Düğün Dugunun ertesi gunu kayinvalidemde kalmak istemiyorum kizlar ! Yardim !

semadrn

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
5
0
16
İstanbul
Dugun yaklastikca tartismalar artar, stres artar diye forumda da okumustum. Bizde de aynen durum bu su an! Her sey beni cok rahatsiz etmeye basladi. Acaba ben mi abartiyorum, napmaliyim nolur bana bir yardim edin!

Dugunumuz Rize'de olacak, malum erkek evi. Dugun olacak otelde 1 gece konaklama veriyorlar zaten. Bizim sonra balayi icin Istanbul'a gelmemiz lazim ve ucak da sabah cok erken. Yani gece 3-4 gibi bizim otelden cikmamiz lazim. E dugun gunu gece cikmayalim diye 2 gece kalalim diye dusunmustuk. Yani dugun gecesi kalalim, sonraki gece de kalip gece 3 gibi cikalim. Sevgili nisanlim bunu babasina soylerken, babasi da madem gece cikacaksiniz bize gelin burdan sizi goturelim havaalanina demis! Dugunun 2. gunu kayinvalidemde kalmami teklif etmisler yani! Cok sevgili nisanlim da gelmis bunu bana soyluyor! Ben simdi cildirmayayim da napayim!

Onlarla ayni sehirde yasamicaz, gitmeden bi gorusup gitmem gerekiyo zaten ama gece evlerinde de kalamam. Aksam oturmasini gidip vedalasirdik diye dusunuyodum. Boyle sey mi olur? Hadi ailesi onerdi, nisanlim bunu nasil mantikli bulabiliyor? Insan yeni evlendigi esiyle daha cok beraber vakit gecirmek istemez mi? Nasil boyle bir sey teklif eder! Ben mi abartiyorum kizlar yardim edin lutfen!

abartiyorsun bence ..
onunuzde koca bi omur var in$allah
beraber oturalim omur boyu dememi$ki gece kalalim demi$
balayi zaten ist da galiba
yorulursunuz dugunde dinlenip gelirsiniz ist a :)

Ailesi büyük ihtimal otele bir gün daha boşuna para vermeyin diye demiştir ama siz de güzel bir dille nişanlınıza ben utanırım rahat olamam bir gün daha otelde kalalım ikimiz için de daha iyi olur diye anlatın niye bu kadar sorun yapıyorsunuz ki bu durumu eşiniz olacak insan çok mu anlayışsız size söz hakkı filan tanımayan biri mi? Ne biliyim düşünüyorum da evleneceğim insana her şeyi rahat rahat söyleyebilmeliyim saygı çerçevesinde neyin çekincesini yaşayacağım ki.

Çok abartıyorsunuz .
İnsanlar size teklif etmiş kabul edersiniz veya etmezsiniz .Etmese etmediler diye kızacaktınız.
Ooo arkadaşım sizi daha ne uzun günler bekliyor en güzel ,heyecanlı günlerin de hem kendini hem nişanlını sıkma böyle konular için .
Yeni gelin şımarıklığını girmeyin allesen .

Son düzenleme:
ben abartılı buldum
normalde böyle şeylere karşıyımdır ama
1 gün için de kalp kırmaya değmez
yani öyle ki gören 1 sene kalacaksınız sanar.
beraber vakit geçireceğiniz daha çok zaman var yani
istanbula dönünce zaten birliktesiniz

Daha once bunun konusu gecti ama. Ben hatta ailelerle hic gorusmesek daha iyi olurdu, ben utanirim diye kac defa dedim. Biliyor zaten bunu. Aslinda o da babasina demis utanir istemez diye ama yine de onlara bunun normal gelmesini sindiremiyorum! Ben istemedigim halde tabii ki diretmiyo zaten, ama bunun teklif edilmesine bile kiriliyorum ben. Siz olsaniz ne hissederdiniz?

Ben hic gitmem kalmam demiyorum ki.. Kim bilir ne durumda olcaz o sirada. Zaten yola cikicaz gece, 3-5 saat kalalim nolur diye rahat dusunmusler heralde ama ayip denen bir sey var. Ailesinin evinde 2-3 saat oturmaktan bile cekiniyorum ben!

Olayin duygusal boyutuna takildim bi de. Onun da istememesi gerekmez mi?

ya hu toplasan 24 saat kalmayacaksınız
5 6 saat için mi bunca şey yani
yapmayın Allah aşkına daha kafaya takılacak neler varken

yanyana gelmeye utanıyorsunuz da nasıl nişanlandınız ailesi olmadan mı anlayamadım ben?

abartıyorsun bence de..

zaten ıstanbul da hep bırlıkte olacaksınız ..

ayıp denen şey ne onu anlamadım..
bu kadar utanıp çekinecek ne var..
halen birçok insan düğün gecesini kv.evinde geçiriyor vey birlikte yaşoyor ..
o zaman onlar ölsün utancından...ne abartmışsınız

zorla söyletiyorlar yani

Yok demiyeyim dedim ama ben neye bozulduğunu anlıyorum arkadaşın eşinin ona karşı çok istekli olmadığını düşünüp sinirleniyor aslın da.Öyle olmadığını anlaması gerek herşeyin yeri zamanı var.
3 5 saat için de zaten bir ton masraf yapılmış neden bir daha para verilsin .

Ben biraz fazla hassasim ve cok utaniyorum, onu kabul ediyorum zaten. Ben kendi ailemle bile gorusmek istemedim aslinda. Yani 5-6 gun sonra olsa neyse de ertesi gun gorusmek istememistim kimseyle... Sartlardan dolayi boyle oldu maalesef.

Ayrica olay uyumak uyumamak degil arkadaslar. Ben normal bir araya gelip oturup yemek yemekten bile cekiniyorum. Lutfen baska taraflara cekmeyin :) Onu kasdetmedim tabii ki...

aslında ben söyleyecektim de nasıl diyeceğimi bilemedim.
evet bence de öyle düşünüyor
ve onun dışında zaten o yorgunluk telaş anında nasıl olacak ki yani o kafaya taktıgı iş

neyse konu sahibi çok kaprislisin vallahi

bence de çok abartıyorsunuz. doğru okuduysam ailesi ile aynı şehirde yaşamayacaksınız onun için oğullarını ve gelinlerini görmek hakları ve 3-5 saat orda kalsanız bir şey olacağını düşünmüyorum . ayrıca aynı evde olmaktan oturmaktan bile utanıyorum demişsiniz sanırım ama alışmanız lazım artık onlar sizin aileniz sayılır artık. ben bundan utanıp kızılacak bir şey göremiyorum nedense.

benzer bir durumu bende yaşadım ilk gece oteldeydik 4-5 gün sonra balayına gidecektik henüz tarihi belli değildi mecburen kayınvalidemlerde kaldık sağolsunlar onlarda yeni evlilere anlayış gösterip bi iki gün başka yerde kalmadılar(bizde adettir eğer yeni evliler kayınvalideyle kalıcaksa bir hafta onlar evde kalmaz,gençler başbaşa kalır) dolayısıyla cümbür cemaat kaldık bende utandım sıkıldım ama el mecbur kaldık bence o kadar takıpta ikigünü kendinize zehir etmeyin

insan çekinir ilk zamanlarda kabul ama
sizinki abartıya kaçmış biraz

Beni anlayan biri ciktigi icin cok memnunum. Ben utaniyorum. Ve biz hic kayinvalidemlerle vakit gecirmedik, cunku hep farkli sehirlerdeydik. O yuzden daha da cok utaniyorum. Hadi 4-5 gun sonra kalsak neyse ama 2. gun cok yeni geliyor... Bir de kizlar baska turlu anladi. Oyle bir seyi kasdetmiyorum tabii ki! Beraber vakit gecirmek illa baska turlu olmaz ki.. Ayrica gidip onlarla gorusecegiz zaten. Gece kalmak cok gerekli degildi...

Çok abartıyorsun hemde.
Tamam yeni evlisiniz başbaşa kalmak istiyorsunuz ama, ömür boyu birliktesiniz artık. Geceyi 3 e kadar otelde olsanız ne oluurr, kayınbabanların gönlünü alsan neyin eksilir.
Bence düğün arefesi cocukluk edip nişanlınıda kendinden soğutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…