süpersin darısı başımıza gercekten.bende üniversitede 57-59 arası gezıyodu kilom ama ailemin yanına rahata gelınce 1 sene olmdan cıkıverdı 66-67 leresen nekadar sürede kaç kilo verdin :44:
bende aynı şekilde 1 beden küçüldüm giremediğim kıyafetlerimi giyiyorum ama tek sorun pantolonlarım bol geliyo işe giderken kıyafet sorunum başladı bende kemer aldım bugün kendime daha önce kemerde bulamamıştım yeni pantolon alamam çünkü 1 ay sonra o da bol gelicek :))))))
ben diyete başladığımda 68.8 dim 60 dı ilk hedef bu ayın başında hedefime ulaştım sonra nisan sonuna kadar uzatmaya karar verdim şuanda 58.8 im tam 10 kilo gitti 2.5 ayda diyet dışına çıktığım zamanlar oldu ama uzun süreli değil kaçamak yaptıysam ertesigün diyete aynen devam ettim sadece 1 kez çok hastaydım 3 gün bozdum ciddi şekilde 1400 arttı sonra verdim onuda diğer kaçamaklarda 300 500 arttığı oldu onlarıda genelde birkaçgünde verdim 42 bedenle başlamıştım diyete şuanda rahat rahat 38 imaysonuna kadar mümkün olursa 57 olmak istiyorum şuanki kararım bu şekilde noktalamak ama insan verdikçe gaza geliyor
bende 58 olmak istiyorum inşallah senin gibi başarırırm ama canım arada pizza veya patates kızartması çekiyor bunları kaçırdıgın oldumu:) belki bende 63 leri görürsem kaçamak yaparım boyun kaç senin boyuna gör enormalse artık guclendırmeye gecersın ama sıkılasma yapabılrısın
Valla sizi çok kıskandıım.
Ben bugün 3 buçuk ayı tamamladım ve 10 kiloyu henüz verebilmiş durumdayım.
Üstelik son iki hafta sabah akşam deli danalar gibi spor yaptım.
Ve diyeti bozmadım.
Ve dukandan önce başka diyet de uygulamamıştım.
Daha vereceğim 2 buçuk kilom var ve sizden çok daha yavaş verdiğim için rejimi bırakmak istemiyorum.
Çünkü korumaya geçince alacağımı düşünüyorum.
Halbuki korumada da kilo veriliyomuş. Ne yapmalıyım sizce?
ben diyete başladığımda 68.8 dim 60 dı ilk hedef bu ayın başında hedefime ulaştım sonra nisan sonuna kadar uzatmaya karar verdim şuanda 58.8 im tam 10 kilo gitti 2.5 ayda diyet dışına çıktığım zamanlar oldu ama uzun süreli değil kaçamak yaptıysam ertesigün diyete aynen devam ettim sadece 1 kez çok hastaydım 3 gün bozdum ciddi şekilde 1400 arttı sonra verdim onuda diğer kaçamaklarda 300 500 arttığı oldu onlarıda genelde birkaçgünde verdim 42 bedenle başlamıştım diyete şuanda rahat rahat 38 imaysonuna kadar mümkün olursa 57 olmak istiyorum şuanki kararım bu şekilde noktalamak ama insan verdikçe gaza geliyor
DUKAN Diyeti için %100 SAF! YULAF KEPEĞİ 0,3kg GittiGidiyor.com'da #38672487
elinde orjinal yulaf kepeği bulunan arkadaşlar, buna benziyor mu ? stokta yoktu yine stoğa girmiş.. evde kilolarca y.k oldu( hiçbiri istenilen değil bu mu acaba :97:
fotoğraftan tanecikleri büyüklüğü hakkında net bilgi edinmek zor ama bakınca aynı gibi görünüyo.yinede kutusu olmayınca kesin emin olamıyorum :44:
ssoleil cim hedefine ulasmissin ve 2 ay icin iyi kilo vermissin
benimde tam iki ay oldu baslayali ama ben daha yavas verdim meyve yedigim icin olsa gerek yasakli seyleri azda olsa yedim
rakun merak etme kilolarin mutlaka gidecek burda topiklerde okuyorum bende uyguluyorum yogurt ve pulbiber yag yakimini hizlandiriyormus ve cesitli evde kendin hazirliycagin caylar var diger topiklerde okumustum ise yariyorlar dene derim
birde ben hep dikkat ettim
ne zaman tavuk veye balik haslama yedimse o gunlerde daha kolay kilo dususlerim oldu hep
DUKAN Diyeti için %100 SAF! YULAF KEPEĞİ 0,3kg GittiGidiyor.com'da #38672487
elinde orjinal yulaf kepeği bulunan arkadaşlar, buna benziyor mu ? stokta yoktu yine stoğa girmiş.. evde kilolarca y.k oldu( hiçbiri istenilen değil bu mu acaba :97:
çok iyi vermişsin gerçekten bende 57-58 olunca güçlendirmeye geçicem inş ogünleride görücem
bu tespitine kesinlikle katılıyorum bende ne zaman balık ve tavuk yesem daha fazla gitti birde dikkat ettim kilo durdugunda aralarda protein artırıncada daha iyi sonuç veriyor mesela peynir miktarını artırıyorum birde öğlen yemek yerine yumurta beyazı yiyorum 2 3 tane ertesi gün hop kilo iniyor zaten dukanın sitesindede okumuştum protein miktarını artırın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?