arkadaslar bir arkadasda yurt dışından getırıp satacakmış daha tam detayları örenemedim ama biligi alınca sizinle paylaşıcambu arada 1 ahfatalık sapıtmadan sonra tekrar tartım düşmeye baladı 63,3
bugün diyete başlayalı tam 1 ay oldu 10 gün atak + 20 gün seyir evresini bitirdim.
90,3 ile başladığım kilom şuan 82,7 yani 7,6 kg. gitti.
bu arada hiç aç kalmadım.tek sorunum meyve ve dondurma yiyememenin verdiği mutsuzluk.ama verdiğim kiloları görünce onuda unutuyorum.3 gündür one a day weight smart kullanmaya başladım her sabah kahvaltıyla birlikte 1 tane içiyorum.şuan için iştahımı açmadı memnunum yani :) çok ta azimliyim tek lokma yaramazlık yapmadım. çevremdeki herkes giden kilolarımı fark ediyor ve cildimin bile güzelleştiğini söylüyor. uzun zamandır görmediğim ve diyet yaptığımı bilmeyenlerin yorumları daha çok hoşuma gidiyor :) neyse şimdilik ilk 1 ay başarılı die düşünüyorum.burada beraber aynı durumda olduğum arkadaşlarımı da okudukça seviniyorum.hepinizeeee bu yolda başarılar kızlarrrrr
not: yalnız wc olayında durum vahim
arkadaşlar bende dukan diyetini uyguluyorum, şu an ikinci aşamasındayım ama kabızlık sorunu yaşıyorum acaba kuru kayısı yesem diyeti bozmuş olur muyum bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirsin...
kuru kayısı yasak malesef sebze miktarını artırarak yulaf kepeği kullanarak yada arkadaşlar kayısılı form çayı önermişlerdi ondan kullanarak çözebilirsin taze ve kuru tüm meyveler 1. ve 2. aşamada yasak
teşekkür ederim... birde şu yulaf kepekli krepi pek beceremedim ben yumuşak birşey oluyor siz nasıl yapıyorsunuz acaba
ben yulaf kepeğinden berı wc ye daha sık cıkıyorum sen kullanıyormusn yulaf kepeği
Merhaba:
Aklima takilan biseyi sormak istiyorum sizlere;Diyeti bikac gun bozdugunuzda tekrar diyete basladiginizda ayni sekilde kilo verebiliyor musunuz ?
Merhaba:
Aklima takilan biseyi sormak istiyorum sizlere;Diyeti bikac gun bozdugunuzda tekrar diyete basladiginizda ayni sekilde kilo verebiliyor musunuz ?
selamlar,internetteki bütün forum sayfalarını okudum ,umutlandım ,heyecanlandım....sabah hemen kitabı sipariş ettim...sizlerdeki değişimleri gördükçe tamam sonunda ben de başaracağım,ben de incecik olacağım,alışverişe çıkıp deliler gibi giysi alacağım umuduna kapıldım,hayali bile güzel ,ince ve hoş bir hatun olmanın verdiği güvenle kocacığıma süpriz yapmak istiyorum,
evet zorlu bir süreç olacak benim için ,tam 20 kilo fazlam var,şimdiye kadar hiçbir diyeti tamamlayamadım,belki de sorunum kilodan ziyade beynimin içindeki gizli düşmandır...çünkü ben acıkmam kolay kolay benim midem yemekistemez beynim ister,buna ne diyorlar bilemiyorm ama sayenizde bu düşmanı da bu yağları da yok etmek için sabırsızlanıyorum,hep takibinizde olacağım kızlar ,tabi siz de beni takip edin ,yalnız olmadığımı bileyim:) sanırım kitabım pztesi elime geçer neyse ben diyete başlayınca ve sonuçları aldıkça yazarım yine ,şimdilik herkese allah güç versin diyorum görüşmek üzere
aman arkadaşlar bozmaktan falan bahsetmeyin zaten birkaç gündür canım acayip çikolata istiyor. diyeti hiç bozmamama rağmen benim de kilo vermem durdu şuan zannedersem bağırsak problemim yüzündenbu arada Goji berry nedir meyve değil mi o? onu tüketmemiz serbest mi?
selamlar,
umarım yılmaz başarırsınız. kaç kilosunuz ve boyunuz kaç?
ben yapıyordum ama bazı sebeplerden ötürü 1 ay kadar ara vermek zorunda kaldım.
ben 1,63 boyunda 78,5 kiloyum şuanda ve en az 65 kiloya inmem gerekiyor temmuza kadar ama birebir birbirimizi kontrol altında tutacağım bir arkadaşa ihtiyacım var. gaza getirmeye yani... bende pazartesi gününe niyetlendim. ne dersin? sık sık yazabilir misin buraya?
caım haberını beklıoruz o zaman bu sorun cozulsun artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?