Ikinci gunu bitirmek uzereyim,kendime disli bir rakip ariyorum benimle kilosu ayni ya da yakin olan..Hergun neler yaptigimizi,ne yedigimizi yazariz bakalim hangimiz once kilo verecek...Var mi bana rakip olacak?olsunda gaz'a geleyim
2 ayda 9 kilo verdim.. şukadarını söyliyim beni görenin gözleri fırlıyornasıl zayıfladın nedir diye herkes soruyor. 44 beden giyiyordum hatta bazı pantolonlarım dar geliyordu 44 olmasına ramen.. su anda (bazı kalıplarda) 38 bedene düştüm. fırlayan göbegim yok oldu. karnım gercekten dümdüz. bacaklarım baldırlarım inceldi. sanki beni başkasının vucuduna koymuşlar gibi hissediyorum bazen.
tek şikayetim gögüslerimin gevşemiş olması. su şişeleriyle kol-gögüs hareketleri yapıyorum yakın zamanda sonuç alırım diye düşünüyorum.
Bu davaya baş koymuş bütün arkadaşlar (beni de aranıza almanız dileğiyle:)) merhabalar.. bir kaç haftadır dukan diyetiyle ilgili başlıkları neredeyse ilk başından sonuna kadar okudum,kitabı da aldım bigüzel inceledim ve bugün itibariyle bende başladım ve bütün kurallarına uyarak başladım öylede devam edicem.bol kilolar kaybedip istediğimiz fit görünüme gelmemiz dileğiyle :)
kızlar bır konuda fıkrnızı almak ıstıyorum
biliorsunuzkı hava soguk yürüyüs yapmak pek mümkün olmuyor bazı arkadaşlarım bana pilatesi önerdi fakat bazılarıda pilatesin böyle bir dönemde hele böle protein agırlıklı bir rejımle kas yapabileceğini söledi kafam karıstı sonucta kilo veriyoruz sıkılaşmamızda lazım tabiki ama benım bu tombili bacaklarım sadece sıkılaşıp erimez ise yandım ozaman
konu ile ilgili paylaşım lütfen cünkü vücutcularda cok protein alıyorlar ve sporla manyak kas yapıolar
fazlamı abarttım bilmem
Bu arada birsey soracagim?findik,ceviz,badem turu seyler var mi diyette?atak evresinde yoktur sanirim..Birde ben yurt disindayim yulaf bulmam size gore daha kolay yalniz tarif lazim
Tesekkur ederim bilgilendirme icin..Valla ben ikinci gunu bitirdim bu iki gun icersinde iki tane ceviz yedimmaalesef ki bu tür yiyecekler diyette tamamen yasak.hatta güçlendirme evresinde bile önermiyor dukan hocamız.bu nedenle diyet süresi boyunca yenmemeli en azından ben böle yapmayı planlıyorum
1. gün raporu :)
listenin dışına kesinlikle çıkılmadı,2-2.5 litre su içildi.
kayıp: 1 kg
benimde dün birinci günümdüü
bende hiç dışına çıkmadım su içtim 2 litre ve 20 dakika yürüdüm ama 5 gün atak sonuna kadar tartılmayayım diyorum çünkü bugün tartıldım bi değişiklik yoktu
haklısın aslında tartılmamak lazımda ben dayanamadımdukan amcada atak evresinde sık sık tartılıp değişimi görebilirsiniz demiş ondanda gaza gelerek en azından sadece sabahları aç karna tartılıcam
Merhaba, bu diyeti bu topic'ten ögrendim gecen hafta pazartesi basladım, evimde tartı olmadığı için bu arada hiç tartılmadım, cuma aksamı bir yemege davetliydim hem alkol aldım hem tatlı yedim (5. günün sonu) hafta sonu diyete devam ettim pazar aksam arkadasımda tartıldım ve 4,5 kilo verdiğimi gördüm. Pazartesi diyeti tekrar bozmak zorunda kaldım ama dün yine basladım bakalım bu sefer kaç kilo vericem...
Bu arada ben kitabı aldım sadece et ve su değil, az yağlı süt, peynir, yoğurt, ayran, yumurta, maydonoz, dereotu, sogan sarımsak ve baharatlarda ilk beş günde serbest... Ben yedim valla...
Herkese diyetlerinde başarılar...
bende de kitap var da şunu tam anlayamadım ben ette yağsız tamam ama süt peynir ve yoğurtta yarım yağlı yesem diyet dışına çıkmış olur muyum?
yağ oranları %10 a kadar olabilir geçiyo kitapta bu durumda yarım yağlı ürünler de tüketilebilir mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?