arkadaşlar sonunda verdım su 500 gramı. tam 69 oldum.yarın 68ı gorurum ınsallah. ınsallahhh yarın almamda 68i gorurum yıllar sonra.3 senedır bugunlerı bekledım.86 ıdım.sayılar yer degıstırcek 68 olacagım sonunda:) bugun sebze gunum ödul olarak karnıyarık pısırecegım kendıme tabı dukana uygun.bu arada fırın tepsı ıcın yaglı kagıt kullanan varmı o bır sorun yaratırmı dıyet ıcın. bu arada arada ben kaşar yıyorum tabı lıgt % 3 yag oranı hanı dıger urunlerdeki yaga gun ıcınde dikkat edip. bırdee meyvelı yogurt aldım sutas lıght yağ oranı% 0.08. karbonhıdrat 14. özel gunler ıcın kullanılabılırmı. deneyen varmı.
Tebrik ederim..Çok sevindim senin adına.. Ben sürekli yağlı kağıt kullanıyorum, eskiden de hep yağlı kağıt kullanırdım. Sadece dikkat etmen gereken 175 dereceyi aşma. Yağlı kağıdın kutusunda yazar. Ben de light kaşar yiyorum. Ama abartmamaya çalışarak light kaşar yiyorum. Bazı yemeklerin üstüne yarım fincan kadar rendesini koyuyorum, eriyor ve çok güzel oluyor. :86:
Hiç meyveli yoğurt yemedim, içinde meyve olduğu için yemem diye düşünüyorum. Ben cheesecake, mereng ya da tatlandırıcı ve tarçınlı dukan galetası pişiriyorum. Diğer bir seçenek küçük muffinler yapıp üstlerine kahve kreması sürmek olabilir, onu daha deneyemedim, deneyince güzel olursa bloguma eklerim.
tesekkurler bende meyvelerın yemeyecegım meyvelı yogurdun:) ama tatlı yapamıyorum yulaf kepegım yok ama bır ıkı kılo daha verınce yulaf ezmesını rondodan gecırıp tatlı yapmayı deneyecegım. 1 aydır ne tatlı yedım nede dogru durust kepek bıle olsa karbonhıdrat:) degısıklık olsun dıye meyvelı yogurt aldım.tarıflerın yulaf ezmesını rondodan gecırdıgımızde olurmu acaba.ben hıc yaglı kagıt kullanmadım dogrusu ben yemekte yapmazdım ama bu dukan dıyette olsa yemek yapmayı öğrettı:)
bu arada sımardım kahvaltıda abarttım 1 haslanmıs yumurta.azıcık beyaz peynır .2 yesılzeytın.4 dılım jambonlu bır yumurtalı azıcık kasarlı omlet.domates salatalık.:) ama kahvaltıdan once 20 dk yurumustum.bugun 1 saat daha yururum yakarım ınsallah:)
Aslında zeytin olmasa, Dukan'a çok da aykırı değil. Mereng ve cheesecake için kepeğe ihtiyacın yok. :) Çok da lezzetli oluyorlar. Mereng üstelik çok da kolay, bence denemelisin. Biraz waffle gibi.. Benim eşim de çok sevmişti, o tabi üstüne nutella sürüp yedi. :)
denemedım tarıflerını verırsen cok sevınırım seyıre uygun degıl mı bunlar ?
ben bugun daha fazla dayanamayıp dukanın fransız sıtesınden hesap olusturdum cantama 2 kutu yulaf kepeği 1 kutu goji berry ve 1 sıse karamel aromasıda ekledım kargo dahıl 58 euro gıbı bı edel cıktı herseye ragmen gaza gelıp tam odeyecekken hata verdı sıstem
anlayamadım sadece paypalla mı odeme yapıyoruz ven master ıle denedım ama kabul etmedı benımkını gercı cokta emın olamadım cunku fransızca sıte bı yandan cevırıp bı yandan alısverıs calıstı ama offffff
napıyım sızın krep ve kek tarıflerınızle gaza geldım napayımmmm
bende ssoıl gıbı takıntılıyım sanıırm urunlerın tıpkısının aynısını almaya
sımdı paypal olusturmaya calısıyorum bır yandan
orjınal siteden sıparıs veren varmı
urunler kacgunde elınıze ulasıyor turkıye ıcın soruyorum
ve ulasım bedelı orda gosterılenle aynı mı oluyor yoksa ılave bıseyler varmı
bırde gumruk ıle sorundan bahseden olmustu ayyyy en son atlicam ucaga dogru parıs dagıtıcam su dukanı ya
sonunda orijinal yulaf kepeğine kavuştumbugün kardeşimin fransadan yolladıkları geldi dukandan aldıklarımda istanbul dagıtım merkezine gelmiş sanırım 1 2 güne onlarda elime ulaşır gittigidiyorda ve zencefilde satılanla hiçbir alakası yok tamda tahmin ettiğim gibi ne tat nede görüntü aynı değil tadıda gayet iyi yenilebilir buradakiler gibi saman gibi degil oralardan almayın arkadaşlar eğer yurtdışında tanıdığınız yoksa ebayın fransa sitesinde de satılıyor kargo ücretleri dukandan daha uygun bilgilendireyim dedim
mrb ssoleil
dukandan sıparıs ettıklerın nekadar surede ulastı elıne bende cuma gunu verdım sıparısımı sabırsızlıkla beklıorum
ssoeıl
tum topıgı okuma fırsatını ancak buldum ve senın eskı sayfalarda yazdıgın dukan sıtesınden sıparıs sorununu yenı farkettım oysa bende yenı vermıstım 58 euroluk sıparısımı ve 2 kıloyu buluyor yulaf kepegım.su anda buyuk bır hayal kırıklıgı yasıyorum sıparıslerım hakkında fransızca bılmedıgım halde azmettım sıparısı gerkceklestırdım ama sıparısı nasıl takıp ederım gumrukte mı takıldı postanemı kaybettı nerden hangı subeden sorarım hesabını bılemedım sen nasıl farkettın olayı nasıl gıdıp aldın gumrukten tam olarak nerden daha dogrusu gercı suanda durumları nedır bılmıorum
bırde sıparısım gerı gıdebılırdı demıssın o durmda neler oluyorkı para ıadesı vs yapılıomu hıcbırfıkrım yok offfffffffff napıcam ben sımdı
bu konuda bılgısı olanlardan acil yardım ıstıyorum
yani 30 senelık nefsimi dize getirdim 3-4 paket yulaf kepeğini dukandan getırtemedım ya
bu ne ya aglasam mı gulsem mı bılemedım
baslarda bende zayıflıyorum ılla yemesemde olur dıyodum ama karacıger ıcın onemını ve bu rejıme hakıkaten tamamlayıcı bır katkısı oldugunu anladım kıtabı okudukca ama ondan mahrum olmak cok kotu
annem dün sütlaç yapmış( benim en sevdiğim tatlı haliyle 2 3 kaşık kaçamak ama yinede düşüşe devam bu ay bitmeden 3 aşamaya geçmiş olmayı umuyorum
ellerine sağlık tatlım tarifi paylaştığın için
15 martta 90,3 ile başladığım diyetimde bu gün itibari ile 83,9 kg.mı görmüş bulunuyorum :)
motivasyonum süper çevremdekiler kilo verdiğimin belli olduğunu söylüyorlar.
üstüne birde sağlık bakanımızın yaptığı açıklama doğrultusunda tüm arkadaşlarımı bana "ŞİŞKO" demeleri yönünde uyardım. böylece daha bi gaza gelip obeziteyle savaşabilirim :) yaparım yani koskoca bakan yanılıyor olamaz ya
tebriklero zaman önce bakana şişko diyerek başlayalım bu işe sonra meclistekilere onlarada birer dukan kitabı hediye edelim örnek olsunlar vatana millete faydamız dokunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?