- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
- 133
kızlar bugün tam 1. ayımı doldurdum ve toplamda 7.5 kilo verdimtabi bunun 4 kilosunu 5 günlük atakla verildim ve neredeyse 10 gündür de 63lü rakamlardayımsanırım bu konuda biraz aç gözlülük yapıyorum çünkü 1 ayda 7.5 benim için mükemmel bir rakam.hem de spor yapmadan...bu ay platese başlıyorum havalar ii olursa haftada 2-3 gün yürüyüş ne güzel olur. sizce 16 mayısa kadar kalan 5 kilomu da verebilecek miyim..ah keşke verebilsem
kızlar bugün tam 1. ayımı doldurdum ve toplamda 7.5 kilo verdimtabi bunun 4 kilosunu 5 günlük atakla verildim ve neredeyse 10 gündür de 63lü rakamlardayımsanırım bu konuda biraz aç gözlülük yapıyorum çünkü 1 ayda 7.5 benim için mükemmel bir rakam.hem de spor yapmadan...bu ay platese başlıyorum havalar ii olursa haftada 2-3 gün yürüyüş ne güzel olur. sizce 16 mayısa kadar kalan 5 kilomu da verebilecek miyim..ah keşke verebilsem
tbrkler cnmkilomuzda hedefimizde hemen hemen aynı sayılır,aynı şekilde bende mayısın ortalarına kadar bu fazlalıkları vermiş olarak nişanlımin yanına gitmek istiyorum,diyetten haberide yok sürekli of kilo veremiyorum şişko gelin olucam die yakınıp duruorum inş 58-57 lere düşmüş olup sürpriz yapmak istiyorum daha 1 ayımız var bu azimle ben inanıyorum vericez son 5 kiloyuda
Merhaba arkadaslar..
Gecmis yorumlarda bi yerde gozume bulyon tabletlerin icerigi ile ilgili bir soru takildi:bulyon tabletler bir tablette (8 gr) 30 kkal,5 gr karbonhidrat, ~1 gr protein ve ~1 gr yag iceriyor..Kullanmak isteyenlerin dikkatine..
Merhaba arkadaslar..
Gecmis yorumlarda bi yerde gozume bulyon tabletlerin icerigi ile ilgili bir soru takildi:bulyon tabletler bir tablette (8 gr) 30 kkal,5 gr karbonhidrat, ~1 gr protein ve ~1 gr yag iceriyor..Kullanmak isteyenlerin dikkatine..
sahiden büyük sürpriz valla.hadi hayırlısı.inş seyire geçiceğimiz günler de gelecek canım.sen ne zaman başladın bu diyete.kilo ve hedeflerimizin aynı olması çok ii en azından birbirimizi tetikleriz
ben geçen hafta başladım 5 gün atak yaptım.şuanda seyirin 5. gunundeyım.metabolizmam yavaş olduğu için çok hızla veremiyorum atakta 2 kg gitti,şuanda yavaş yavaşta olsa protein gunlerinden sonra tartı eksilmiş oluyo.evet birbirimizi tetikleyelim gaza getirelim
merhaba
konuyla alakasız ama doğa'dan kayısılı form çay kullanıyorum hazımsızlık için.arkadaşlar bir uyarıda bulundular bağırsak tembelliği yapar sık sık kullanmayın diye.ben de bu uyarı üzerine haftada 1 tane içiyorum.sanırım sorun içinde sinameki olması sizce ne sıklıkla tüketmeliyiz bir uzman olarak görüşünüzü alayım dedimürünün içinde neler olduğunu da söyliim :sinameki yaprağı,huş ağacı,barut ağacı kabuğu,ahududu yaprağı,rezene,kayısı-şeftali-portakal aromaları,kuşburnu,civanperçemi,ardıç meyvesi,ısırgan yaprağı,meyan kökü,mürver meyvesi,aynısafa,kayısı parçacıkları(%0.5),şeftali parçacıkları.
şimdiden teşekkürler
goji aldım bugün ama tadını sevmedim hiç çiğnemeden yutsam olur mu ki acaba?
ben geçen hafta başladım 5 gün atak yaptım.şuanda seyirin 5. gunundeyım.metabolizmam yavaş olduğu için çok hızla veremiyorum atakta 2 kg gitti,şuanda yavaş yavaşta olsa protein gunlerinden sonra tartı eksilmiş oluyo.evet birbirimizi tetikleyelim gaza getirelim
peki ozaman bundan sonra takipçinim.ben tam bir aydır yapıyorum ve son günlerde resmen durdu yaffama bakalım umarım bielikte mayısta geçeriz güçlendirmeye.. düşüncesi bile güzel bu arada yakınlarda düğn var sanırım tebrikler
benimde 5 günlük atakta 2300 gitmişti sonraki günlerde kilo verme hızlanıyor bugün evdeki kıyafetleri döktüm ortaya arada çok begenip zayıflar giyerim diye aldıklarımda vardı sonuç hepsi boldarısı başınıza arkadaşlar
son 4 senenin en zayıf hali :) ondan önceki kıyafetleri artık içine giremem diye dagıtmıştım artık kilo sabitleyip zevkle alışverişe inşallah
Tamam canım, pazartesi başlıyoruz o zaman, bende çook fırsat bulup, giremiyorum ama sayfaları atlamadan okuduğum için yakalarım seni. pazartesi sabah başlıyoruz artıkın, haydin gitsin kilolartabi yazarım daha doğrusu bebişimden fırsat buldukça yazarım canım ,benim kilom 70 boyum ise 150,boyuma göre çok kiloluyum, aynı anda başlayalım o vakit ,ve menülerimi,zi paylaşalım,neler yediklerimizi kritize edelim ,temmuza kadar 3 ay var ayda 4 kilo versek ki oldukça mantıklı bir değer 12 kilo eder ,ben varım canım ,bu neticeye ulaşmak çoook zor da olsa bu sefer başarmak istiyorum,kilolar artık ruhumu sıkıyor ,ver elini o zaman yol arkadaşım
Bende katılayım size :)) Motivasyonumu çok kaybettim , sürekli yiyorum ve yeniden alıyorum...
160 boyundayım 70 başladım bu rejimle 62 ye düştüm muhtemelen 2 haftadır sürekli yediğim için şu anda 64 üm ama 3 gündür tartılmadım
hadi beraber inelim istedğimiz kilolara :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?