ekmek kesinlikle yasak hayatından karbonhidratı bir süreliğine çıkartıyorsun unut :)))çaya kahveye şeker yokkkk onun dışında doğrusbah kahvaltıda bir yumurta ve bir bardak süt içiyorum(ekmek yiyebilir miyim)
biraz da peynir
öğle ve akşam balık et ya da tavuk ızgara yapıp yiyorum
1 buçuk litre su içiyorum
doğru mu
Sonunda 4'lü rakamları görebildiiimmmm...
2 haftadır bir türlü kilo veremiyordum. Çok yavaş kilo veriyor, ara ara alıp tekrar veriyordum. İşin garibi asla ve asla kaçamak yapmıyorum. Tuzlu zaten yiyemem, beni eti bile hiç tuzsuz pişirip yerim. Bol da su içiyorum. Suyun yanında dünya kadar sıvı tüketiyorum (hiçbiri Dukan diyetine aykırı değil, şekersiz nescafe ve bitki çaayları). Sonunda yarım kilo birden vererek 49,5 kg olduuummmmmmm... Ara ara ciddi ciddi duraklamalar, gelgitler oluyor. Ancak sonunda mutlaka kırılıyor ve kilo veriliyor.
Sakın pes etmeyin, mutlaka bir yerde kırılıp kilolar verilmeye devam ediyor.
tatlım tebrik ediyorum senidarısı başımıza
akşam yemeğinde 1 tatlı kaşığı kadar bulgur kaçırmıştım sanırım ilk defa liste dışına çıktım ama 45 dakika tepindim spor yaptım sauna eşofmanla deli gibi terledim şimdi içim biraz rahat
golgi' cim ne diyorsun bulgurlar etkisini kaybetmişmidir :18:
pes etmek yokkk herkese başarılar
canim kacamak tabi iyi degil ama arada oluyor istesebze + protein günümdeyim ve 2 saat önce az zeytinyağıyla pişmiş bulgurlu kıymalı pazı sarması aşırdımakşam yemeği olarak yanına 2 kaşık yağsız yoğurt ve 1 çay kaşığı yulaf kepeği + bol su
pazıyı tavsiye ediyor dukan kıymasıda yağsızdı ama bulgur araya kaçak girdi
sizce bulgurdan bir şey olur mu?
gozun aydin canim ya ne guselSonunda 4'lü rakamları görebildiiimmmm...
2 haftadır bir türlü kilo veremiyordum. Çok yavaş kilo veriyor, ara ara alıp tekrar veriyordum. İşin garibi asla ve asla kaçamak yapmıyorum. Tuzlu zaten yiyemem, beni eti bile hiç tuzsuz pişirip yerim. Bol da su içiyorum. Suyun yanında dünya kadar sıvı tüketiyorum (hiçbiri Dukan diyetine aykırı değil, şekersiz nescafe ve bitki çaayları). Sonunda yarım kilo birden vererek 49,5 kg olduuummmmmmm... Ara ara ciddi ciddi duraklamalar, gelgitler oluyor. Ancak sonunda mutlaka kırılıyor ve kilo veriliyor.
Sakın pes etmeyin, mutlaka bir yerde kırılıp kilolar verilmeye devam ediyor.
tatlım tebrik ediyorum senidarısı başımıza
akşam yemeğinde 1 tatlı kaşığı kadar bulgur kaçırmıştım sanırım ilk defa liste dışına çıktım ama 45 dakika tepindim spor yaptım sauna eşofmanla deli gibi terledim şimdi içim biraz rahat
golgi' cim ne diyorsun bulgurlar etkisini kaybetmişmidir :18:
pes etmek yokkk herkese başarılar
canim kacamak tabi iyi degil ama arada oluyor iste
sporla dengelersin artik bir kerecikten birsey olmaz bende cok yapiyorum
gozun aydin canim ya ne gusel
kilonu merak ediyordum hep ne zamandir yazmiyordun hedefine cok az kalmis masallah
direnc illa kiriliyor ama ben bir hafta ayni kiloda kalsam gevsiyorum malesef
insallah bende 5 li rakamlari gorurum
yulaf kepeğim geldi sanırım salı günü başlarım bende dukanın sitesindeki anketi doldurdum 4 gün atak evresi diyo kitabında 5 gün yapmam gerektiği yazıyo ama benim gibi 10 kilo vermek isteyenlerden 7 gün atak yapanlar var önceki sayfalarda kafam karıştı kaç gün atak yapsam ki ben ??
peki peynirde kısıtlama nedir?yani ezine-tulum-lor-kaşar hepsini yağlı yağsız farketmeden tüketebilirmiyiz
hayir maalesef light peynirler ya da lor yemen gerekiyor, gerideki sayfalarda bir kac marka vermisti arkadaslar, yanilmiyorsam yorsanin bir lor'u varmis ama yine bir bilen yazar saniyorum markalari. ama yagsiz peynirlerin de diger izin verilenler gibi siniri yok
kitabı alıncaya kadar neler yapmam gerektiğini söylerseniz yarın itibari ile başlayayım diyete
10 gün protein almam lazım galiba
bunun içine balık et ten başka hangi besinler giriyor
bir gün içinde yiyeceğim listeye benzer birşey yhazarsanız yarın hemen başlayayım
3ü1 arada kahve için ne dersiniz ?
içinde şeker olduğu için uygun olmaz diye düşünüyorum.
teşekkür ederim birçogumuzun içi rahatladı senden de bunları duyunca en kısa zamanda ideal kilona ulaşman dileğiyle bir sorum daha var cevaplarsan sevinirim daha önce yazmışsan dikkatimden kaçmıştır herhalde aklıma takıldı şimdi senin diyetinde dukanla birebir aynımı yoksa dr un önerdiği başka gıdalarda oldumu geçenlerde sanki böyle bir yazı okumuştum dr kontrolünde bu diyeti yapan birisi sabah kahvaltısında birkaç da zeytin yiyordu belkide sendin yazan :) ben anımsayamadım şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?