• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben bugun daha fazla dayanamayıp dukanın fransız sıtesınden hesap olusturdum cantama 2 kutu yulaf kepeği 1 kutu goji berry ve 1 sıse karamel aromasıda ekledım kargo dahıl 58 euro gıbı bı edel cıktı herseye ragmen gaza gelıp tam odeyecekken hata verdı sıstem
anlayamadım sadece paypalla mı odeme yapıyoruz ven master ıle denedım ama kabul etmedı benımkını gercı cokta emın olamadım cunku fransızca sıte bı yandan cevırıp bı yandan alısverıs calıstı ama offffff
napıyım sızın krep ve kek tarıflerınızle gaza geldım napayımmmm
bende ssoıl gıbı takıntılıyım sanıırm urunlerın tıpkısının aynısını almaya
sımdı paypal olusturmaya calısıyorum bır yandan
orjınal siteden sıparıs veren varmı
urunler kacgunde elınıze ulasıyor turkıye ıcın soruyorum
ve ulasım bedelı orda gosterılenle aynı mı oluyor yoksa ılave bıseyler varmı
bırde gumruk ıle sorundan bahseden olmustu ayyyy en son atlicam ucaga dogru parıs dagıtıcam su dukanı ya

kızlar pazardan berı 68e bır turlu ınemedım 200 gr vermısım 100 gr almısım bugun sabah tartıldım.uff ya bır 68 e ınemedım.ama spor yapmaıdm bu hafta sanırım ondan.su 3 gun ptesiye kdr bol spor yapcam su 600 grı vermem lazım.uff uff kızlar ne yapmalıyım sebzelerdenmı acaba ama bu aralarda cok acıkıyorum:)

kızlar pazardan berı 68e bır turlu ınemedım 200 gr vermısım 100 gr almısım bugun sabah tartıldım.uff ya bır 68 e ınemedım.ama spor yapmaıdm bu hafta sanırım ondan.su 3 gun ptesiye kdr bol spor yapcam su 600 grı vermem lazım.uff uff kızlar ne yapmalıyım sebzelerdenmı acaba ama bu aralarda cok acıkıyorum:)

tweett cim bendede durum ayni durakladim
sanirim bu topikte en yavas kilo veren benim
artik diyetin hangi evresindeyim onuda bilmiyorum
haftada 500-600 gr gibi veriyorum bazan diyeti degistirmeyi bile dusunuyorum bunyem cok alisti kilo vermem zorlasti sonra vazgeciyorum doyurucu bir diyet diye
sebze gunlerinde bir ogun sebze yiyelim proteini artiralim suyuda birde yuruyus
ben gecen haftadan bu yana 600gr vermisim tam 60 kiloyum 5 li rakamlari gormeyi cok istiyorum
pes etmek yok canim eninde sonunda gidicek kilolar azimle devam

kızlar bende kilo veriyordum ama aksiliklerden yüzünden bırakmak zorunda kaldım. şimdi yarın yeniden başlıyorum yemek yiyip tartıldım 60 diye yazıyorum kilomu:) çarşamba gününe kadar atak yapacağım ozaman kilomu tekrar paylaşacağım :) iyiiiii akşamlar

kızlar bende kilo veriyordum ama aksiliklerden yüzünden bırakmak zorunda kaldım. şimdi yarın yeniden başlıyorum yemek yiyip tartıldım 60 diye yazıyorum kilomu:) çarşamba gününe kadar atak yapacağım ozaman kilomu tekrar paylaşacağım :) iyiiiii akşamlar

hadi bakalım kolayyy gelsinnn :)) hoşgeldin diyelim :)))

bu topiğe ilk defa yazıyorum hep görüyordum
dukan diyheti nasıl bir diyet bilgilendirirseniz ben de aranıza katılmak isterim

dukan diyet kitabı var öncelikle onu okumak gerek ama özetle şöyle diyeyeim sen kararını ona göre verip kitabı okuyup daha sağlıklı başlarsın ;) 4 evreden oluşuyor bu evre .1. evre atak evresi sadece protein ile besleniyorsun maximum (kilona göre) 10 gün sürüyor 2.evre seyir evresi bu kısımda bir gün proteinli sebze bir gün protein (1+1) ile besleniyorsun bu süre hedef kilona kadar gidiyor 3.evre güçlendirme evresi bu evre verdiğin kiloyu 10 ile çarpıyorsun diyelim 5 kilo verdin 5 ile 10 çarp 50 gün diyetine dikkat ediyorsun ama artık yarım yağlı ,meyveler falan hayatına geri dönmüş oluyor ve son evre ise istediğini ye ama perşembe günleri sadece protein ile beslen :))) ve bir daha kilo almıyorsunn :))))

dukan diyet kitabı var öncelikle onu okumak gerek ama özetle şöyle diyeyeim sen kararını ona göre verip kitabı okuyup daha sağlıklı başlarsın ;) 4 evreden oluşuyor bu evre .1. evre atak evresi sadece protein ile besleniyorsun maximum (kilona göre) 10 gün sürüyor 2.evre seyir evresi bu kısımda bir gün proteinli sebze bir gün protein (1+1) ile besleniyorsun bu süre hedef kilona kadar gidiyor 3.evre güçlendirme evresi bu evre verdiğin kiloyu 10 ile çarpıyorsun diyelim 5 kilo verdin 5 ile 10 çarp 50 gün diyetine dikkat ediyorsun ama artık yarım yağlı ,meyveler falan hayatına geri dönmüş oluyor ve son evre ise istediğini ye ama perşembe günleri sadece protein ile beslen :))) ve bir daha kilo almıyorsunn :))))

çok teşekkür ederim kitabını bulup akumaya çalışayım

çok teşekkür ederim kitabını bulup akumaya çalışayım

rica ederim ben bir dukan uzamanı olucam yakında internetteki hemen hemen bütün yorumları kitabı vs herşeyi okdudum :)) emin ol kitabı okuyunca ve bu forumda yazışmaya başlayınca diyet çok daha eğlenceli hale gelicek . her akşam işten gelince ilk işim netin başına geçmek ve bu foruma falan bakmak oluyor .sabah olunca ilk işim tartılmak oluyor .keyifli hale getirmeye çalışıyorum :)) çabuk sonuç alıyorsun birde çevrende de bu fark ediliyor kilo verişin zaman zaman az bile olsa vücudun şekilleniyor ve inceliyorsun :))) ( daha gaz vereyim mi sana ))))

:66::66:
rica ederim ben bir dukan uzamanı olucam yakında internetteki hemen hemen bütün yorumları kitabı vs herşeyi okdudum :)) emin ol kitabı okuyunca ve bu forumda yazışmaya başlayınca diyet çok daha eğlenceli hale gelicek . her akşam işten gelince ilk işim netin başına geçmek ve bu foruma falan bakmak oluyor .sabah olunca ilk işim tartılmak oluyor .keyifli hale getirmeye çalışıyorum :)) çabuk sonuç alıyorsun birde çevrende de bu fark ediliyor kilo verişin zaman zaman az bile olsa vücudun şekilleniyor ve inceliyorsun :))) ( daha gaz vereyim mi sana ))))

muhakkak okumalıyım bu kitabı
iyi gaza geldim

tweett cim bendede durum ayni durakladim
sanirim bu topikte en yavas kilo veren benim
artik diyetin hangi evresindeyim onuda bilmiyorum
haftada 500-600 gr gibi veriyorum bazan diyeti degistirmeyi bile dusunuyorum bunyem cok alisti kilo vermem zorlasti sonra vazgeciyorum doyurucu bir diyet diye
sebze gunlerinde bir ogun sebze yiyelim proteini artiralim suyuda birde yuruyus
ben gecen haftadan bu yana 600gr vermisim tam 60 kiloyum 5 li rakamlari gormeyi cok istiyorum
pes etmek yok canim eninde sonunda gidicek kilolar azimle devam

haklısın bende ıyı gıdıyordum ama pazardan berı 400 verebıldım ama sanırım salça tuzu fazla kacırıdm bırde dedıgın gıbı sebzeyı tek ögunde yemeye karar verdım haftas onu cok sıkmam ama haftaya ptesı saf proteın gunumu atak gıbı yapacagım.sebzeyıde azaltacagım. cunku saf proteın gunlerınde salca soğan bol kullandım.sporuda ıhmal ettım. bu aksam basladım yuruyuse.vazgecme dıger dıyetler daha tutarsız.hem bunun ınsanı kontrol mekanızması var guclendırme koruma evresı.destek oluruz bırbırımıze.:7:

sebze + protein günümdeyim ve 2 saat önce az zeytinyağıyla pişmiş bulgurlu kıymalı pazı sarması aşırdım :50: akşam yemeği olarak yanına 2 kaşık yağsız yoğurt ve 1 çay kaşığı yulaf kepeği + bol su

pazıyı tavsiye ediyor dukan kıymasıda yağsızdı ama bulgur araya kaçak girdi

sizce bulgurdan bir şey olur mu? :1:

sebze + protein günümdeyim ve 2 saat önce az zeytinyağıyla pişmiş bulgurlu kıymalı pazı sarması aşırdım :50: akşam yemeği olarak yanına 2 kaşık yağsız yoğurt ve 1 çay kaşığı yulaf kepeği + bol su

pazıyı tavsiye ediyor dukan kıymasıda yağsızdı ama bulgur araya kaçak girdi

sizce bulgurdan bir şey olur mu? :1:
olmuşla ölmüşe çare yok yedin bir kere yemeseydin daha iyiydi :)))) afiyet olsun :))))))) bişi olmaz tabi bi daha yemezsen .yoksa ne diye dukan amcam bir kaşık tadımlık tatlı balona iğne batırmak gibi ;)

Kitabı oku ve ayrıca bu forumu başından sonuna kadar da okumaya çalış çünkü çok faydalı bilgiler paylaşılmış ve ayrıca acaipte gaza geliyorsun. Ben o kadar adapte oldumki 1 ayda 6,5-7 kilo verdim.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kitabı alıncaya kadar neler yapmam gerektiğini söylerseniz yarın itibari ile başlayayım diyete
10 gün protein almam lazım galiba
bunun içine balık et ten başka hangi besinler giriyor
bir gün içinde yiyeceğim listeye benzer birşey yhazarsanız yarın hemen başlayayım

kitabı alıncaya kadar neler yapmam gerektiğini söylerseniz yarın itibari ile başlayayım diyete
10 gün protein almam lazım galiba
bunun içine balık et ten başka hangi besinler giriyor
bir gün içinde yiyeceğim listeye benzer birşey yhazarsanız yarın hemen başlayayım
yağsız protein yemen gerekiyor mesela ben sabahları 2 yumurta yiyorum oldukça tok tutuyor yanına bir bak süt içebilirsin yağsız yada peynir yoğurt sana kalmış öğlen tavuk ızgara yapabilirsin akşam gene tavuk olur balık vs sana kalmış yeterki yağsız olsun kıymayı kavur kır yumurtayı ye mesela proteinli besinleri karıştırmak tamamiyle sana kalmış .istediğin kadar istediğin öğünde tüketebilirsin .1.5 lt sıvı tüketmelisin kesinlikle çünkü böbrekleri çalıştırmak zorundayız protein zarar vermesin.20 dklık bir yürüyüş birde.7 gün yapman yeterli olabilir diye düşünüyorum ama buna yine sen karar verirsin .10 günlük bu atak evresi 20 kilo fazlası olanlar için ;) etlerden kuzu eti yasak buarada

yağsız protein yemen gerekiyor mesela ben sabahları 2 yumurta yiyorum oldukça tok tutuyor yanına bir bak süt içebilirsin yağsız yada peynir yoğurt sana kalmış öğlen tavuk ızgara yapabilirsin akşam gene tavuk olur balık vs sana kalmış yeterki yağsız olsun kıymayı kavur kır yumurtayı ye mesela proteinli besinleri karıştırmak tamamiyle sana kalmış .istediğin kadar istediğin öğünde tüketebilirsin .1.5 lt sıvı tüketmelisin kesinlikle çünkü böbrekleri çalıştırmak zorundayız protein zarar vermesin.20 dklık bir yürüyüş birde.7 gün yapman yeterli olabilir diye düşünüyorum ama buna yine sen karar verirsin .10 günlük bu atak evresi 20 kilo fazlası olanlar için ;) etlerden kuzu eti yasak buarada

sbah kahvaltıda bir yumurta ve bir bardak süt içiyorum(ekmek yiyebilir miyim)
biraz da peynir
öğle ve akşam balık et ya da tavuk ızgara yapıp yiyorum
1 buçuk litre su içiyorum
doğru mu

Back