• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok güzel bir haber en kısa zamanda getirir inşallah bir süre sonra eminimki bu kepeklere ulaşmak kolay olacak gidip gidip soruyoruz satıcılara onlarda talebin farkına varıyor

arkadaslar bir arkadasda yurt dışından getırıp satacakmış daha tam detayları örenemedim ama biligi alınca sizinle paylaşıcam:27: bu arada 1 ahfatalık sapıtmadan sonra tekrar tartım düşmeye baladı 63,3 :27:

bu arada konuyla pek alakası yok ama bende yurt dışından gelen lancome kozmetikleri satıyorum ilgilenen olursa resimleri mail ata bilirim fiyatlar cok uygun ve bu ürünler tabiki yine türkiyede yok :27:

çok güzel bir haber en kısa zamanda getirir inşallah bir süre sonra eminimki bu kepeklere ulaşmak kolay olacak gidip gidip soruyoruz satıcılara onlarda talebin farkına varıyor

ben alıp alıp kullanmıyorum malesef :) ama bir arkadaşım var o ilgileniyor bana yollarsan ona gösterrebilirim parfümde var mı ? özelden adresimi yolluyorum şimdi

bu arada konuyla pek alakası yok ama bende yurt dışından gelen lancome kozmetikleri satıyorum ilgilenen olursa resimleri mail ata bilirim fiyatlar cok uygun ve bu ürünler tabiki yine türkiyede yok :27:

Tatlım , 2-3 gün boyunca akşam yemeğinden 1-2 saat sonra 45 dk spor yapmayı dene bak nasıl rakamlar düşüyor :)) durağanlık yaşadığımda bu şekilde hareket ettim ve faydasını gördüm.

ya ben diyete başladığımdan beri yarım saat bile yürümedim.yaptığım tek spor(ona da spor denirse)mekik çekmekti günde 40-50 arası ama 2 haftadır sınavlarım vardı yoğun sınav temposu içinde onu bile yapamadım öğünlerimi atlıyordum ilk günlerdeki kadar su tüketmiyor ve karnımı doyurmuyordum... bazen aç biilaç sabahlıyordum ne bileyim işte metabolizma tepki verip savunmaya geçti herhaldee....spor mevzusuna gelince valla evde nasıl yapayım bilemiyorum kiii.ama önümüzdeki hafta plates için bikaç yerle görüşmeyi düşünüyorum.belki biraz da plates sayesinde motive olur ve şu kalan 5 kilodan kolaylıkla kurtulurum.
:16:

bu sabah gıyınırken aynada kendime baktımda nerdeyse hiç selülitim kalmaış bu diyetin en güzel tarafı bu sanırım artık o işe yarayıp yaramadığı muammalı kremlere ihtiyaç kalmadı :27:

evet ya aynı şey bende de oldu:66::66:son zamanlarda kalçamda çukurlar oluşuyordu ki ben bu diyete başladımm ama şimdi çook az bi kırışıklık var ama oda yakından bakılınca yada sıkınca falan belli oluyor.hadi hayırlısı hem kilolar gitsin hem selülitler:9::9::9:

evet canım ben de seninle aynı fikirdeyim zaten insanlar getirmeye başladı netten satıyorlar bir süre sonra getirenler artıcak ve ardından büyük bir mağaza da bu işe el atıcak bence ardından biz de her istediğimiz yerde yulaf bulabileceğizz oh söylerken bile rahatladım valla istediğimiz yerde bulmak:63::63:güzel bir duygu:1::1::1:

bugün diyete başlayalı tam 1 ay oldu 10 gün atak + 20 gün seyir evresini bitirdim.
90,3 ile başladığım kilom şuan 82,7 yani 7,6 kg. gitti.
bu arada hiç aç kalmadım.tek sorunum meyve ve dondurma yiyememenin verdiği mutsuzluk.ama verdiğim kiloları görünce onuda unutuyorum.3 gündür one a day weight smart kullanmaya başladım her sabah kahvaltıyla birlikte 1 tane içiyorum.şuan için iştahımı açmadı memnunum yani :) çok ta azimliyim tek lokma yaramazlık yapmadım. çevremdeki herkes giden kilolarımı fark ediyor ve cildimin bile güzelleştiğini söylüyor. uzun zamandır görmediğim ve diyet yaptığımı bilmeyenlerin yorumları daha çok hoşuma gidiyor :) neyse şimdilik ilk 1 ay başarılı die düşünüyorum.burada beraber aynı durumda olduğum arkadaşlarımı da okudukça seviniyorum.hepinizeeee bu yolda başarılar kızlarrrrr:46: :nazar:

not: yalnız wc olayında durum vahim :17:

Bugün 16. günüm 15 günde 5 kg gitti :) Sıfır sporla demek ki spor yapmış olsaydım bu rakkam 7 falan olurdu. Ama yindede kafamda şu var yani acaba bu diyete geceleri bir porsiyon meyva eklesek yine aynı sonuçları alırmıydık ? veya da o meyve herşeyi berbat edermiydi. ama bu soruyu en azından Mayıs sonuna kadar fazla sormamaya çalışacam kendime ama Haziranda kiraz ,erik heleki karpuz çıkarsa ne olacak hiç düşünmek dahi istemiyorum:27::36::37:

bu sorunun bendeki tecrübe edilmiş cevabı :) ilk birkaç kez 1 2 dilim elma yedim bişey değişmedi sonra değişmiyor diye dilimleri artırdım tartıda aynen arttı:1::1: sonraki zamanlarda yine 1 2 dilim yediğim zamanlar ya kilo arttı yada çok az oynadı benim deneyimim bu meyve bu diyette direk şeker yerine geçiyor o yüzden yasak

hazirana kadar bence güçlendirme evresine geçersin 1 meyve serbest olacak

Bugün 16. günüm 15 günde 5 kg gitti :) Sıfır sporla demek ki spor yapmış olsaydım bu rakkam 7 falan olurdu. Ama yindede kafamda şu var yani acaba bu diyete geceleri bir porsiyon meyva eklesek yine aynı sonuçları alırmıydık ? veya da o meyve herşeyi berbat edermiydi. ama bu soruyu en azından Mayıs sonuna kadar fazla sormamaya çalışacam kendime ama Haziranda kiraz ,erik heleki karpuz çıkarsa ne olacak hiç düşünmek dahi istemiyorum:27::36::37:

Son düzenleme:
bugün diyete başlayalı tam 1 ay oldu 10 gün atak + 20 gün seyir evresini bitirdim.
90,3 ile başladığım kilom şuan 82,7 yani 7,6 kg. gitti.
bu arada hiç aç kalmadım.tek sorunum meyve ve dondurma yiyememenin verdiği mutsuzluk.ama verdiğim kiloları görünce onuda unutuyorum.3 gündür one a day weight smart kullanmaya başladım her sabah kahvaltıyla birlikte 1 tane içiyorum.şuan için iştahımı açmadı memnunum yani :) çok ta azimliyim tek lokma yaramazlık yapmadım. çevremdeki herkes giden kilolarımı fark ediyor ve cildimin bile güzelleştiğini söylüyor. uzun zamandır görmediğim ve diyet yaptığımı bilmeyenlerin yorumları daha çok hoşuma gidiyor :) neyse şimdilik ilk 1 ay başarılı die düşünüyorum.burada beraber aynı durumda olduğum arkadaşlarımı da okudukça seviniyorum.hepinizeeee bu yolda başarılar kızlarrrrr:46: :nazar:

not: yalnız wc olayında durum vahim :17:

Süper wallaaaa.. Tebrik ederim.. Devam devam, bir bakacaksın, istediğin kiloya ulaşmışsın ve hatta biraz daha o kilonun altına inmeye karar vereceksin.. :) Canın eskiden yediğin ve kilo almana neden olan şeyleri hiç istemeyecek..

kızlar sizlere bir sorum olcak.ben yaklaşık 10 gün önce tansaştan dr oetker'in light pudingini bulmuştum ve onu light sütle bazen abartarak günde 2 kçk kase yedim ve 2. pakete (değerlerini hatırlamıyorum) biraz kakao ekledim ve ayrıca o gene aynı hafta 3-4 öğün sucuklu yumurta yedim:14::14::14: tabi sucuğun yağını eritip peçete ile tavanın altını kurulayıp da yemiştim diyorum ki geçen hafta abartıp yediklerimin bedelini şimdi mi ödüyorum sizcee.:43::43::43: özellikle light pudingi deneyen var mı?????????

Bugün yine 100gram daha verdiğimi gördüm ve çok sevindim.. Şu anda 47,7 kiloyum. Bakalım Mayıs'a kadar durum ne olacak? İnşallah 46'ye düşerim.. :)) Güçlendirme evresinde 1-2 kilo alırsam, telafi eder diye düşünüyorum. İnşallah her şey yolunda gider. :))

Bugün yine 100gram daha verdiğimi gördüm ve çok sevindim.. Şu anda 47,7 kiloyum. Bakalım Mayıs'a kadar durum ne olacak? İnşallah 46'ye düşerim.. :)) Güçlendirme evresinde 1-2 kilo alırsam, telafi eder diye düşünüyorum. İnşallah her şey yolunda gider. :))

oh ne güzel valla hadi gözün atdın:nazar::nazar::nazar:canım bence bu gidişle mayısa kadar sen 45i görcen...inş istediğin gibi olur

ben hergün bir iki parca ülkerin light cikolatasından yiyorum tatlı isteğim cok fazla ama kilo vermeye devam ediyorum tabi sporumu ihmal etmiyorum hiç tatlıyıda abartmamaya calısıyorum :27:

kızlar sizlere bir sorum olcak.ben yaklaşık 10 gün önce tansaştan dr oetker'in light pudingini bulmuştum ve onu light sütle bazen abartarak günde 2 kçk kase yedim ve 2. pakete (değerlerini hatırlamıyorum) biraz kakao ekledim ve ayrıca o gene aynı hafta 3-4 öğün sucuklu yumurta yedim:14::14::14: tabi sucuğun yağını eritip peçete ile tavanın altını kurulayıp da yemiştim diyorum ki geçen hafta abartıp yediklerimin bedelini şimdi mi ödüyorum sizcee.:43::43::43: özellikle light pudingi deneyen var mı?????????

Back