- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
- Konu Sahibi Yavrukusun annesi
valla canım aynı olay benimde başıma geldi eşimle 3.5 ay evli kaldım gelib arabasında başladı herşey ,durduk yere bana bağırmaya başladı insanların içinde sonra düğün salonuna gittik yanlız kaldık orada bana insanların içinde neden bağırdın diye sordum çünkü o zamana kadar bana bir defa bile sesini yükseltmemişti sonra içeri arkadaşı ve eşi gelince birden ayağa kalktı boşan ozaman kızım diye bağırdı ben ağlamaya başladım ablam annem falan düğün stresinden olmuştur üzülme falan dedi neyse düğün bitti eve geldik bir güzel dövdü beni sabah oldu kaynanam kapıyı çaldı oğlunu kahvaltıya götürdü beni çağıran yok tabi neyse gün içinde tekrar dayak yedim yola çıktım sonra millet yanlış anlar diye geri döndüm o eve en sonunda karnımda bebeğimle beni sokağa attı 5 yıl sonunda boşanabildik tüm çeyizimi şuan kaynanam kullanıyor eşim 2 çocuklu bi kadınla evlenmiş pek mutlu değil sanırım evlendiği kadının abilerinden annesi babası ve kendisi birkaç defa dayak yemiş 3.5 ay içinde evliliğimi kurtarmak için çok çaba sarf ettim sevdiği yemekleri yaptım bakımlı bir kadın oldum annesinin babasının kardeşlerinin hizmetcisi oldum.kayınpederimin sözü halen kulaklarımda oğlum seni istemiyor bende seni evime alamam oğlumla aram bozulur oysaki karnımdaki bebekten haberi vardı sonuçta bebeğimi bu ağır tranva sonucu kaybettim pişmanlığımsa düğün salonunda onu bırakmamamdı.
pamuk 27, benim evliliğimde seninki gibi oldu fakat dayak yok, pavyon ve alkol vardı eşyalarımı çeğizimi şimdi onlar kullanıyo, Ama senin hikayenin güzel bir yanı varsa o kadının abileri felan eski kocanı dövüyorsa odur, bende oğluma hamileydim aynı o tramvalar yüzünden çocuk karnımda 1 kilo zayıfladı, bunların yüzünden kalp ve hipertansiyondan 2 hafta yoğun bakımda yatarak doğum yaptım.
İçim ezildi, çok üzüldüm okuyunca bunları.
Kadınlara yapılan bu zulüm ne zaman bitecek Ya Rabbim.