir insan oldum :)

selam canlarımmm, kader arkadaşlarım,
bende ceren hn.dan yulaf kepeğimi aldım pazartesi başlıyorum inşallah.Elime çokoprensimi almış, sizin yazdığınızı yeni sayfaları okuyordum, nasılsa yarın rejime döncem yiyim dedim ama sizlerin girdiği bedenleri okuyunca boğazımda kaldı. :59:
Neyse inşallah veririm, bu sefer vazgeçmem umarım.
Ama zannedersem ilkbahar diye depresyondayımda.. birde iş hayatına geri dönmek istiyorum ama eşimi ikna edemedim ya:43:offf sıkıntım kilolardanda sanırım.. bu arada bim mağazalarına 22 nisanda uygun fiyata goji berryler geliyoo... bu one a day GNC'nin ürünü mü ssoleil?

bu altın çileğin kilosu ne kadar bilmiyorum ama öğlen istinye parkta gördüm pazar da satıyorlardı kutuda toplasan tahminen 10 tane ancak vardır fiyatıda 10 liraydı hergün 10 tane ooo aylık ciddi masraf işe yarasa alınırda dedim ya çok inanmıyorum ben heleki kapsüllere goji bery de dukanın sitesinde gördüm diye almıştım geçenlerde bir yazı okudum zayıflama ilaçlarıyla ilgili yasaklanan ürünleri ambalaj değiştirip piyasaya sürüyorlarmış başka isimle bu altınçileğinde durmadan reklamını görünce göz attım bir sonra forumda okudum kuzenim almayı düşünüyordu dedim boşver onu dukana başla sen :1::1::1:

Arkadaşlar,
Altın çilek antioksidan düzeyi oldukça yüksek bir meyve.. bu hapları ziraat fakültesindeki prof.lar ile bu meyveyi türkiyeye ilk getiren firma tavsiye etmiyor. Meyve olarak yiyin. günde en fazla 10 adet ve akşam saatleri diyorlar.
çünkü bu hapların içindeki meyva oranı az ve geri kalanı diğer bitki ve kimyasallarmış. Aşırı derecede sahteleri var piyasada. Prof.lar daha yağ yaktığı ve zayıflattığını bilimsel olarak açıklayamayız diyolar..
bir bilgi olarak veriyim dedim..

Ben de 2,5 ayda 72'den 60'a düşen bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Dukan diyetine başlamak üzere kitap aldım hala okuyorum.Arkadaşım öve öve bitiremedi. Selülitleri de yok ettiğini söyledi ama kafama takılan benim kolesterolüm üst sınırın üzerinde biraz. bu kadar et yersem kolestorel fırlamaz mı? Kan tahlili yaptıran arkadaşlar var mı?

Gerçi benim daha önceleri de kolesterol sorunum yoktu ama bu kadar et ,peynir ve süt tükettikten 1 ay sonra tahlil yaptırdım. Hiç bir problem çıkmadı. Ama tabi günde enaz 2-2,5 litre su tükettim. Ve günde 1,5 kaşık yulaf kepeği tüketmeye gayret ettim. Sende en az ayda 1 tahlille kontrol ederek bu diyeti deneyebilirsin.

Back