• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

inşallah herkese 2.5 ayda 10 kilo verdim aslında hedefime ulaştım ama nisan sonuna kadar uzattım eşimde diyet yaptığı için ona destek olayım diye ayın 20 sinde 3 ay olacak ama son günlerde kaçamaklar arttı biraz al verle geçiyor ay sonuna kadar 1800 daha verirsem güzel olacak veremessemde artık can sağlığı diyorum

tebrik ederimm :) ne kadar mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum darısı bizim başımıza. ne kadar süredir bu diyettesin? kaç kilo verdin?

her bünye farklı tepki veriyor işte ben kaçamak falan derken 2.5 ayda verdim 10 sen 3.5 ayda ama neticede verdik :) inşallah diğer arkadaşlarda ulaşırlar hedeflerine tebrik ediyorum insanın hayatı gerçekten çok degişiyor bende tamamen pozitif bir insan oldum demekki sorun yağlardaymış :1::1:

72.6 ile başladım ve 3.5 ayda 10 kilo verdim. Boyum da 1.70. Ama bir sürü insan bu 10 kiloyu 2 ayda vermiş. Hatta daha kısa sürede veren bile var. Neredeyse hiç kaçamak yapmadım. Şekerli, karbonhidratlı, meyveli kaçamak hele hiç yapmadım. 20 dakika yürüyüşü kaçırmamaya çalıştım.
Son dönem evde jilian michaels ve leslie sansone ile biraz çalıştım. Tüm hayatım değişti aslında. Artık daha erken kalkıyorum. Daha enerjik bi tipim. :)

Callanetics'e de evet, sıkılaşmak için başladım. Korumaya geçeceğim zaten çarşamba günü. bu yüzden call ile devam edeceğim.

inşallah herkese 2.5 ayda 10 kilo verdim aslında hedefime ulaştım ama nisan sonuna kadar uzattım eşimde diyet yaptığı için ona destek olayım diye ayın 20 sinde 3 ay olacak ama son günlerde kaçamaklar arttı biraz al verle geçiyor ay sonuna kadar 1800 daha verirsem güzel olacak veremessemde artık can sağlığı diyorum

41 kere Maşallah :) Umarım bende senin gösterdiğin azimi gösterebilirim. Bu güne kadar kilo verme konusunda hiçbir dieti sonuna kadar sürdüremedim. Birazdan kitabı almaya gidicem ve bol protein alışverişi yapicam :)

bugün artık dayanamayıp kendime 1- 2 birşey almaya karar verdim evdeki herşey bol artık:1::1: xl bedenine zorla girdiğim yada giremediğim mağazaların artık s bedenleri tam bana göre :66::66: bu arada polo garage da denediğim eteğin en küçük bedeni bana bol geldi isterseniz yanlardan daraltalım diyorlar çok mutluyum sizlerlede paylaşayım dedim inşallah en kısa zamanda darısı sizlere

:46:süper bir duygu bende dün 40 beden denedım oldu ama 38 e ne kadar kalmıs dıyebır deneyeyım dedımkı bacaklardan gectı ama 1 veya 2 kılo sonra tam rahat gobek kısmı kapancak cok mutlu oldum 46 bedenden 40a bı ay sonra 38 e bunun verdıgı mutluluk hıc bır yemekte yok

:46:süper bir duygu bende dün 40 beden denedım oldu ama 38 e ne kadar kalmıs dıyebır deneyeyım dedımkı bacaklardan gectı ama 1 veya 2 kılo sonra tam rahat gobek kısmı kapancak cok mutlu oldum 46 bedenden 40a bı ay sonra 38 e bunun verdıgı mutluluk hıc bır yemekte yok

Sanada maşallah tebrikler yaa :) sizin başardığınıza şahit olmak şimdiden inanılmaz motive ediyor.

Sanada maşallah tebrikler yaa :) sizin başardığınıza şahit olmak şimdiden inanılmaz motive ediyor.

tabı bu rejim gercekten mutlu edıyor ınsanı yasmaınd abuyuk bır parca oluyor sabah kalktıgınd ahemen tartıya koşmak ne kadar verdım dıye bırde her yere ya yemegını tasıyorsun ya kendıne gore pısırtıyorsun evet karşında yenen bır cok seyı tadamıyorsun bıle hele hele bırazcık al bır kasıktan ne olacak dıyenlere dıyetı anlatmaya calısmak artık bı sure sonra onlarda bırakıyor alısıyorlar.ama hiç aç kalmıyorsun kesınlıkle.ama yagsız olsun demekten garsonlar bırlıgı varsa benı sokmayacak lokatalara:) bende 66.5 um senınle aynı kılodayız bende 58 olmak istiyorum burdan yazısırız

bu diyet ödülünü hemen verdiği için bence bırakamayacaksın :1: ben şimdi bırakmak nasıl olacak onu düşünüyorum gerçekten çok alıştım ekmeksiz kahvaltı yapamazken şimdi aklıma bile gelmiyor arada canım çok tatlı birşeyler istediğinde kaçamaklar oluyor tabi ama hemen pişman oluyorum ertesi gün mutlaka diyetime devam ediyorum dün arkadaşımla konuşuyorduk acaba geri alırmıyız dedi bende ona ben bir daha asla o günleri yaşamak istemiyorum gerekirse hayat boyu böyle beslenebilirim dedim gerçekten ara sıra istediğimi yeyip ama çoğunluk bu şekilde yaşayabilirm kilolu olmak daha kötü birşey :59: allah hastalık vermesinde gerçekten birdaha yaşamak istemiyorum öyle ben eskiden çok zayıfdım birden kilo alınca gerçekten psikiolojim bozuldu 4 tane diyetisyen değiştirdim eve spor aletleri aldım daha öncesinde spor salonuna yazıldım falan filan ama hiçbaşarılı olamadım taki bu diyeti bulana dek sana tavsiyem başka birçare arama diyete biran önce başla ve bozsanda ertesigün mutlaka kaldığın yerden devam et başarılar diliyorum

41 kere Maşallah :) Umarım bende senin gösterdiğin azimi gösterebilirim. Bu güne kadar kilo verme konusunda hiçbir dieti sonuna kadar sürdüremedim. Birazdan kitabı almaya gidicem ve bol protein alışverişi yapicam :)

kızlar her ne kadar mezoterapıye baslasamda şu kollarımın bır an önce erimesini istiyorum kollarım bıraz kalın ıstedıgı kıloya gelenler koldada etkılı farklar olustumu veya sıkılasmak ıcın ne yapmalı krem doktorum onermıyor ama şiddetle tavsıye eden veya ozel hareket bılen varmı kısa kollular cıkacak dıye korkuyorum catlakta var kollarımd abacaklarımda catlaklara neler yapıyorsunuz

:46::46::46::46::46:çok güzel bir yol katetmişsin bencede gerçekten istediğin şeyleri giyebilmenin mutluluğunu hiçbir yiyecek vermiyor veremez :)

bugün artık dayanamayıp kendime 1- 2 birşey almaya karar verdim evdeki herşey bol artık:1::1: xl bedenine zorla girdiğim yada giremediğim mağazaların artık s bedenleri tam bana göre :66::66: bu arada polo garage da denediğim eteğin en küçük bedeni bana bol geldi isterseniz yanlardan daraltalım diyorlar çok mutluyum sizlerlede paylaşayım dedim inşallah en kısa zamanda darısı sizlere

canım cok sevındım ne mutlu sana.
bızde o gunlerı grucez ınsallah masallah dıyelım nazar degmesın
banada etraftan cok guzellestın zayıfladın dıolar bugun nazarboncuklu yuzuk aldım neme lazım kılo verısım durmasın hepınıze 41 kere masallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

benim kollarımda vücudum gibi zayıfladı sıkılaşmak için spor yapabilirsin eğer çok sarkma varsa malesef buna kozmetik ürünler kesinlikle çare değil aynı şekilde sıkılaştırıcı aletlerde geçici çözümler çok rahatsız eden sarkmalara cerrrahi girişimle çare bulunabiliyor çatlaklarına gelince çatlaklarıda malesef tamamen yok edemiyoruz çok ciddilerse ama peeleng yapmak ve sürekli nemlendirici kullanmak hafifletebiliyor valla 8 senedir çalışmıyorum ama eski bir estetisyen olarak kozmetik ürünlerine güvenim sıfır nemlendirmek peeling tamam ama gerisi hikaye mezoterapiye gelince yaptıran insanlar gördüm memnundular ama sonrası ne oldu bilmiyorum

kızlar her ne kadar mezoterapıye baslasamda şu kollarımın bır an önce erimesini istiyorum kollarım bıraz kalın ıstedıgı kıloya gelenler koldada etkılı farklar olustumu veya sıkılasmak ıcın ne yapmalı krem doktorum onermıyor ama şiddetle tavsıye eden veya ozel hareket bılen varmı kısa kollular cıkacak dıye korkuyorum catlakta var kollarımd abacaklarımda catlaklara neler yapıyorsunuz

tabı bu rejim gercekten mutlu edıyor ınsanı yasmaınd abuyuk bır parca oluyor sabah kalktıgınd ahemen tartıya koşmak ne kadar verdım dıye bırde her yere ya yemegını tasıyorsun ya kendıne gore pısırtıyorsun evet karşında yenen bır cok seyı tadamıyorsun bıle hele hele bırazcık al bır kasıktan ne olacak dıyenlere dıyetı anlatmaya calısmak artık bı sure sonra onlarda bırakıyor alısıyorlar.ama hiç aç kalmıyorsun kesınlıkle.ama yagsız olsun demekten garsonlar bırlıgı varsa benı sokmayacak lokatalara:) bende 66.5 um senınle aynı kılodayız bende 58 olmak istiyorum burdan yazısırız

şuanki yeme alışkanlığım beni sadece yemek yeme anında mutlu etti :) en büyük isteğim yeme alışkanlığımı değiştirmek zaten. kendimi mutsuz hissettikçe buzdolabına koşmaktan, yedikçe daha da mutsuz olmaktan bıktım artık. bu kısır döngüyü dukanla aşicağima inanıyorum. ben hergün burada olacağım tweettciim görüşmek üzere :)

bu diyet ödülünü hemen verdiği için bence bırakamayacaksın :1: ben şimdi bırakmak nasıl olacak onu düşünüyorum gerçekten çok alıştım ekmeksiz kahvaltı yapamazken şimdi aklıma bile gelmiyor arada canım çok tatlı birşeyler istediğinde kaçamaklar oluyor tabi ama hemen pişman oluyorum ertesi gün mutlaka diyetime devam ediyorum dün arkadaşımla konuşuyorduk acaba geri alırmıyız dedi bende ona ben bir daha asla o günleri yaşamak istemiyorum gerekirse hayat boyu böyle beslenebilirim dedim gerçekten ara sıra istediğimi yeyip ama çoğunluk bu şekilde yaşayabilirm kilolu olmak daha kötü birşey :59: allah hastalık vermesinde gerçekten birdaha yaşamak istemiyorum öyle ben eskiden çok zayıfdım birden kilo alınca gerçekten psikiolojim bozuldu 4 tane diyetisyen değiştirdim eve spor aletleri aldım daha öncesinde spor salonuna yazıldım falan filan ama hiçbaşarılı olamadım taki bu diyeti bulana dek sana tavsiyem başka birçare arama diyete biran önce başla ve bozsanda ertesigün mutlaka kaldığın yerden devam et başarılar diliyorum

Çok teşekkür ederim canım. Dün karşılaştım bu diyetle, sayfalarca yazı okudum. Kafamda bir kaç soru işareti uyandı ama tecrübeleriniz sayesinde onlarda silindi gitti. Başka bir çare aramicam, zaman kaybetmekten sıkıldım. Benim içinde bu günler geride kalıcak destekleriniz sayesinde. görüşmek üzere :)

teşekkür ederim inşallah görürsünüz kendim için nasıl seviniyorsam herkesede öyle seviniyorum acısını yaşadım ya birkere kim sorsa herkese söylüyorum diyeti onlarda başardıkça iyice mutlu oluyorum sanada nazar değmesin inşallah hızla ver kilolarını:nazar::nazar:

canım cok sevındım ne mutlu sana.
bızde o gunlerı grucez ınsallah masallah dıyelım nazar degmesın
banada etraftan cok guzellestın zayıfladın dıolar bugun nazarboncuklu yuzuk aldım neme lazım kılo verısım durmasın hepınıze 41 kere masallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

:46::46::46::46::46:çok güzel bir yol katetmişsin bencede gerçekten istediğin şeyleri giyebilmenin mutluluğunu hiçbir yiyecek vermiyor veremez :)

bene senin gibi dusunuyorum ssloeil haklisin istedigin seyi giyebilmek cok guzel
diyetten bu yana kendimi cok iyi hissediyorum
sabah 58.1 dim ve bir sure daha devam edicem almaktan korkuyorum hic degilse sabitleyeyim diyorum
bende dun bir iki alisveris yaptim ve s beden cok rahat geldi cok mutlu oldum kilom ayni kalsada diyete dikkat ettikce vucut olculerim incelmis buna cok sevindim simdi 88-68-93 olmusum
ben kendimi boyle cok begeniyorum ama bir kac gun once karsilastigim arkadaslarim nerdeyse alay ettiler cocuk gibi olmussun kadina benzemiyorsun diye
hani kirilsammi umursamasammi bilemiyorum oyle cok kisada degilim 169
bana cocuk kadar kalmissin diyen lerde en azi 70 kiloda olan ve kilolarini veremeyen arkadaslarim
ama her gorduklerinde alayci tavirlarina sasiyorum dogrusu
bende asla onlar gibi elbise giyince her yerinden yag portleyen biri olmak istemezdim dogrusu
aynisini onlarada dedim

Son düzenleme:

canim bendede karnimda catlaklar var
hamilelikten kaldi
kol ve bacaklrimda yok
catlaklar icin olustuktan sonra gitmesi zor oluyor diye biliyorum bende
vucudun catlamaya musaitse bol bol nemlendir
birde lierac in catlak kremi var
cok iyi geliyor catlaklar tamamen gitmiyor ama inceltiyor rengini aciyor minimum hale getiriyor belirginsizlestiriyor ama 6 ay buyunca kullanmak gerekiyor vede oldukca pahali bir krem

bene senin gibi dusunuyorum ssloeil haklisin istedigin seyi giyebilmek cok guzel
diyetten bu yana kendimi cok iyi hissediyorum
sabah 58.1 dim ve bir sure daha devam edicem almaktan korkuyorum hic degilse sabitleyeyim diyorum
bende dun bir iki alisveris yaptim ve s beden cok rahat geldi cok mutlu oldum kilom ayni kalsada diyete dikkat ettikce vucut olculerim incelmis buna cok sevindim simdi 88-68-93 olmusum
ben kendimi boyle cok begeniyorum ama bir kac gun once karsilastigim arkadaslarim nerdeyse alay ettiler cocuk gibi olmussun kadina benzemiyorsun diye
hani kirilsammi umursamasammi bilemiyorum oyle cok kisada degilim 169
bana cocuk kadar kalmissin diyen lerde en azi 70 kiloda olan ve kilolarini veremeyen arkadaslarim
ama her gorduklerinde alayci tavirlarina sasiyorum dogrusu
bende asla onlar gibi elbise giyince her yerinden yag portleyen biri olmak istemezdim dogrusu
aynisini onlarada dedim

Seninki yine iyiymiş.. :)) Çocuk gibi kaldın demeleri iyi... :) Bu demekki çok daha genç ve dinamik gösteriyorsun.. Bana sorarsan 169cm boyunda ve 58 kg olan bir bayan anca fıstık gibi görünebilir. Hayatta çok az insanda başarıyı takdir edebilme erdemi vardır. Bence harikasın.. :16:

Son düzenleme:
Seninki yine iyiymiş.. :)) Çocuk gibi kaldın demeleri iyi... :) Bu demekki çok daha genç ve dinamik gösteriyorsun.. Bana sorarsan 169cm boyunda ve 58 kg olan bir bayan anca fıstık gibi görünebilir. Hayatta çok az insanda başarıyı takdir edebilme erdemi vardır. Bence harikasın.. :16:

canim sagol simarttin beni tesekkur ediyorum ama onlar acikca siska diyorlar iste kadin etli butlu olmaliymis falan bunu son gunlerde hep duydugum icin ister istemez moralimi etkiliyor ama ben kendimi boyle iyi hissettigim icin yoluma devam edicem
burda olmak sizleri tanimakta cok guzel yoksa ben bu kadar diyete bagimli kalamazdim sizleri okuyunca azmim artiyor iyiki varsinizz:71:

Bu arada diyete yeni başlayan herkese başarılar ve hepiniz hoşgeldiniz..

Yumurta ile ilgili durumu netleştirmek istedim: Kolesterolünüz varsa günde 1 taneyi geçmemekte fayda var (tabi bu sarısı için). Beyazını ise istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.

Ancak kolesterolünüz yoksa kaç tane yiyebileceğiniz ile ilgili bir şey yazmıyor kitapta. Mesela benim kolesterolüm yok, tansiyon problemim yok, biraz kansızlık vardı, bu kadar proteinle onun da kaldığını sanmıyorum, benim günde 3 tane yumurta yediğim olmuştu (1-2 kere). Ama normalde neredeyse her sabah 1 tane haşlanmış yumurtamı yiyip öyle çıkıyorum. Bazen yulaf kepeği yoğurt ve tatlandırıcının yanında sütlü nescafe ya da sadece diyet peynir, domates salatalık.

Yarın sabah aslında 1 haftada ne kadar verebildiğimi söyleyebilirim; ama 6 günde 900 gram verdim. Şuanda 47,1 kiloyum. Hedeflediğim kilo 48'ti ama verdikçe hadi biraz daha yapayım diyorum. Ben de kendime zaman sınırlaması koydum, Mayıs'a kadar (30 Nisan son inşallah) seyir evresine devam edicem. Sonra da güçlendirme evresine geçeceğim.

Bu hafta ve geçen hafta alışveriş yaptım. 34 beden pantolonlar aldım. XS kıyafetlerin bazıları bol geldi.. Çok mutluyummm.. Sonunda eski halime dönebilmek harika bir şey.. Eşim kedi gibi oldun diyor. :(( Biraz daha zayıflarsan sen uyurken ağzından yiyecekler vericem, diyor. :)) Ancak 1 Mayıs'ta inşallah güçlendirme evresine geçiyorum. O zaman da mutlaka yazmaya ve sizlerin neler yaptığınıza bakmaya geleceğim..

Daha diyete başlamadan kaçamaklar hakkında sorular sorulduğunu gördüm.. Zaten kaçamak yapmayı kafanıza koymayın.. Elinizden geldiğince diyete uymaya ve diyete, kendinize, güzelliğinize, sağlığınıza, mutlulluğunuza odaklanın. Ben henüz hiçbir kaçamak yapmadım; ama eğer siz bir şekilde nefsinize yenilip yaparsanız da yapmışsınızdır. Çok da bunları düşünmeyin, hiç kaçamak yapmayacakmışsınız gibi odaklanın. Zaten bu diyetle (kurallara uyarak ve azimle devam ederseniz) mutlaka kilo veriyorsunuz. Bir kere zayıflamanın mutluluğunu yaşamaya başlayınca da kaçamaklar insanın aklına bile gelmiyor..

melissanıl lierac ne kadar süreekullandın bırde tam açılımı ne yanı netten baktım jeli falanda var jel mi kremmi gramajı vs. ben catlak için bir krem alayım diyorum tabı cok bırsey degıstırmeyecekse de belkı ıse yarar.almısken en ıyısını alayım tam acılımı fıyatı ne kadar memnunsan gercekten alayım bende

Back