• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Dugunun ertesi gunu kayinvalidemde kalmak istemiyorum kizlar ! Yardim !

Tamam canım biz o şekil de anladık diyelim , yine de yersiz bunun için senin deyiminle çıldırma noktasına gelmen .
Bir şey diyeyim mi arkadaşım bak ister tavsiye al ister nasihat .
Şu ilk zamanlar hal ve hareketlerin ilerde yıllarca yapacağın hareketlerden daha önemli.

İnsanların ilk izlenimlerini silmek öyle kolay değildir.
Hanım hanımcık uyumlu bir insan gözükmek var birde nişanlının ailesinin bizim anladığımız şekilde yanlış anlaması var seni.

Ne meraklıymış gibisinden ...

Son düzenleme:
Arkadasim siz neden bahsediyorsunuz! Utanmak diyorum, siz merakli diyorsunuz. Ben o sirada regl olucam zaten. Neyin meraki!
Neyse herkesin cevresi, algisi farkli anlasildi... Benim ne kasdettigimi beni tanimadan anlamamaniz normal.

Hayda biz mi kabahatli olduk şimdi ...
Ben sana çok meraklı gözüküyorsun mu dedim ?

İnsanlar böyle anlar dedim .
Sen bence çoğu kimse sana hak vermediği için kızıyorsun bize , istediğini yap bize ne.

abartıyorsun.., ben düğün gecesi kaldım onların evinde ertesi gün gidecektik balayina.. Düğün sonrasi cümbür cemaat amca hala kardeşler herkes evdeydi.. Eşime en başta söyledim ben seninle kalırım ama onlar kalmaz diye ve onlar akrabaya gittiler.. Ve sana bissey söyleyeyim mi ben adetliydim hiç bissey yapmadık gorumcem kayınvalidem biliyordu hasta olduğunu buna rağmen gittiler biz de birer sigara yakıp para saydık çok güzel bi geceydi.., bence hiç canını sıkma bosuna yani eşini de üzme bunun için varsın kalsın anasının evinde son kez sonra hep senin.. Ha birde illaki onun ailesi artık senin de ailen unutma

canım sana kimse meraklısın demedi ki. ben şahsen yanlış anlaşıldıysam diye tekrar yazıyorum . düğünün ilk gecesi değil ilk gecesi otelde olacaksınız. 2 geceside kayınvalidenlerde ama sabah erken uçağınız olduğu için saat 3-4 gibi oradan çıkacaksınız. benim dediğim şu ilk gece zaten baş başasınız. 2. günde gündüzden gitmezsiniz 5-6 gibi akşam yemeğine gidersiniz. bir şeyler yenir içilir saat zaten oldu mu 10-11 uyursunuz saat 3-4 kalkacaksınız . 10 saat için bu kadar strese değmez diyorum. utanabilirsin ama şöyle düşün aynı şehirde değilsiniz ve olmayacaksınız zaten ama kayınpederin ve kayınvaliden bir akşamda olsa gelinleri ve oğullarını görmek isteyebilir gelinimiz etrafımızda dönsün isteyebilir. kırma derim ben . 10 saat için ne sen stres yaparsın ne de onların hevesleri kursaklarında kalır anladın mı canım . ben bunu kast ettim . hem utanıyorsan başka türlü yenemezsin utangaçlığını bir ömür onlarla olacaksın (Allah izin verirse). biraz vakit geçir ki onlara alış utanman biraz geçer

Son düzenleme:
arkadaşım sen artık o insanların kızısın olaya böyle bak. ben evlendim, düğün gecesi otelde kaldık. düğünün ertesi sabahı on buçukta benim aileme kahvaltıya gittik. öğlene doğru eşimin ailesine gittik. bizim düğüne gelen misafirler de vardı cümbür cemaat... yani düğün ertesi günü ailelerle beraberdik. akşamüstü de yola çıktık balayına gittik. hatta düğünden 2 ay sonra ramazanda geldik memlekete. kayınvalidelerde kaldık, sahura kalktık :))) alışın bunlara utanacak bir şey yok, herkes de aynısını söylemiş işte.

Back