Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba
arkadasina sunu soyle monoprix diye bir market var bizim migros gibi, her yerde boy boy var, onlarin genelde buyuk olanlarinda unlarin ya da diyet urunlerin yaninda oluyor, monoprix fransa'da dukan markasi ile yulaf kepegi satan tek market, ama dukan markasi olmasi sart da degil, iki link yolluyorum, genelde 400-500 grlik paketler 4 euro falan ama ben tesadufen bir bio markete girdim dun paris'te hemen girise koymuslar 1200 grlik paketler 5euroydu, yani bio marketlere de bakabilir, marka sart degil son d'avoine desin verirler.

Son d’Avoine - Diététique & Fibres
Régime Dukan Coaching minceur:

canım bu kargonun linkini yollamadı bana dukan
gercı sıparısı verdıgımde sitede en son acılan sayfada
identifiant du çommerçant
numero de transaction
falan dıye bı sayfa cıktı orda 6 ve 8 hanelı ıkı numara var onları ptt sıtesıne gırdım ama bu numaralarda bısey yok dıyo
senın dedıgın sıparıs kodu bumuydu yoksa sıparısten sonra sana mail mi gelmişti siteden link için geldiyse nezamandı
zaten kargo ıcerıgını yazsınlar dıyede maıl atmıstım gecende ama onada cevap vermedıler ıngılızce bılmıor olamazlar dıye dusunuyorum ama hala cevap gelmedı

sitesinde öyle diyosa normaldir hem daha yeni başladık bakalım zamanla daha iyi sonuçlar alıcaz yeterki irademize sahip olup ufakta olsa kaçamaklar yapmayalım evellallah bu azimle halledicez bu işi

çoook sağol canım, çok teşekkürler. çok makbule geçti walla. allah razı olsun...

Arkadaşlar bir sürü sorun nedeni ile tam 5 gündür diyeti braktım, deli gibi yiyorum sonuç ... verilen 8 kilonun 1.5-2 si geri geldi
Motivasyonunuza ihtiyacım var daha çok yolum var çünkü ...

pes etmek yok bence biran önce kafanı topla ve hemen yrn yeniden başla ve bırakmak zorunda kaldıgın zorunlu durumlardada programa uyamasan bile en azından fazlada yüklenmemeye çalış.bak ne güzel 8 kilo vermişssin kolaymı okadar kiloyu vermek demekki potansiyel var hadi bklm bi azimle yeniden başlarsın umarım

cok uzgunum,hem de cok kizginim kendimeBugun oglum eglence parkina gidince iki saat bos vaktim oldu..Bende kizimi alip Starbucks'a gittim,cocuk kosesi var o yuzden..Neyse kizim kek isteyince aldim..Kakaolu,cikolata kremali ve peynirli muffindayanamadim biraz yedim..sonrada vicdan azabi cektim..Hani bu kadar degil ondan once oat cake buldum kahveli,yulaf ezmeli ama icinde un filan yok tamamen saglikli onun uzerine bunu yiyince oldu.Bugun ucuncu gunum bitiyor henuz tartilmadim..Insaallah cuma gunu yuzum guler..

Son düzenleme:
merhaba dukancılar.bugün atak diyetimin 5. ve son günü.tam 2.5 kilo verdim.yarın seyir dönemine geçiyorum.inşallah 10 kilo verdim diyede yazabilecem buraya.başlayan herkese sabırlar.bu beş gün bende halsizlik , sinir ve çok ağız kuruluğu yaptı.kitapta yazan herşeyi harfiyen uyguladım.korkuyorum daha kötü olmıyayım diye.bu arada yaşım 35.iki oğlan annesiyim 70.5 ile başladım.desteklerinizi bekliyorum

Benim 9. günüm 3 gün atak yaptım 4. günden itibaren 1+1 sistemine geçtim totalde 3,5 kg verdim başladığımda 108 dim şimdi 104,5 um.Uk sayfasındaki anketi doldurdum buna göre yaklaşık bir yıl seyir dönemi sürdürmem gerekiyor tabii vereceğim kilo 40 kg civarı olduğu için (5: Bu kadar süre herşeyi bırakın meyvasız nasıl yaşarım diye düşünüyorum. Yazıları baştan 45. sayfalara kadar okudum genelde herkes 60-70 lerle başlamış ve kilolar vermiş. Merak ettiğim şu aranızda hiç 100 lü rakkamlarla başlayıp bu diyeti uygulayan var mı nasıl bir sistem izlediler beni bilgilendirirseniz sevinirim. Hepinize kolay gelsin.:78:

cnm merhaba :80: umarım bu azminden vazgeçmez ve böyle devam edersinvermen gereken kilo 20 nin üzerinde olduğu için keşke atak dönemini biraz daha fazla tutsaydın kitapta fazla kiloya göre 10 güne kadar çıkmak gerektiği yazıyo.yürüyüşüde ihmal etme sakın kilo verdikçe vücut kendini toplasın salmasın

Evet biliyorum canım ama kabızlık problemim oldu ve de çok uzun zamandır diyet yapmadığım için kendimi fazla ıkmak sitemedim zaten sebze günlerindede sadece salata ilave ettim şu ana kadar yürüyüşe de başlıycam artık .İlgin için teşekkürler

sevgili violet ben 1 martta 113.200 olarak basladım yanı yalnız deılsın bırbırımıze destek olarak tum kıloları verıcez bılıorum yolumuz uzun ama kendımızı sıkmadan yılmadan devam ben burdayım aslada vazgecmıcem sende gecme 30 sene sısko gecen senemden 1 sene feda etmısım cok deıl amac boyle guzel olunca benım tek derdım yulaf kepeği su aralar sende bırsey bulursan bu konuda yaz gorusmek dılegıyle

şuan kabızlık problemi bendede var iyi gelicek ve diyete ters düşmeyen bi çare bilen varsa yardımcı olsun lütfen bitki cayı yada baska bişey

kabızlık sorunu için doğadan kayısılı form çay etkili ama bende pek etkisi olmadı ben eczaneden bekunis diye bi ilaç aldım o çok işe yaradı bu topikten bi kaç kişi daha aldı sanırım bekunis . isterseniz bi deneyin.

Çok teşekkür ederim Massepain evt gördüm seni sonradan harikasın yani 37 günde 10 kg verdin dimi?
Sen nasıl bir sistem takip edttin kaç gün atak yaptın ? Yürüyüş yaptınmı ? Hiç akaçamağın oldu mu bu 37 günde ? Biraz anlatırmısın lütfen. teşekkürler

evet o çaydan bendede var ama maalesef bendede işe yaramı bide o ilaci deneyim. çok tşk ederim yardımın için

selamlar,
bu belirtilerin hepsi atak evresinde oluyor, seyir döneminde geçecek merak etme.. ama bol bol su içmeyi unutma.. gayet sağlıklı bir diyet ama en önemli kısmı bol su içip, protein yüzünden vücutta artan üreyi atmak. aynı zamanda kilo vermeyede çok katkısı var suyun....
bol şanslar, sabırlar dilerim. kilo verme işi zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…