Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben diyete başladığımda 68.8 dim 60 dı ilk hedef bu ayın başında hedefime ulaştım sonra nisan sonuna kadar uzatmaya karar verdim şuanda 58.8 im tam 10 kilo gitti 2.5 ayda diyet dışına çıktığım zamanlar oldu ama uzun süreli değil kaçamak yaptıysam ertesigün diyete aynen devam ettim sadece 1 kez çok hastaydım 3 gün bozdum ciddi şekilde 1400 arttı sonra verdim onuda diğer kaçamaklarda 300 500 arttığı oldu onlarıda genelde birkaçgünde verdim 42 bedenle başlamıştım diyete şuanda rahat rahat 38 im aysonuna kadar mümkün olursa 57 olmak istiyorum şuanki kararım bu şekilde noktalamak ama insan verdikçe gaza geliyor

süpersin darısı başımıza gercekten.bende üniversitede 57-59 arası gezıyodu kilom ama ailemin yanına rahata gelınce 1 sene olmdan cıkıverdı 66-67 lere sen nekadar sürede kaç kilo verdin :44:

canım bende sneınle hemen hemen aynı kilodayım ve hedefim aynı 66.9 um bu sabah. bendede pantolonlar düşüp duruyor şık kemerle ralayım bende:) bır haftada ne kadar veriyorsun takipçisi olalım birbirimizin sen 58i ne zamana hedefliyorsun

bende 58 olmak istiyorum inşallah senin gibi başarırırm ama canım arada pizza veya patates kızartması çekiyor bunları kaçırdıgın oldumu:) belki bende 63 leri görürsem kaçamak yaparım boyun kaç senin boyuna gör enormalse artık guclendırmeye gecersın ama sıkılasma yapabılrısın

hiç pizza ve patates yemedim hastayken sıkma meyve suyu içtim yüklü miktarda meyve yedim bolbol 3 tane çikolata hemde üstüste içli köfte yedim 2 kez poğaça yedim bu tür şeyler hepsinde tartı arttı sonundada indi ama insan çok suçluluk duyuyor sabah uyandığında tartı artmış olunca çok pişman oluyorsun boy 163 ideal kilom 55 aslında ama ben göbek ve bel çevresi sorunlu olan yapıya sahip olduğumdan 57 de bırakıp slimlipo yaptırmayı düşünüyorum 1.5 2 kgda o zaman gidiyor onun araştırmasındayım şuan 2 hafta daha devam edip ay sonunda güçlendirmeye geçecegim inşallah

Valla sizi çok kıskandıım.

Ben bugün 3 buçuk ayı tamamladım ve 10 kiloyu henüz verebilmiş durumdayım.
Üstelik son iki hafta sabah akşam deli danalar gibi spor yaptım.
Ve diyeti bozmadım.
Ve dukandan önce başka diyet de uygulamamıştım.

Daha vereceğim 2 buçuk kilom var ve sizden çok daha yavaş verdiğim için rejimi bırakmak istemiyorum.
Çünkü korumaya geçince alacağımı düşünüyorum.

Halbuki korumada da kilo veriliyomuş. Ne yapmalıyım sizce?

her bünye farklı tepki veriyor 2.5 az bi rakam çoğu gitmiş bu diyette moral çok önemli bence diyetini bozmamalısın benim çevremde ayda 9 kilo verende var 4 kilo verende ama sonuçta yavaş yada hızlı herkes veriyor ben alacağımı çok düşünmüyorum dukanın dediklerine uyarsam sonuçta şuana dek söylediklerini yaparak kiloyu verdiysek aynı şekilde koruruz diye düşünüyorum dediğim gibi moralini yüksek tutarak diyetine devam etmelisin yarıda bırakırsan verdiklerini alacağın gibi üstünede alabilirsin diyor

ssoleil cim hedefine ulasmissin ve 2 ay icin iyi kilo vermissin
benimde tam iki ay oldu baslayali ama ben daha yavas verdim meyve yedigim icin olsa gerek yasakli seyleri azda olsa yedim
rakun merak etme kilolarin mutlaka gidecek burda topiklerde okuyorum bende uyguluyorum yogurt ve pulbiber yag yakimini hizlandiriyormus ve cesitli evde kendin hazirliycagin caylar var diger topiklerde okumustum ise yariyorlar dene derim
birde ben hep dikkat ettim
ne zaman tavuk veye balik haslama yedimse o gunlerde daha kolay kilo dususlerim oldu hep

Son düzenleme:

çok iyi vermişsin gerçekten bende 57-58 olunca güçlendirmeye geçicem inş ogünleride görücem

Son düzenleme:
bu tespitine kesinlikle katılıyorum bende ne zaman balık ve tavuk yesem daha fazla gitti birde dikkat ettim kilo durdugunda aralarda protein artırıncada daha iyi sonuç veriyor mesela peynir miktarını artırıyorum birde öğlen yemek yerine yumurta beyazı yiyorum 2 3 tane ertesi gün hop kilo iniyor zaten dukanın sitesindede okumuştum protein miktarını artırın diye

bazı kişiler yulaf ezmesini çekip satıyormuş dikkat etmek lazım çok benziyorlar bende ilk kepeği gördüğümde yulaf ezmesinin ufaltılmışı diye düşündüm direk evdeki ezmeyle karşılaştırıp öyle anladım aslında farklı tatda olduklarını orijinaliyle karşılaştırmak lazım

Arkadaslar su an ankaradayim ve tunali hilmi caddesinde bir aktarda yulaf kepegi var ancak koyluler getiriyorlarmis satici paketleyip satiyormus bu yuzden uzerinde herhangi bir besin icerigi yer almiyor.200 gr 2 tl zaten cok ucuz olan bisey bu, bir maliyeti yok..bir de buraya bakin tunali hilmi cad. lokman hekim aktar..

Yeni bir Dukancı olarak herkese merhaba.

10 gün Atak yapmak üzere 5 gün önce başladım diyete. 10 gün çok diye düşünenler olabilir ancak 23 kilo vermem lazım. 5. gün sonunda 2 kilo eksik gösteriyor tartı.

İlerleme fena değil ama kitabı ve internette bulabildiğim başka Dukan'cıların hikayelerini okudukça beklentimi farketmeden çok yukarılara çekmişim. Atak evresi ilk iki gün çok zor geçti, şimdi ise kendimi bildim bileli bir sebzesever olmama rağmen bundan sonra hep böyle beslenebilirmişim gibi geliyor.

Ben hiçbir zaman narin, ince yapılı bir kadın olmadım. Çocukluğumda ve ilk gençlik yıllarımda hep spor yaptığım için atletik ve yapılı bir vücudum vardı. Üniversiteye başladığımda en zayıf yıllarıma da başlamıştım. 54-60 arası gezdi kilom senelerce. Çalışmaya başladığımda ise haraketsizlikten her sene 3er 5er eklendi kilolar. En son 67 kiloda bir rahatsızlık geçirdim. Neredeyse 1 sene yatmek zorunda kaldım. Ayaklandığımda kilom 80leri bulmuştu. Spor sayesinde kilom kadar ağır göstermiyorum, şanslıyım ama son iki senedir olmam gerekenden 20 kilo fazlamdan bir türlü kurtulamadım.

Dukan'ı keşfedince hemen kitabını aldım. geçtiğimiz 5 günde hem kitabı hem burada yazılan 260 sayfayı okudum ve hayatımın geri kalanı için artık çok heyecanlıyım. Diyeti doğru yapmak çok önemli olduğu için edindiğim her bilgiyi iyice değerlendirmek istiyorum. Ben gittigidiyor üzerinden Çongar'ın yulaf kepeğini aldım. 2 kere eledim, samanlarını ayırdım geri kalan irmikten küçük undan büyük kabuklu kısmını kullanırım diye düşünüyordum ki yanlış bir ürün edindiğimi öğrendim kadinlarkulübünden. Çongar'ın tadından şikayetçi değilim ama doğru ürün olmaması diyetimi tehlikeye sokar diye endişeleniyorum. Fitiz Diyetmarket in tedarik ettiği kepek için de aynı şekilde yanlış ürün demiş arkadaşlar. Öğrendim ki nadiren ve az miktarda da olsa Ceren Hanım orijinal kepek getiriyormuş. Ben de hemen kurduğu Dukandiyet_Türkiye grubuna üye oldum, umarım haber gelir orijinal kepek geldiğinde.

Ne dersiniz sizce orijinal ürün gelene kadar elimdeki ürünü kullanmaya devam etmeli miyim?

Herkesin ideal kilosuna kavuşması dileğiyle..

bunu ben de deniyeceğim bugün 1 saat yürüyüş yaptım( bunu 4-5 gün boyunca yapamyı düşünüyorum) ve 3 gün atak protein miktarı arttırılmış bir atakla kilo vermeye tekrar başlarım herhalde(inşallah)eğer ona rağmen veremezsem artık güçlendirmeye geçer bikaç ay sonra sonbaharda falan tekrar başlar bir ayda geri kalan 5 kiloyu da veririm artık napiim.Ama temennim o ki yaza fazlalıksız gireyim ama olmazsa da çok zorlamam zaten eşim yeter bu kadar diyor ama ben kararlıyım eninde sonunda 58 olcam er yada geç

sevgili arkadaşlarım

yaklaşık 2,5-3 aydır bu diyeti yapıyorum toplamda 20 kilo kadar vermem gerekiyordu. 5 gün atak yaptım. şu anda hala 2.evredeyim 1+1 yapıyorum.
son 1 aydır tartılamadıgım için emin olmamakla birlikte toplamda 12-13 kilo civarı verdiğimi tahmin ediyorum.

size söylemek istediğim birşey var. adet oldugum zaman normalde kendimi çikolataya boğardım. camımda çok çekerdi. velhasıl hala da öyle.
Geçen hafta adet görmeme yakın krizlerim tuttu. tatlandırıcı işe yaramaz oldu. tek derdim çikolata haline geldi. ülkerin bitter çikolatasını aldım 6 parçaya böldüm hergün 1 tane yedim. yedim hatta yanındada kahve bile içtim ve bunu suç işlermiş gibi değil sanki bi ödülmüş gibi yedim. yedikçe de inceldim,zayıfladım olmayan pantolonlarıma sığdım. görenleri hayretler içinde bıraktım.

demek istediğim şu; bir çok arkadaş yaptıkları kaçamaklardan şikayetçi neden onları birer ödülmüş gibi düşünüp keyfine varmıyoruz? kendimizi kasmanın bi anlamı yok bence sonucta insanız robot değiliz. Kendimizi sıkmazsak bence vucuta kendini sıkmıyor ve yagları yakmaya devam ediyor. (tabiki bu bahsettiğim kaçamaklar löp löp yenen börekler kekler değil :) bir iki lokmalık kaçamaklardan bahsediyorum)

Bunlar tamamen şahsi düşüncelerim. Aksi yöndeki bi eleştiriyede açığım.
sevgiler

not: tickerimi değiştirmiyorum çünkü eve gidip tartılınca güncellemek istiyorum :))

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar yeni uye oldum ve 30 kilo fazlam var sanırım bu hafta dukan diyetine baslıcam ve cok korkuyorum ya veremezsem diye,kitabı okuyorum 2 gundur ,bu arada dayım almanyadan gelirken bana organik yulaf kepegi getirdi ,gerçekten minicik minicik taneleri,ve hiçde pahalı bir ürün degil yarım kilosu 5 tl imiş...bazı sitelerde satılan yulaf kepekleri cok daha buyuk gorunuyor bence onlardan almayın,eger yurtdısında tanıdıgınız biri varsa ona getirtin garanti olsun derim.
hepinize bol sans diliyorum umarım hersey guzel olur kilolar cabucak gider benim yolum cok uzunn25:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…