Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

az önce büyük bir tatlı kaçamağına imzamı attım ve kendimi çok suçlu hissediyorum üstelik bugün yürüyüş bile yapmadım çok moralim bozuldu. eski disiplinime geri dönmek istiyorum kızlar

yarın çok yürürsün gitmez mi?
evet şu yedikten sonraki pişmanlık kötü oluyo baya..

yarın çok yürürsün gitmez mi?
evet şu yedikten sonraki pişmanlık kötü oluyo baya..

inşallah dediğin gibi yapabilirim ama şu suçluluk duygusu çok kötü şuan kendimi çok ağır hissediyorum öyle böyle değil nasıl yedim 2 tabak tatlıyı offf birde baya bir midem bulandı ağır geldi vs hep şu diziler yüzünden karşısına geçince herşeyi yiyesim geliyor :2:

gruba girince adresin gözüküyor :) haber vereyim dedim birara böyle birşey gelmişti başıma adresi gören ekliyordu sonunda iptal etmek zorunda kaldım

Son düzenleme:
ben daha önce dr a sormuştum nasıl bir vitamin kullanmalıyım multivitamin önermişti bu günde eczaneye gittim solgar ürünlerine bakayım diye ama eczacıda multivitamin kullanılmalı diye centrum u verdi herşey var içinde dedi bunu kullanan varmı aranızda diyete bir zararı olmaz herhalde

merhaba arkadaşlar,

Dukan Diyetini uygulayanların bir arada olabileceği, deneyimlerini ,farklı tarifleri paylaşabileceği bir grubumuz olsun dedim ve "dukandiet_turkiye" grubunu oluşturdum. üye olabilirsiniz. böylece iletişimimiz çok daha kolay olur...

grubun mail adresi:dukandiet_turkiye@.................

herkese tşkler...

tesekkurler ceren
bu arada yulaf kepeği getirme calısmalarınıda heyecanla beklıoruz

ya kızlar ben 63'te takılıp kaldım tam 8 gün oldu ki 63lerdeyim...daha ne kadar sürecek bu durum bir fikri olan var mı halbuki süreci hızlandırmak için 5+5 e geçmiştim ama 1+1 de daha rahat kilo veriyordum sanki...ve gene 1+1 e geçmeyi düşünüyorummm napsam ki:44::44:artık 50leri görmek istiyorum yafff

Tatlım , 2-3 gün boyunca akşam yemeğinden 1-2 saat sonra 45 dk spor yapmayı dene bak nasıl rakamlar düşüyor :)) durağanlık yaşadığımda bu şekilde hareket ettim ve faydasını gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…