• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bugün tam 1. ayımı doldurdum ve toplamda 7.5 kilo verdim:65::65:tabi bunun 4 kilosunu 5 günlük atakla verildim ve neredeyse 10 gündür de 63lü rakamlardayımsanırım bu konuda biraz aç gözlülük yapıyorum çünkü 1 ayda 7.5 benim için mükemmel bir rakam.hem de spor yapmadan...bu ay platese başlıyorum havalar ii olursa haftada 2-3 gün yürüyüş ne güzel olur.:66::66::66:sizce 16 mayısa kadar kalan 5 kilomu da verebilecek miyim..ah keşke verebilsem
:16:

tbrkler cnm :65: kilomuzda hedefimizde hemen hemen aynı sayılır,aynı şekilde bende mayısın ortalarına kadar bu fazlalıkları vermiş olarak nişanlımin yanına gitmek istiyorum,diyetten haberide yok sürekli of kilo veremiyorum şişko gelin olucam die yakınıp duruorum :D inş 58-57 lere düşmüş olup sürpriz yapmak istiyorum:16: daha 1 ayımız var bu azimle ben inanıyorum vericez son 5 kiloyuda:66::66:

kızlar bugün tam 1. ayımı doldurdum ve toplamda 7.5 kilo verdim:65::65:tabi bunun 4 kilosunu 5 günlük atakla verildim ve neredeyse 10 gündür de 63lü rakamlardayımsanırım bu konuda biraz aç gözlülük yapıyorum çünkü 1 ayda 7.5 benim için mükemmel bir rakam.hem de spor yapmadan...bu ay platese başlıyorum havalar ii olursa haftada 2-3 gün yürüyüş ne güzel olur.:66::66::66:sizce 16 mayısa kadar kalan 5 kilomu da verebilecek miyim..ah keşke verebilsem

tebriklerrrrrrrr

tbrkler cnm :65: kilomuzda hedefimizde hemen hemen aynı sayılır,aynı şekilde bende mayısın ortalarına kadar bu fazlalıkları vermiş olarak nişanlımin yanına gitmek istiyorum,diyetten haberide yok sürekli of kilo veremiyorum şişko gelin olucam die yakınıp duruorum :D inş 58-57 lere düşmüş olup sürpriz yapmak istiyorum:16: daha 1 ayımız var bu azimle ben inanıyorum vericez son 5 kiloyuda:66::66:

:1::1::1:sahiden büyük sürpriz valla.hadi hayırlısı.inş seyire geçiceğimiz günler de gelecek canım.sen ne zaman başladın bu diyete.kilo ve hedeflerimizin aynı olması çok ii en azından birbirimizi tetikleriz

Merhaba arkadaslar..
Gecmis yorumlarda bi yerde gozume bulyon tabletlerin icerigi ile ilgili bir soru takildi:bulyon tabletler bir tablette (8 gr) 30 kkal,5 gr karbonhidrat, ~1 gr protein ve ~:56:1 gr yag iceriyor..Kullanmak isteyenlerin dikkatine.. :56:

merhaba
konuyla alakasız ama doğa'dan kayısılı form çay kullanıyorum hazımsızlık için.arkadaşlar bir uyarıda bulundular bağırsak tembelliği yapar sık sık kullanmayın diye.ben de bu uyarı üzerine haftada 1 tane içiyorum.sanırım sorun içinde sinameki olması sizce ne sıklıkla tüketmeliyiz bir uzman olarak görüşünüzü alayım dedim:34::34:ürünün içinde neler olduğunu da söyliim :sinameki yaprağı,huş ağacı,barut ağacı kabuğu,ahududu yaprağı,rezene,kayısı-şeftali-portakal aromaları,kuşburnu,civanperçemi,ardıç meyvesi,ısırgan yaprağı,meyan kökü,mürver meyvesi,aynısafa,kayısı parçacıkları(%0.5),şeftali parçacıkları.
şimdiden teşekkürler:16:

:1::1::1:sahiden büyük sürpriz valla.hadi hayırlısı.inş seyire geçiceğimiz günler de gelecek canım.sen ne zaman başladın bu diyete.kilo ve hedeflerimizin aynı olması çok ii en azından birbirimizi tetikleriz

ben geçen hafta başladım 5 gün atak yaptım.şuanda seyirin 5. gunundeyım.metabolizmam yavaş olduğu için çok hızla veremiyorum atakta 2 kg gitti,şuanda yavaş yavaşta olsa protein gunlerinden sonra tartı eksilmiş oluyo.evet birbirimizi tetikleyelim gaza getirelim :66:

ben geçen hafta başladım 5 gün atak yaptım.şuanda seyirin 5. gunundeyım.metabolizmam yavaş olduğu için çok hızla veremiyorum atakta 2 kg gitti,şuanda yavaş yavaşta olsa protein gunlerinden sonra tartı eksilmiş oluyo.evet birbirimizi tetikleyelim gaza getirelim :66:

peki ozaman bundan sonra takipçinim.ben tam bir aydır yapıyorum ve son günlerde resmen durdu yaff:63:ama bakalım umarım bielikte mayısta geçeriz güçlendirmeye..:9::9:düşüncesi bile güzel bu arada yakınlarda düğn var sanırım :71::71:tebrikler

merhaba
konuyla alakasız ama doğa'dan kayısılı form çay kullanıyorum hazımsızlık için.arkadaşlar bir uyarıda bulundular bağırsak tembelliği yapar sık sık kullanmayın diye.ben de bu uyarı üzerine haftada 1 tane içiyorum.sanırım sorun içinde sinameki olması sizce ne sıklıkla tüketmeliyiz bir uzman olarak görüşünüzü alayım dedim:34::34:ürünün içinde neler olduğunu da söyliim :sinameki yaprağı,huş ağacı,barut ağacı kabuğu,ahududu yaprağı,rezene,kayısı-şeftali-portakal aromaları,kuşburnu,civanperçemi,ardıç meyvesi,ısırgan yaprağı,meyan kökü,mürver meyvesi,aynısafa,kayısı parçacıkları(%0.5),şeftali parçacıkları.
şimdiden teşekkürler:16:

Merhaba form caylar ben hastalarima asla vermiyorum cunku icerigindeki sinameki barsak villuslerinin duzlesmesine yol aciyor dolayisiyla uzun kullanim sonrasinda kronik kabizlik ve mineral dengesizligi olusabiliyor..Ayrica olusan kronik kabizlik da barsak bosalticilarina karsi bagisiklik kazandigindan sonrasinda hic bir urun etki gostermiyor...Ben kullanmamanizi oneririm ancak bu diyet posa yonunden fakir oldugundan ve meyve kullanilmadigindan kabizlik olusacak ve bu durum kilo vermenizi etkileyebilir..Bence sabahlari birkac kuru kayisi (yaprak eksi kuru kayisilardan) cok fazla etkilemez diyeti belki biraz daha uzun vadede kilo verirsiniz ancak daha saglikli olur..rezene de fayda saglar en azindan diskilama surenizi kisaltir..

yutmak zor olmazmı :) elinde yulaf kepeği varsa sabahları süt ve kepekle karıştırıp musli gibi tüketebiliyorsun birde ek bilgi kilo vermenin durduğu dönemlerde kullanmaya ara vermek gerekli dukan öyle diyor

goji aldım bugün ama tadını sevmedim hiç çiğnemeden yutsam olur mu ki acaba?

benimde 5 günlük atakta 2300 gitmişti sonraki günlerde kilo verme hızlanıyor bugün evdeki kıyafetleri döktüm ortaya arada çok begenip zayıflar giyerim diye aldıklarımda vardı sonuç hepsi bol :1::1: darısı başınıza arkadaşlar

son 4 senenin en zayıf hali :) ondan önceki kıyafetleri artık içine giremem diye dagıtmıştım artık kilo sabitleyip zevkle alışverişe inşallah

Son düzenleme:
bende aynı şekilde 1 beden küçüldüm giremediğim kıyafetlerimi giyiyorum ama tek sorun pantolonlarım bol geliyo işe giderken kıyafet sorunum başladı bende kemer aldım bugün kendime daha önce kemerde bulamamıştım yeni pantolon alamam çünkü 1 ay sonra o da bol gelicek :))))))

yeni başlayanları ve kilo verenleri hepinizi tebrik ediyorum kızlar :16: ben halen eski disiplinime dönemedim malesef tek sevindirici olan verdiğim kilolarda bir değişiklik yok 20 günde 5,5 kilo ve küçülen 1 beden :64: ama neredeyse 1 haftadır dukandan uzağım halen geri dönemedim diyete. yağsız yoğurdum sütüm peynirim hiç birşey kalmadı evde. önce onları almam lazım yoksa aç kalırım :21:

peki ozaman bundan sonra takipçinim.ben tam bir aydır yapıyorum ve son günlerde resmen durdu yaff:63:ama bakalım umarım bielikte mayısta geçeriz güçlendirmeye..:9::9:düşüncesi bile güzel bu arada yakınlarda düğn var sanırım :71::71:tebrikler

inş cnm mayısa kadar halledelim bu işi.bende regl dönemindeyim şuan benimde durdu ama bitince normale döner sanırım.evet temmuzda düğün var hayırlısıyla bklm :17::16:

benimde 5 günlük atakta 2300 gitmişti sonraki günlerde kilo verme hızlanıyor bugün evdeki kıyafetleri döktüm ortaya arada çok begenip zayıflar giyerim diye aldıklarımda vardı sonuç hepsi bol :1::1: darısı başınıza arkadaşlar

son 4 senenin en zayıf hali :) ondan önceki kıyafetleri artık içine giremem diye dagıtmıştım artık kilo sabitleyip zevkle alışverişe inşallah

süpersin darısı başımıza gercekten.bende üniversitede 57-59 arası gezıyodu kilom ama ailemin yanına rahata gelınce 1 sene olmdan cıkıverdı 66-67 lere:1: sen nekadar sürede kaç kilo verdin :44:

tabi yazarım daha doğrusu bebişimden fırsat buldukça yazarım canım ,benim kilom 70 boyum ise 150,boyuma göre çok kiloluyum, aynı anda başlayalım o vakit ,ve menülerimi,zi paylaşalım,neler yediklerimizi kritize edelim ,temmuza kadar 3 ay var ayda 4 kilo versek ki oldukça mantıklı bir değer 12 kilo eder ,ben varım canım ,bu neticeye ulaşmak çoook zor da olsa bu sefer başarmak istiyorum,kilolar artık ruhumu sıkıyor ,ver elini o zaman yol arkadaşım:72:
Tamam canım, pazartesi başlıyoruz o zaman, bende çook fırsat bulup, giremiyorum ama sayfaları atlamadan okuduğum için yakalarım seni. pazartesi sabah başlıyoruz artıkın, haydin gitsin kilolar:66:

Bende katılayım size :)) Motivasyonumu çok kaybettim , sürekli yiyorum ve yeniden alıyorum...
160 boyundayım 70 başladım bu rejimle 62 ye düştüm muhtemelen 2 haftadır sürekli yediğim için şu anda 64 üm ama 3 gündür tartılmadım :(
hadi beraber inelim istedğimiz kilolara :)

oo süper oldu bu işşş, tabiki katıl, motivasyonunu kaybedenler buraya :52:
pazartesi başlıyosss

Back