• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

şuan kabızlık problemi bendede var :17: iyi gelicek ve diyete ters düşmeyen bi çare bilen varsa yardımcı olsun lütfen :D bitki cayı yada baska bişey:59:

form kayısı çayını bende aldım ama bende hiiiiiiç bir işe yaramadı
önceki sayfalarda maden suyuyla ılık suyu karıştırıp içtiğinden bahsetmiş bi kaç kişi kabızlık problemi için ama gerçekten de yulaf kepeği çok işe yarıyo bu konuda
yulaf ezmesi aslında yasak ama kullananlar vardı okuduklarımın arasında o da çok işe yarıyo kabızlıkta ben sürekli kabızlık çekiyorum ama ilaç kullanmadım hiç yulaf ezmesi yiyodum sabahları sütle karıştırıp şimdi de kepek işte..

form kayısı çayını bende aldım ama bende hiiiiiiç bir işe yaramadı
önceki sayfalarda maden suyuyla ılık suyu karıştırıp içtiğinden bahsetmiş bi kaç kişi kabızlık problemi için ama gerçekten de yulaf kepeği çok işe yarıyo bu konuda
yulaf ezmesi aslında yasak ama kullananlar vardı okuduklarımın arasında o da çok işe yarıyo kabızlıkta ben sürekli kabızlık çekiyorum ama ilaç kullanmadım hiç yulaf ezmesi yiyodum sabahları sütle karıştırıp şimdi de kepek işte..

yulaf ezmesiyle yayla çorbası yaptım az önce tamamen yağsız , 17 gün aradan sonra mideme sıcak birşeyler girdi :1: tavsiye ederim. en azından haftada 1 gün içilebilir.

yulaf ezmesiyle yayla çorbası yaptım az önce tamamen yağsız , 17 gün aradan sonra mideme sıcak birşeyler girdi :1: tavsiye ederim. en azından haftada 1 gün içilebilir.

ben üç gündür tavuk ve hindi odaklı besleniyorum süt kepekli krep peynir ve yoğurtta var yanında ama çorba içmeden duramam ben aramaya başlarım yakında nasıl yapabilirim ki yayla çorbasını??

Kabızlığa karşı koruyucu kek diye bi şey gördüm şimdi ama bunu yapsak çooook mu dışına çıkmış oluruz ki diyetin acaba?
gereken malzemeler ; 1 çorba kaşığı keten tohumu, 1 çorba kaşığı yulaf ezmesi, 1 çay kaşığı tarçın, 7 adet kuru mürdüm eriği, 2 su bardağı tam buğday unu, 1 su bardağı süt, ½ çay bardağı zeytinyağı, 3 adet yumurta, 1 paket kabartma tozu, 2 çorba kaşığı esmer şeker

Kabızlığa karşı koruyucu kekin hazırlanışı ; öncelikle yumurtalarımızın sarısını ve beyazını ayırın, yumurtanın beyazını köpürtün, sarısına şeker ekleyin ve eriyinceye kadar çırpın. Bu harç krema kıvamına gelecektir. Karışıma önce un, sonra süt ekleyin. Yumurta beyazı hariç diğer malzemeleri de içerisine karıştırın ve yarı koyu akışkan bir hamur elde edin. Son olarak yumurta beyazı ile harcı, yavaşça alttan üste doğru karıştırın, hafif yağlanmış kek kalıbına harcımızı dökerek 180 derece fırında 35 dakika pişirip afiyetle yiyebilirsiniz.

mesela erikleri çıkarsak, ezme yerine kepek koysak, buğday unu yerine yulaf unu, esmer şeker yerine de aspartam
gerçi tarifi baştan yazdım sanırım :66:

ben üç gündür tavuk ve hindi odaklı besleniyorum süt kepekli krep peynir ve yoğurtta var yanında ama çorba içmeden duramam ben aramaya başlarım yakında nasıl yapabilirim ki yayla çorbasını??

Buradaki tarifi aynen uygularsan nefis bir öğün elde edebilirsin. yalnız bende yulaf olmadığı için yulaf ezmesi ile yaptım yani 15 dk değil en fazla 3-5 dk pişirdim ezmeyi.

dukan diyeti tariflerim: YAYLA ÇORBASI

betaglucare diye bi şey gördüm de kkdaki reklam kısmında aradım konuştum bu ay içinde 100 de 100 yulaf kepeği gelcek gümrükte bekliyoruz dedi kadın ama un gibi bi şekilde olacakmış gelecek olan
betaglucare in şu anda ki ürünü de %60 oranında yulaf kepeği içeriyomuş geri kalanı da mısır unu ve fruktozmuş onu da kullanabilirsiniz dedi ama yulaf kepeği olmalı sonuçta

bende ankarada yulaf kepeğini bulamadım.kipa da var demiş arkadaşlar ama orda da yoktu bende yulaf unu aldım cok sık olmasada arada sabahları pankek gibi yaparım dedim yrn bi deneyim bakalım oda çare olmazsa ilaç alıcam mecburen :59:

kızlar bende aranıza bugün itibariyle katılmış bulunuyorum.. tek başıma bu diyeti yapmak biraz zoruma gittiği için annemide dahil ettim bu diyete. kitabıda iyice okudum. tek sorunum yulaf kepeği bulamamış olmam :(

hoşgeldin aramıza :79: evet aynı sorun bizde de var yulaf kepeği ne problemli bi şeymiş ya

Son düzenleme:
bazı sitelerde o sorun oluyo bilgisayarın DNS ayarlarını değiştir sorunsuzca girersin heryere

nasıl olacak ki o ben hiç anlamam bilgisayardan
yulaf kepeğiyle ilgili de ben baya araştırdım
ankarada rossmandan alınabilir ama rossmannların hiç bi şubesinde şu anda yok gümrükte sorun yaşadıkları için gelmiyo ama ankarada rossmann nerdeyse orayı takip etmek lazım çünkü geldikçe bitiyomuş kalmaz yani hemen alınmazsa
istanbulda olmama rağmen tam olarak istenen şekilde bulamadım yurt dışından gelen bi arkadaşım iki paket getirdi :50:
yulaf kepeği sorun olacak ama üstte yazmıştım bi firma getireceğini söyledi bana haber verecekler geldiğinde burdan duyururum ama fiyatı yüksek olacak sanırım...

nasıl olacak ki o ben hiç anlamam bilgisayardan
yulaf kepeğiyle ilgili de ben baya araştırdım
ankarada rossmandan alınabilir ama rossmannların hiç bi şubesinde şu anda yok gümrükte sorun yaşadıkları için gelmiyo ama ankarada rossmann nerdeyse orayı takip etmek lazım çünkü geldikçe bitiyomuş kalmaz yani hemen alınmazsa
istanbulda olmama rağmen tam olarak istenen şekilde bulamadım yurt dışından gelen bi arkadaşım iki paket getirdi :50:
yulaf kepeği sorun olacak ama üstte yazmıştım bi firma getireceğini söyledi bana haber verecekler geldiğinde burdan duyururum ama fiyatı yüksek olacak sanırım...

rossman a bi bakıyım bklm çok sagol cnm. dns ayarları içinde google a işletim sistemine göre örn, vista için dns değiştirme yada windows 7 için dns degiştirme diye arattır fotograflarıyla ve dns numaralarıyla birlikte gösteren siteler var cok rahat halledersin ordan.

banada sisko deyiin :26:60 in altina inemiyorum bir turluu
belki hirs yaparimda veririm
her goren cok zayiflamissin diyor ya motivasyonumu kaybettim bu yuzden
offff siskoyum ben siskoooo

Ya ben de 64'te takıldı. Spor da yapmaya başladım ama giderek sinirim bozuluyo.
Seneler önce yaptığım diyette aniden boşalmıştı bi süre sonra kilolar. :( Bunda çok takıldı ya. :50:

rossman a bi bakıyım bklm çok sagol cnm. dns ayarları içinde google a işletim sistemine göre örn, vista için dns değiştirme yada windows 7 için dns degiştirme diye arattır fotograflarıyla ve dns numaralarıyla birlikte gösteren siteler var cok rahat halledersin ordan.

yok olmuyo bi türlü yazan sayıları giriyorum her şeyini yapıyorum yine de açamıyorum siteyi :43:
başka rakam sıralaması mı olmalı bilemedim ki

benn siparişi verdikten sonra ertesi gün mail geldi kargoya verildi diye orada da numara yazıyordu şimdi baktım emaile başında cy yazıyor sonra 9 tane numara sonrada fr yazıyor

Colissimo.fr bu link dukan ın yolladığı kargo şirketinin önce oradan takip ediyorsun ptt de görebilmen için türkiyeye giriş yapması lazım ben fransa sitesine birkaç mail atmıştım cevaplamışlardı cevap gelmemesi ilginç acaba gereksiz kutuna gelmiş olabilir mi

canım bu kargonun linkini yollamadı bana dukan
gercı sıparısı verdıgımde sitede en son acılan sayfada
identifiant du çommerçant
numero de transaction
falan dıye bı sayfa cıktı orda 6 ve 8 hanelı ıkı numara var onları ptt sıtesıne gırdım ama bu numaralarda bısey yok dıyo
senın dedıgın sıparıs kodu bumuydu yoksa sıparısten sonra sana mail mi gelmişti siteden link için geldiyse nezamandı
zaten kargo ıcerıgını yazsınlar dıyede maıl atmıstım gecende ama onada cevap vermedıler ıngılızce bılmıor olamazlar dıye dusunuyorum ama hala cevap gelmedı

doğadan form işe yaramıyor dıyenler için: öncelikle fıncana 2 adet cayı koyun azıcık lımon sıkın. suyu kaynatıp 1/4 kadar kaynamıs suyu ekleyın yanı fıncanı suyla doldurmayın kı demlensın. 5dk bekletın daha sonra suyu tekrar kaynatıp fıncanı doldurun. mantıgı bu caylar sıcak ıcıldıgınde bagırsagı yumusatır. demını almadan soguyup ıctıgınız ıcın ıse yaramıyordur.bırde en onemlısı cayı sekersız ıcenler bıle bol tatlandırıcı ile içmeden hıc ıse yaramıyor.tecrubeyle sabıt bu usul hep işe yarıyor. bende 68.3u korudum özel dönem şişkinliğimin gitmesini bekliyorum. pazara dukana uygun tatlı yapacagımda eve mısır unu mısır nısastası bugday kepegı droetker aromaları doldurdum.ılk seferımde kotu bır lezzetle karsılasmak ıstemıorum yulaf ezmemde var acaba hangısını kullansam:1:

YULAFLI YAYLA ÇORBASI
-3 kaşık yulaf -2 bardak sıcak su-3/4 bardak yağsız yoğurt-1 yumurta-nane-tuz

Yulaf 2 bardak sıcak su ile yumuşayana dek yaklaşık 15dk kaynatılır.Bir kase içinde yumurta yoğurt ile çırpılır içine arzu edilen miktarda nane eklenir.Kaynamış olan çorbadan kaseye azar azar eklenerek ılınması sağlanır.Daha sonra karışım yavaş yavaş karıştırılarak kaynayan çorbaya eklenir.Bir taşım beraber kaynatılır.Kesilmemesi için tuz en son eklenir.
-Çorbanın kesilmemesi için kapağının kapatılmamasına ve ateşin kısık olmamasına dikkat edin.
-Yulaf pirinci hiç aratmadı.Bilmeyen içinde yulaf olduğunu asla anlamaz.Üstelik yulaf sayesinde daha faydalı oldu.

Arkadaşlar müjdee !!!! uzun zamandır girmedim ama yılaf kepeğini bulunca hemen girip yazayım dedim...:3:
Dukan diyetini yapan kuzenim ( kendisi yurtdışında yaşıyor ) yulaf kepeğini artık internette satmaya başladı...Linkini hemen yazıyorum..ben daha önce gittigidiyordan aldım ama iğrençti çok büyük öğütülmüştü..bu herşey için çok uygun ve ince öğütülmüş..ben omletime ve daha birsürü yiyeceğime koyuyorum..

Unlu Mamüller / YULAF KEPEĞİ-DUKAN DİYETİ - İTHAL sahibinden.com'da
1 paket 750 gr ve paketi 29 lira...Tavsiye ederim hepinize..

Son düzenleme:
Back