arkadaslar bir arkadasda yurt dışından getırıp satacakmış daha tam detayları örenemedim ama biligi alınca sizinle paylaşıcambu arada 1 ahfatalık sapıtmadan sonra tekrar tartım düşmeye baladı 63,3
çok güzel bir haber en kısa zamanda getirir inşallah bir süre sonra eminimki bu kepeklere ulaşmak kolay olacak gidip gidip soruyoruz satıcılara onlarda talebin farkına varıyor
bu arada konuyla pek alakası yok ama bende yurt dışından gelen lancome kozmetikleri satıyorum ilgilenen olursa resimleri mail ata bilirim fiyatlar cok uygun ve bu ürünler tabiki yine türkiyede yok
Tatlım , 2-3 gün boyunca akşam yemeğinden 1-2 saat sonra 45 dk spor yapmayı dene bak nasıl rakamlar düşüyor :)) durağanlık yaşadığımda bu şekilde hareket ettim ve faydasını gördüm.
bu sabah gıyınırken aynada kendime baktımda nerdeyse hiç selülitim kalmaış bu diyetin en güzel tarafı bu sanırım artık o işe yarayıp yaramadığı muammalı kremlere ihtiyaç kalmadı
çok güzel bir haber en kısa zamanda getirir inşallah bir süre sonra eminimki bu kepeklere ulaşmak kolay olacak gidip gidip soruyoruz satıcılara onlarda talebin farkına varıyor
Tatlım , 2-3 gün boyunca akşam yemeğinden 1-2 saat sonra 45 dk spor yapmayı dene bak nasıl rakamlar düşüyor :)) durağanlık yaşadığımda bu şekilde hareket ettim ve faydasını gördüm.
bu arada konuyla pek alakası yok ama bende yurt dışından gelen lancome kozmetikleri satıyorum ilgilenen olursa resimleri mail ata bilirim fiyatlar cok uygun ve bu ürünler tabiki yine türkiyede yok
Bugün 16. günüm 15 günde 5 kg gitti :) Sıfır sporla demek ki spor yapmış olsaydım bu rakkam 7 falan olurdu. Ama yindede kafamda şu var yani acaba bu diyete geceleri bir porsiyon meyva eklesek yine aynı sonuçları alırmıydık ? veya da o meyve herşeyi berbat edermiydi. ama bu soruyu en azından Mayıs sonuna kadar fazla sormamaya çalışacam kendime ama Haziranda kiraz ,erik heleki karpuz çıkarsa ne olacak hiç düşünmek dahi istemiyorum
bende ilgilenebilrim ama mail atamıyorum özelden henüz
bugün diyete başlayalı tam 1 ay oldu 10 gün atak + 20 gün seyir evresini bitirdim.
90,3 ile başladığım kilom şuan 82,7 yani 7,6 kg. gitti.
bu arada hiç aç kalmadım.tek sorunum meyve ve dondurma yiyememenin verdiği mutsuzluk.ama verdiğim kiloları görünce onuda unutuyorum.3 gündür one a day weight smart kullanmaya başladım her sabah kahvaltıyla birlikte 1 tane içiyorum.şuan için iştahımı açmadı memnunum yani :) çok ta azimliyim tek lokma yaramazlık yapmadım. çevremdeki herkes giden kilolarımı fark ediyor ve cildimin bile güzelleştiğini söylüyor. uzun zamandır görmediğim ve diyet yaptığımı bilmeyenlerin yorumları daha çok hoşuma gidiyor :) neyse şimdilik ilk 1 ay başarılı die düşünüyorum.burada beraber aynı durumda olduğum arkadaşlarımı da okudukça seviniyorum.hepinizeeee bu yolda başarılar kızlarrrrr
not: yalnız wc olayında durum vahim
Bugün yine 100gram daha verdiğimi gördüm ve çok sevindim.. Şu anda 47,7 kiloyum. Bakalım Mayıs'a kadar durum ne olacak? İnşallah 46'ye düşerim.. :)) Güçlendirme evresinde 1-2 kilo alırsam, telafi eder diye düşünüyorum. İnşallah her şey yolunda gider. :))
kızlar sizlere bir sorum olcak.ben yaklaşık 10 gün önce tansaştan dr oetker'in light pudingini bulmuştum ve onu light sütle bazen abartarak günde 2 kçk kase yedim ve 2. pakete (değerlerini hatırlamıyorum) biraz kakao ekledim ve ayrıca o gene aynı hafta 3-4 öğün sucuklu yumurta yedimtabi sucuğun yağını eritip peçete ile tavanın altını kurulayıp da yemiştim diyorum ki geçen hafta abartıp yediklerimin bedelini şimdi mi ödüyorum sizcee. özellikle light pudingi deneyen var mı?????????
çok rahatladım valla saol
bugün perşembe ama ben haftaya perşembe uygulamak istiyorum daha yeni geçtim güçlendirmeye bi kerelik böyle oluversin artık azıcık tadını çıkarayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?