kızlar pazardan berı 68e bır turlu ınemedım 200 gr vermısım 100 gr almısım bugun sabah tartıldım.uff ya bır 68 e ınemedım.ama spor yapmaıdm bu hafta sanırım ondan.su 3 gun ptesiye kdr bol spor yapcam su 600 grı vermem lazım.uff uff kızlar ne yapmalıyım sebzelerdenmı acaba ama bu aralarda cok acıkıyorum:)
kızlar bende kilo veriyordum ama aksiliklerden yüzünden bırakmak zorunda kaldım. şimdi yarın yeniden başlıyorum yemek yiyip tartıldım 60 diye yazıyorum kilomu:) çarşamba gününe kadar atak yapacağım ozaman kilomu tekrar paylaşacağım :) iyiiiii akşamlar
bu topiğe ilk defa yazıyorum hep görüyordum
dukan diyheti nasıl bir diyet bilgilendirirseniz ben de aranıza katılmak isterim
dukan diyet kitabı var öncelikle onu okumak gerek ama özetle şöyle diyeyeim sen kararını ona göre verip kitabı okuyup daha sağlıklı başlarsın4 evreden oluşuyor bu evre .1. evre atak evresi sadece protein ile besleniyorsun maximum (kilona göre) 10 gün sürüyor 2.evre seyir evresi bu kısımda bir gün proteinli sebze bir gün protein (1+1) ile besleniyorsun bu süre hedef kilona kadar gidiyor 3.evre güçlendirme evresi bu evre verdiğin kiloyu 10 ile çarpıyorsun diyelim 5 kilo verdin 5 ile 10 çarp 50 gün diyetine dikkat ediyorsun ama artık yarım yağlı ,meyveler falan hayatına geri dönmüş oluyor ve son evre ise istediğini ye ama perşembe günleri sadece protein ile beslen :))) ve bir daha kilo almıyorsunn :))))
çok teşekkür ederim kitabını bulup akumaya çalışayım
rica ederim ben bir dukan uzamanı olucam yakında internetteki hemen hemen bütün yorumları kitabı vs herşeyi okdudum :)) emin ol kitabı okuyunca ve bu forumda yazışmaya başlayınca diyet çok daha eğlenceli hale gelicek . her akşam işten gelince ilk işim netin başına geçmek ve bu foruma falan bakmak oluyor .sabah olunca ilk işim tartılmak oluyor .keyifli hale getirmeye çalışıyorum :)) çabuk sonuç alıyorsun birde çevrende de bu fark ediliyor kilo verişin zaman zaman az bile olsa vücudun şekilleniyor ve inceliyorsun :))) ( daha gaz vereyim mi sana ))))
tweett cim bendede durum ayni durakladim
sanirim bu topikte en yavas kilo veren benim
artik diyetin hangi evresindeyim onuda bilmiyorum
haftada 500-600 gr gibi veriyorum bazan diyeti degistirmeyi bile dusunuyorum bunyem cok alisti kilo vermem zorlasti sonra vazgeciyorum doyurucu bir diyet diye
sebze gunlerinde bir ogun sebze yiyelim proteini artiralim suyuda birde yuruyus
ben gecen haftadan bu yana 600gr vermisim tam 60 kiloyum 5 li rakamlari gormeyi cok istiyorum
pes etmek yok canim eninde sonunda gidicek kilolar azimle devam
muhakkak okumalıyım bu kitabı
iyi gaza geldim
olmuşla ölmüşe çare yok yedin bir kere yemeseydin daha iyiydi :)))) afiyet olsun :))))))) bişi olmaz tabi bi daha yemezsen .yoksa ne diye dukan amcam bir kaşık tadımlık tatlı balona iğne batırmak gibisebze + protein günümdeyim ve 2 saat önce az zeytinyağıyla pişmiş bulgurlu kıymalı pazı sarması aşırdımakşam yemeği olarak yanına 2 kaşık yağsız yoğurt ve 1 çay kaşığı yulaf kepeği + bol su
pazıyı tavsiye ediyor dukan kıymasıda yağsızdı ama bulgur araya kaçak girdi
sizce bulgurdan bir şey olur mu?
Kitabı oku ve ayrıca bu forumu başından sonuna kadar da okumaya çalış çünkü çok faydalı bilgiler paylaşılmış ve ayrıca acaipte gaza geliyorsun. Ben o kadar adapte oldumki 1 ayda 6,5-7 kilo verdim.
yağsız protein yemen gerekiyor mesela ben sabahları 2 yumurta yiyorum oldukça tok tutuyor yanına bir bak süt içebilirsin yağsız yada peynir yoğurt sana kalmış öğlen tavuk ızgara yapabilirsin akşam gene tavuk olur balık vs sana kalmış yeterki yağsız olsun kıymayı kavur kır yumurtayı ye mesela proteinli besinleri karıştırmak tamamiyle sana kalmış .istediğin kadar istediğin öğünde tüketebilirsin .1.5 lt sıvı tüketmelisin kesinlikle çünkü böbrekleri çalıştırmak zorundayız protein zarar vermesin.20 dklık bir yürüyüş birde.7 gün yapman yeterli olabilir diye düşünüyorum ama buna yine sen karar verirsin .10 günlük bu atak evresi 20 kilo fazlası olanlar içinkitabı alıncaya kadar neler yapmam gerektiğini söylerseniz yarın itibari ile başlayayım diyete
10 gün protein almam lazım galiba
bunun içine balık et ten başka hangi besinler giriyor
bir gün içinde yiyeceğim listeye benzer birşey yhazarsanız yarın hemen başlayayım
yağsız protein yemen gerekiyor mesela ben sabahları 2 yumurta yiyorum oldukça tok tutuyor yanına bir bak süt içebilirsin yağsız yada peynir yoğurt sana kalmış öğlen tavuk ızgara yapabilirsin akşam gene tavuk olur balık vs sana kalmış yeterki yağsız olsun kıymayı kavur kır yumurtayı ye mesela proteinli besinleri karıştırmak tamamiyle sana kalmış .istediğin kadar istediğin öğünde tüketebilirsin .1.5 lt sıvı tüketmelisin kesinlikle çünkü böbrekleri çalıştırmak zorundayız protein zarar vermesin.20 dklık bir yürüyüş birde.7 gün yapman yeterli olabilir diye düşünüyorum ama buna yine sen karar verirsin .10 günlük bu atak evresi 20 kilo fazlası olanlar içinetlerden kuzu eti yasak buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?