Merhaba, hepinizi çok tebrik ediyorum arkadaşlar ama merak ettiğim birşey var.. Verdiğiniz kilolar tartıya yansıyor evet ama beden olarak değişimler ne durumda? Fazlalıklarınızın olduğu noktalarda incelme var mı ya da bir 5-7 kg. arası verdiğinizde kıyafetlerinizde 1 beden küçülüyor mu? Ben 2 kez niyetlendim yapmaya ama atak evresinin 3. günü genellikle aşırı halsizlik, baskı ve nefes alamama hissiyle vazgeçiyorum.. Sizlerde de böyle durumları yaşayan oldu mu? Dukan kitabında 3. gün daha enerjik hissedersiniz diyor ama benim tam tersi 3. gün aşırı sıkıntım oluyor.. Yanıtlarınıza göre aranıza katılmaya gelebilirim ve son bir şans daha verebilirim dukanaŞimdiden çok teşekkür ederim ilginiz için
seyir evremin 4. günü bitti ve 5 gündür aynı kilodayımgram oynamıyor 5 gün uzun bir süre değil mi?
nerede yanlış yapıyorum ?
merhaba canım tebrik ederim bende 90 kilo ile başlamıştım şimdi 77yim 68 -70 olmak istiyorum inşallah:))doktorum diyetisyenlerin yaptırdığı ekmek tatlı yenilen diyetlerle kalıcı kilo verilmez diyor bu diyetle ideal kiloya inip, istediğimiz şeyden makul ölçülerde yersek kilo almazmışız alsak bile2-3 kilo olurmuş, hemen 5 günlük atak yapıp yine eski halimize dönebilirmişiz,ayrıca bu diyet kansere karşı korunmak için en mükemmel beslenme şekliymiş,hiç kilo vermesen bile kansere karşı vücudunu koruyorsun diyor doktorum.bol azim ve başarılar diliyorum:))
tesekkurler sende supersın ya benımde hedefım 70 gercı ben bıraz daha gerıden baslamısım ama olsun tıckerımıda guncelledım sankı bu arada ısyerındekı arkadaslar farkettıler kılo verdıgımı bu kadar cok kıloda 8 kılo fazla farketmıyo ama yınede pantolonum accayıp bollastı ıkıde bı cekıyorum belını ınsallah ustumden dustugu gunlerde gelecek
bu arada alısverıs yasagıda koydum kendıme sadece mayısta tatıle gıdınce bırkac bırsey bakarım belkı 70 oluncada tum dolap bastan assagıya ye nı le ne cekkkkk
bu arada ben hala yulaf kepeği bulamadım getırtemedım ama mayısta ıtalyaya gıdıyorum orda olan arkadaslar yardımcı olurmusunuz ıtalyancası nedır yada onerebılecegınız marka varmı barı bulup valızımı doldurup geleyım
yulaf kepeğinin ingilizcesi ve boşnakçası ne acaba nerden çğrenebilirim yardım edebilecek olan var mı bu konuda?? almancası oat bran ama ingilizce ve boşnakçası lazım bana
tesekkurler sende supersın ya benımde hedefım 70 gercı ben bıraz daha gerıden baslamısım ama olsun tıckerımıda guncelledım sankı bu arada ısyerındekı arkadaslar farkettıler kılo verdıgımı bu kadar cok kıloda 8 kılo fazla farketmıyo ama yınede pantolonum accayıp bollastı ıkıde bı cekıyorum belını ınsallah ustumden dustugu gunlerde gelecek
bu arada alısverıs yasagıda koydum kendıme sadece mayısta tatıle gıdınce bırkac bırsey bakarım belkı 70 oluncada tum dolap bastan assagıya ye nı le ne cekkkkk
bu arada ben hala yulaf kepeği bulamadım getırtemedım ama mayısta ıtalyaya gıdıyorum orda olan arkadaslar yardımcı olurmusunuz ıtalyancası nedır yada onerebılecegınız marka varmı barı bulup valızımı doldurup geleyım
crusca di avena italyancası bu google yazınca italyadaki markalar çıkıyor
çok iyi kilo vermişsin tebrikler gittiğin dr nerede acaba merak ettim demek artık dr larda uygulatıyor bu diyeti ben diyetisyenleri zaten artık hiç inandırıcı bulmuyorum birara dr kontrolündemi yapsam diye düşünmüştüm birde kullandığın tabletleri dr mu önerdi senin tercihin mi
bu arada doktorun kım
bu dıyet hakkında doktorlardan ıyı sozler duymak ne guzel cunku sımdıye kadar dıetlerımın basarısız olma sebebı hayatımın sonuna kadar bır dıet mantıgıyla yasamayı ıstemememmdı
ama sımdı azar azar devam herseyden tadıp arada ataklarla kendımızı sınırlandıracagımzıı bılıoruz ne mutlu
tabı ıstenen kılo erldıkten sonrakı zamanı kastedıyorum
teşekkür ederim canım,doktorum istanbul bakırköyde çocuklarımın doktoru kendisi,kanserden ve diğer bazı hastalıklardan ms,parkinson,alzheimer vs kendimizi korumamız için beslenmenin önemi konusunda çalışmaları var, iyileştirdikleri hastaları var ve biz anne babalara da çok yardımcı oluyor.bir muayene ücreti karşılığı her hafta kontrole çağırıyor,diyete başlatmadan bir ultrason chek-up ı yaptırtıp vücutta kanser,habis tümör taraması yaptırıyor,gerekli gördüklerinde ağır metal testi yaptırıyor ki bu test önceden bir çok hastalık ve kanser türünün habercisi olabiliyor.(anneme yaptırttı mesela,bana yaptırmadı)çok güveniyoruz kendisine her konuda danışıyoruz bizi hep ülkenin ünlü proflarına yönlendiriyor.bende daha önce 2 kez diyetisyen kontrolünde zayıflamaya çalıştım bir tanesi 6 ay sürdü inan bu verdiğim kiloya 6 ayda inemeyip sıkıldım gitmedim.bu arada neden doktorunuza gitmedin dersen bebek emziriyordum acele ettim ve dr bey emzirirken diyet yaptırmıyordu bende gizli olarak başka diyetisyene gitmiştim:))şimdi yine emziriyorum ama bebeğim 18 aylık olduğu için sütün pek bir önemi kalmadı oyüzden başlayabildim..kullandığım takviyeleri dr bey önerdi omega 3 ve askorbik asit sağlıklı yaşamak adına zaten herkese çocuklara bile kullandırdığı takviyeler,exodex de yağ yakmaya yardımcı sağlık bakanlığı onaylı güvenilir bir takviye umarım sende başarılı olursun canım:))
Kızlaaarrr elinde orjinal yulaf kepeği olanlar 100 gr besin değerlerini kısaca yazabilir mi? içinde çinko ve bakır içermeyen buğday kepeği ile kıyaslamak istiyorum
Merhaba, hepinizi çok tebrik ediyorum arkadaşlar ama merak ettiğim birşey var.. Verdiğiniz kilolar tartıya yansıyor evet ama beden olarak değişimler ne durumda? Fazlalıklarınızın olduğu noktalarda incelme var mı ya da bir 5-7 kg. arası verdiğinizde kıyafetlerinizde 1 beden küçülüyor mu? Ben 2 kez niyetlendim yapmaya ama atak evresinin 3. günü genellikle aşırı halsizlik, baskı ve nefes alamama hissiyle vazgeçiyorum.. Sizlerde de böyle durumları yaşayan oldu mu? Dukan kitabında 3. gün daha enerjik hissedersiniz diyor ama benim tam tersi 3. gün aşırı sıkıntım oluyor.. Yanıtlarınıza göre aranıza katılmaya gelebilirim ve son bir şans daha verebilirim dukanaŞimdiden çok teşekkür ederim ilginiz için
bende var çevirip yazayım ama yulaf kepeğinin yerine malesef başka şey tüketemiyoruz besin değerleri aynı bile olsa işlevleri farklı
enerji:365 kcal
protein : 17.4 g
karbonhidrat:51.4 g
şeker: 1.7
lipid: 7.4
doymuş yağ :1.69
lifler: 12.8
seyir evremin 4. günü bitti ve 5 gündür aynı kilodayımgram oynamıyor 5 gün uzun bir süre değil mi?
nerede yanlış yapıyorum ?
Dukan kitabında seyir evresinde kilonuz durabilir,bu durumda 30 dakikalık günlük yürüyüşünüzü 4 günlüğüne 1 saate çıkarın diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?