az önce büyük bir tatlı kaçamağına imzamı attım ve kendimi çok suçlu hissediyorum üstelik bugün yürüyüş bile yapmadım çok moralim bozuldu. eski disiplinime geri dönmek istiyorum kızlar
yarın çok yürürsün gitmez mi?
evet şu yedikten sonraki pişmanlık kötü oluyo baya..
bişey daha sormak istiyorum çizelgedeki kilo düşüşünü nasıl ilerleticeğim? yardımcı olabilirmisiniz?
Tickerfactory.com dan şifreni girip değişimi yaptığında buraya otomatik olarak yansıyo
merhaba kızlar. dukan kepeklerini aldığımız Ceren hanım dukan diyetiyle ilgili google da grup kurmuş.fransızca tarifleri Türkçeyede çeviriyo.ordanda faydalanabılırız diye dusunuyorum.
DukanDiet_Türkiye | Google Grupları
gruba girince adresin gözüküyor :) haber vereyim dedim birara böyle birşey gelmişti başıma adresi gören ekliyordu sonunda iptal etmek zorunda kaldım
ay cnm çok tşk ederim onun görünmesini engelleicek bişey vardır inş kurcalıyım bi :S
rica ederim bende yazayım birşeyler dedim ama görünce yazmadım üyeliği düzenleyede baktım seçenek göremedim bulursan banada haber verirsen sevinirim ...
bende çok baktım yok herhalde grup kurucusunun ayar yapması gerekir diye düşündümmaalesef bulamadım,bende başka bi e-posta adresi aldım onu kaydettim öle kullanıcam orda
Ben One-a-day Maximum'u yıllardır çok düzenli olmasa da kullanıyorum. İçinde bütün günlük ihtiyacı karşılayacak vitamin mevcut.
Bu arada bugün 47,9 kg'yu gördüm.. :))
merhaba arkadaşlar,
Dukan Diyetini uygulayanların bir arada olabileceği, deneyimlerini ,farklı tarifleri paylaşabileceği bir grubumuz olsun dedim ve "dukandiet_turkiye" grubunu oluşturdum. üye olabilirsiniz. böylece iletişimimiz çok daha kolay olur...
grubun mail adresi:dukandiet_turkiye@.................
herkese tşkler...
ya kızlar ben 63'te takılıp kaldım tam 8 gün oldu ki 63lerdeyim...daha ne kadar sürecek bu durum bir fikri olan var mı halbuki süreci hızlandırmak için 5+5 e geçmiştim ama 1+1 de daha rahat kilo veriyordum sanki...ve gene 1+1 e geçmeyi düşünüyorummm napsam ki:44::44:artık 50leri görmek istiyorum yafff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?