• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bugün diyete başlayalı tam 1 ay oldu 10 gün atak + 20 gün seyir evresini bitirdim.
90,3 ile başladığım kilom şuan 82,7 yani 7,6 kg. gitti.
bu arada hiç aç kalmadım.tek sorunum meyve ve dondurma yiyememenin verdiği mutsuzluk.ama verdiğim kiloları görünce onuda unutuyorum.3 gündür one a day weight smart kullanmaya başladım her sabah kahvaltıyla birlikte 1 tane içiyorum.şuan için iştahımı açmadı memnunum yani :) çok ta azimliyim tek lokma yaramazlık yapmadım. çevremdeki herkes giden kilolarımı fark ediyor ve cildimin bile güzelleştiğini söylüyor. uzun zamandır görmediğim ve diyet yaptığımı bilmeyenlerin yorumları daha çok hoşuma gidiyor :) neyse şimdilik ilk 1 ay başarılı die düşünüyorum.burada beraber aynı durumda olduğum arkadaşlarımı da okudukça seviniyorum.hepinizeeee bu yolda başarılar kızlarrrrr:46: :nazar:

not: yalnız wc olayında durum vahim :17:

ben yulaf kepeğinden berı wc ye daha sık cıkıyorum sen kullanıyormusn yulaf kepeği

kuru kayısı yasak malesef sebze miktarını artırarak yulaf kepeği kullanarak yada arkadaşlar kayısılı form çayı önermişlerdi ondan kullanarak çözebilirsin taze ve kuru tüm meyveler 1. ve 2. aşamada yasak

arkadaşlar bende dukan diyetini uyguluyorum, şu an ikinci aşamasındayım ama kabızlık sorunu yaşıyorum acaba kuru kayısı yesem diyeti bozmuş olur muyum bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirsin...

kuru kayısı yasak malesef sebze miktarını artırarak yulaf kepeği kullanarak yada arkadaşlar kayısılı form çayı önermişlerdi ondan kullanarak çözebilirsin taze ve kuru tüm meyveler 1. ve 2. aşamada yasak

teşekkür ederim... birde şu yulaf kepekli krepi pek beceremedim ben yumuşak birşey oluyor siz nasıl yapıyorsunuz acaba

teşekkür ederim... birde şu yulaf kepekli krepi pek beceremedim ben yumuşak birşey oluyor siz nasıl yapıyorsunuz acaba

benı yaptıgımda yumusak oldu sut ve yumurtayla ama gayet lezzetlıydı kısık ateste pısır katılasıyo
yada ılla katı ıstersen sut yerıne yogurt yada lor peynırıyle yap daha katı olur ozaman

ceren hn yani sahibinden comda yulaf kepeğine ulaşmamaı saglayan saolsun o gun baya sohbet etık kendısıyle .cok sıcak ve samımı.en kısa zamanda fransaya gıdıp dukandan yulaf kepeği için distrübitorluk almayı ıstıyor kendısı umarım bu oldugunda kımse yulaf kepeksiz kalmayacak artık
neyse o gunku konusmamızda bana dukanın sıtesındekı tarıflerıde zaman zaman cevırecegını solmeıstı bende burda sızınle paylasıcam artık yummy afiyet olsun sekerler

en çok kullanacağınızı düşündüğüm standart pancake'i çevirdim... diğer arkadaşlarla da paylaşabilirseniz sevinirim.. diğer tarifleri de teker teker çevirip size göndereceğim.. bir de grup kuruyorum, oraya hem bu tarifleri ekleyeceğim, hem de hepbirlikte haberleşmemiz için iyi olur die düşündüm... kaya.ceren@gmail.com adresinden bana mail atarsanız, ileriki günlerde size de kolaylıkla gruba katılmanız için davet edebilirim. Dukan Oat Bran Pancake Fransızca "Galette Dukan" olarak bilinir.. Hazırlaması ve pişirmesi kolaydır. Tüm sabah sizi tok tutar. İçindekiler (1 pancake için ) 2 yemek kaşığı Yulaf Kepeği 1 yemek kaşığı Buğday Kepeği 1 Yumurta 2 yemek kaşığı yağsız süzme peynir (yağsız-tuzsuz lor kullanılabilir bence)

ptesınden berı 67.2 ıdım.dun cıtır tavuklu salata yıyınce 300 gr almısım 67.5 cıktım canım sıkıldı bır az. hıc kaçamaga ızın yok:26: bugun sıkı bır atak gunu yaptım 3lıtre su içtim bakalım yarın ıse yarayacakmı yarın doktorada gıdecegım bakalım onun tartısında kılo vermıs olacakmıyım yagdanmı gıtmıs. kacamak sonrası cok pısman oluyor ınsan cokta mutsuz.ama motıvasyonumu toparlamalıyım bu hafta yarından ıtıbaren 1.5 kılo vermelıyım kızlar kacamak sonrası nasıl toparlıyorsunuz biraz motıveye ıhtıyacım var

ben yulaf kepeğinden berı wc ye daha sık cıkıyorum sen kullanıyormusn yulaf kepeği

ben yulaf kepeğini yeni buldum izmirde kemeraltında değirmen die bir yerden. doğru yulaf kepeğiyse daha yeni yemeye başlıycam umarım işe yarar form çay bile fayda etmediki benim wc sorunum hayatım boyunca hiç olmamıştı.:50:

sabah tartıldım 68 çıktım yani başlangıçtan 1.8 kilo eksik
ama bu kabızlık sorunu çok canımı sıkıyo benim yok bi işe yaramıyo çay da içtim kepeği de tüketiyorum sürekli ama sorun aynen devam çok zorlanıyorum bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum gojiyle buğday kepeği alcam mısır çarşısına gittiğimde
bi de size soracaktım bugün fishfingers baktım da karbonhidrat değeri %16 onu tüketemez miyim ben şimdi??

Merhaba:
Aklima takilan biseyi sormak istiyorum sizlere;Diyeti bikac gun bozdugunuzda tekrar diyete basladiginizda ayni sekilde kilo verebiliyor musunuz ?

Bunu gerçekten çok merak ediyorum zira 3 gündür pilavları tereyağlı ekmekleri çikolataları ve börekleri yemiş biri olarak bu soruya önümüzdeki hafta cevap vermeyi düşünüyorum :5:

Kızlar buarada ben evet diyeti bir bozdum pir bozdum farkındayım hatta şuan elimde snickers var :47: ( siz sakın bana uymayın ama kınamayında yoksa başınıza gelir :) ) yalnız metabolizmam öyle hızlanmışki afedersiniz ne yesem vücudumda fazla kalmıyor. Goji berry ninde büyük etkisi oldu zannediyorum. Ayrıca kilomdada artış yaşamadım bu sevindirici :)

Diyet için alışverişimi yapıp 2 gün atak la başladıktan sonra yeniden 1+1 devam edeceğim inşallah.

Bakalım kilom ne durumda olacak ilk fırsatta paylaşırım.

Merhaba:
Aklima takilan biseyi sormak istiyorum sizlere;Diyeti bikac gun bozdugunuzda tekrar diyete basladiginizda ayni sekilde kilo verebiliyor musunuz ?

ben diyeti her bozdugumda ertesi gun mutlaka atak yapiyorum ama kilo vermem oyle tikir tikir olmuyor
durakliyor bende hep bir haftayi bulur tekrar kilo vermeye baslamak
ama bendeki durum biraz garip oyle gr gr vermiyorum kilom takilir durur bir hafta on gun veremem
sonrada bakarimki 1-2 kilo birden gitmis

internetteki bütün forum sayfalarını okudum ,umutlandım ,heyecanlandım....sabah hemen kitabı sipariş ettim...sizlerdeki değişimleri gördükçe tamam sonunda ben de başaracağım,ben de incecik olacağım,alışverişe çıkıp deliler gibi giysi alacağım umuduna kapıldım,hayali bile güzel ,ince ve hoş bir hatun olmanın verdiği güvenle kocacığıma süpriz yapmak istiyorum,

evet zorlu bir süreç olacak benim için ,tam 20 kilo fazlam var,şimdiye kadar hiçbir diyeti tamamlayamadım,belki de sorunum kilodan ziyade beynimin içindeki gizli düşmandır...çünkü ben acıkmam kolay kolay benim midem yemekistemez beynim ister,buna ne diyorlar bilemiyorm ama sayenizde bu düşmanı da bu yağları da yok etmek için sabırsızlanıyorum,hep takibinizde olacağım kızlar ,tabi siz de beni takip edin ,yalnız olmadığımı bileyim:) sanırım kitabım pztesi elime geçer neyse ben diyete başlayınca ve sonuçları aldıkça yazarım yine ,şimdilik herkese allah güç versin diyorum görüşmek üzere

aman arkadaşlar bozmaktan falan bahsetmeyin zaten birkaç gündür canım acayip çikolata istiyor. diyeti hiç bozmamama rağmen benim de kilo vermem durdu şuan zannedersem bağırsak problemim yüzünden:59: bu arada Goji berry nedir meyve değil mi o? onu tüketmemiz serbest mi?

internetteki bütün forum sayfalarını okudum ,umutlandım ,heyecanlandım....sabah hemen kitabı sipariş ettim...sizlerdeki değişimleri gördükçe tamam sonunda ben de başaracağım,ben de incecik olacağım,alışverişe çıkıp deliler gibi giysi alacağım umuduna kapıldım,hayali bile güzel ,ince ve hoş bir hatun olmanın verdiği güvenle kocacığıma süpriz yapmak istiyorum,

evet zorlu bir süreç olacak benim için ,tam 20 kilo fazlam var,şimdiye kadar hiçbir diyeti tamamlayamadım,belki de sorunum kilodan ziyade beynimin içindeki gizli düşmandır...çünkü ben acıkmam kolay kolay benim midem yemekistemez beynim ister,buna ne diyorlar bilemiyorm ama sayenizde bu düşmanı da bu yağları da yok etmek için sabırsızlanıyorum,hep takibinizde olacağım kızlar ,tabi siz de beni takip edin ,yalnız olmadığımı bileyim:) sanırım kitabım pztesi elime geçer neyse ben diyete başlayınca ve sonuçları aldıkça yazarım yine ,şimdilik herkese allah güç versin diyorum görüşmek üzere
selamlar,
umarım yılmaz başarırsınız. kaç kilosunuz ve boyunuz kaç?
ben yapıyordum ama bazı sebeplerden ötürü 1 ay kadar ara vermek zorunda kaldım.
ben 1,63 boyunda 78,5 kiloyum şuanda ve en az 65 kiloya inmem gerekiyor temmuza kadar ama birebir birbirimizi kontrol altında tutacağım bir arkadaşa ihtiyacım var. gaza getirmeye yani... bende pazartesi gününe niyetlendim. ne dersin? sık sık yazabilir misin buraya?

yeni başlayacak arkadaşlar şimdiden başarılar bol bol kilolar verirsiniz inş:) bende geçen hafta başladım 5gün atak yaptım şuan seyirin 4. günündeyim toplamda 2.5 kilo gitti bile. benimde boy 1.62. umarım sizde biran önce başlar aramıza katılırsınız :34:

aman arkadaşlar bozmaktan falan bahsetmeyin zaten birkaç gündür canım acayip çikolata istiyor. diyeti hiç bozmamama rağmen benim de kilo vermem durdu şuan zannedersem bağırsak problemim yüzünden:59: bu arada Goji berry nedir meyve değil mi o? onu tüketmemiz serbest mi?

canım diğer ismi kurt üzümü olarak geçiyor ve dr Dukan tavsiye ediyor. Niye dersen kurt üzümü tam bir protein deposu ve dünya üzerindeki en güçlü antioksidanlardan bir tanesi.

Ayrıca kabızlık problemi oluştuğundada oldukça işe yarıyor.

selamlar,
umarım yılmaz başarırsınız. kaç kilosunuz ve boyunuz kaç?
ben yapıyordum ama bazı sebeplerden ötürü 1 ay kadar ara vermek zorunda kaldım.
ben 1,63 boyunda 78,5 kiloyum şuanda ve en az 65 kiloya inmem gerekiyor temmuza kadar ama birebir birbirimizi kontrol altında tutacağım bir arkadaşa ihtiyacım var. gaza getirmeye yani... bende pazartesi gününe niyetlendim. ne dersin? sık sık yazabilir misin buraya?

tabi yazarım daha doğrusu bebişimden fırsat buldukça yazarım canım ,benim kilom 70 boyum ise 150,boyuma göre çok kiloluyum, aynı anda başlayalım o vakit ,ve menülerimi,zi paylaşalım,neler yediklerimizi kritize edelim ,temmuza kadar 3 ay var ayda 4 kilo versek ki oldukça mantıklı bir değer 12 kilo eder ,ben varım canım ,bu neticeye ulaşmak çoook zor da olsa bu sefer başarmak istiyorum,kilolar artık ruhumu sıkıyor ,ver elini o zaman yol arkadaşım:72:

gunaydin kislar *mechartemisia sanirim ikimiz variz
sen cok iyi gidiyorsun gunden gune kilo veriyorsun tebrikler nerdeyse 46 olmussun hedefini asmissin
ben bir kac gundur kacirdim cikolota yedim ve bu diyette hic kacamak olmuycak ya dunden buyana 58 gosteriyor uc gun once 57 gelmstim ben zaten kacamak yapiyordumda sabah erken saatlerde yapardim gun boyunca yakarim diye dusunuyordum oylede oluyordu ama kac gundur dikkat etmedim
hep boylemi olucak bunaldim ben uzun sure diyet yapamiyorum
bir yesem iki tartilicam oylemi
kilo almak icin ugrastigim o gunlerime cok kiziyorum :26:

Back