- 16 Nisan 2010
- 206
- 52
- 98
gunaydin kislar *mechartemisia sanirim ikimiz variz
sen cok iyi gidiyorsun gunden gune kilo veriyorsun tebrikler nerdeyse 46 olmussun hedefini asmissin
ben bir kac gundur kacirdim cikolota yedim ve bu diyette hic kacamak olmuycak ya dunden buyana 58 gosteriyor uc gun once 57 gelmstim ben zaten kacamak yapiyordumda sabah erken saatlerde yapardim gun boyunca yakarim diye dusunuyordum oylede oluyordu ama kac gundur dikkat etmedim
hep boylemi olucak bunaldim ben uzun sure diyet yapamiyorum
bir yesem iki tartilicam oylemi
kilo almak icin ugrastigim o gunlerime cok kiziyorum :26:
yasasın bende yenılıyorum cızelgemı 300 gr ıcın bıle olsa ama okadarcık gram bıle ne buyuk nese kaynagıay hergün cizelge yenilemekde cok acayip oluyomuş hem light çikolatamı yiyorum hem zayıflıyorum
doktora gıttım onun tartısında da 66.8'imoh be yarısından fazlası yagdan gıtmış 86.6 ıle baslamıstım tam 20 kılo gıtmıs sımdı sıra su 6.8 kıloda kızlar bu dıyet selülütüde azaltıyor sakın bırakmayın
off çok karışık gelmeye başladı..ama çözeegim bakalım.tek soracagım şey geri hiç kilo alan oldumu bu yöntemi deneyip.yada bi zararını gören
doktora gıttım onun tartısında da 66.8'imoh be yarısından fazlası yagdan gıtmış 86.6 ıle baslamıstım tam 20 kılo gıtmıs sımdı sıra su 6.8 kıloda kızlar bu dıyet selülütüde azaltıyor sakın bırakmayın
selamlar,
umarım yılmaz başarırsınız. kaç kilosunuz ve boyunuz kaç?
ben yapıyordum ama bazı sebeplerden ötürü 1 ay kadar ara vermek zorunda kaldım.
ben 1,63 boyunda 78,5 kiloyum şuanda ve en az 65 kiloya inmem gerekiyor temmuza kadar ama birebir birbirimizi kontrol altında tutacağım bir arkadaşa ihtiyacım var. gaza getirmeye yani... bende pazartesi gününe niyetlendim. ne dersin? sık sık yazabilir misin buraya?
zararını görmedik ve diyetlerimiz hala devam ettiği için geri aldık diyemeyiz ama dukan geri almamanın formülünüde verdiği için ufacık soru işaretide olsa geri alacağımı sanmıyorum alsam bile ne yapmam gerektiğini biliyorum ve diyeti herkese tavsiye ediyorum
Bende katılayım size :)) Motivasyonumu çok kaybettim , sürekli yiyorum ve yeniden alıyorum...
160 boyundayım 70 başladım bu rejimle 62 ye düştüm muhtemelen 2 haftadır sürekli yediğim için şu anda 64 üm ama 3 gündür tartılmadım
hadi beraber inelim istedğimiz kilolara :)
ay hergün cizelge yenilemekde cok acayip oluyomuş hem light çikolatamı yiyorum hem zayıflıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?