• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünün Ertesi Günü Baba Evine Yollanan Gelin

valla canım aynı olay benimde başıma geldi eşimle 3.5 ay evli kaldım gelib arabasında başladı herşey ,durduk yere bana bağırmaya başladı insanların içinde sonra düğün salonuna gittik yanlız kaldık orada bana insanların içinde neden bağırdın diye sordum çünkü o zamana kadar bana bir defa bile sesini yükseltmemişti sonra içeri arkadaşı ve eşi gelince birden ayağa kalktı boşan ozaman kızım diye bağırdı ben ağlamaya başladım ablam annem falan düğün stresinden olmuştur üzülme falan dedi neyse düğün bitti eve geldik bir güzel dövdü beni sabah oldu kaynanam kapıyı çaldı oğlunu kahvaltıya götürdü beni çağıran yok tabi neyse gün içinde tekrar dayak yedim yola çıktım sonra millet yanlış anlar diye geri döndüm o eve en sonunda karnımda bebeğimle beni sokağa attı 5 yıl sonunda boşanabildik tüm çeyizimi şuan kaynanam kullanıyor eşim 2 çocuklu bi kadınla evlenmiş pek mutlu değil sanırım evlendiği kadının abilerinden annesi babası ve kendisi birkaç defa dayak yemiş 3.5 ay içinde evliliğimi kurtarmak için çok çaba sarf ettim sevdiği yemekleri yaptım bakımlı bir kadın oldum annesinin babasının kardeşlerinin hizmetcisi oldum.kayınpederimin sözü halen kulaklarımda oğlum seni istemiyor bende seni evime alamam oğlumla aram bozulur oysaki karnımdaki bebekten haberi vardı sonuçta bebeğimi bu ağır tranva sonucu kaybettim pişmanlığımsa düğün salonunda onu bırakmamamdı.

pamuk 27, benim evliliğimde seninki gibi oldu fakat dayak yok, pavyon ve alkol vardı eşyalarımı çeğizimi şimdi onlar kullanıyo, Ama senin hikayenin güzel bir yanı varsa o kadının abileri felan eski kocanı dövüyorsa odur, bende oğluma hamileydim aynı o tramvalar yüzünden çocuk karnımda 1 kilo zayıfladı, bunların yüzünden kalp ve hipertansiyondan 2 hafta yoğun bakımda yatarak doğum yaptım.

İçim ezildi, çok üzüldüm okuyunca bunları.
Kadınlara yapılan bu zulüm ne zaman bitecek Ya Rabbim. :50:

pamuk 27, benim evliliğimde seninki gibi oldu fakat dayak yok, pavyon ve alkol vardı eşyalarımı çeğizimi şimdi onlar kullanıyo, Ama senin hikayenin güzel bir yanı varsa o kadının abileri felan eski kocanı dövüyorsa odur, bende oğluma hamileydim aynı o tramvalar yüzünden çocuk karnımda 1 kilo zayıfladı, bunların yüzünden kalp ve hipertansiyondan 2 hafta yoğun bakımda yatarak doğum yaptım.
sadece ALLAHA havale et o işini bilir

yanlız kızlar bizim bu yaşadıklarımız, bizi daha güçlü yapmaya sevkediyor en azından ben kendimi bırakmadım, oğlum için daha güçlü olmam gerekti, iki lafı bir araya getiremeyen ben şu anda çok büyük bir fabrikada satış pazarlama sorumlu oldum, kendimi işe verdim ki o ben bilgisayarın "b" sini bilmiyordum, patronlar bile azımın içine bakıyoki bütün işler benim elimde, sorumluluktan kaçmadım, sorumluluk aldım sıkıntımı unuttum, yüce rabbim bir kapıyı kapatırsa diğerini mutlaka açıyo, bir süre sonra bu da yetmedi şimdi dışarıdan sosyoloji okuyorum ve kararlıyım bitirecem, o karnımda sıkıntı yüzünden fıtık olan 1 kg zayıflayan çocuk şimdi 7 sine girecek bu ayın 26 sında ve 1 e gidiyo hiçbirşeyinide eksik etmedim ve beni dünyanın en mükemmel insanı sanıyo :21: her akşam öğretmencilik oynuyoruz tabi arabada, okullar kapanır kapanmazda sünnet yapacağız:46: yürekten inanırsak olur, arkadaşlar emin olun koca şart değil :49:

sakin isini birazmasin bu cocukla mutlu olamicak gibi kizin ozguvenini bitiricekler elbirligiyle kiz bunalima girip eziyet cekip ayrilma karari veremiyecek noktaya getirmek amac isini birakmasini buyuzden istiyolar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim mahalleden ilkokul arkadaşım benzer şekilde bir hafta sonunda çeyiziyle birlikte evine gönderildi...
Eve gönderildiğinde mahallede hiç kimse tek laf etmedi...
İstanbul'da ama taşra denilebilecek bir mahallesinde yaşıyorduk.
O kızı bir daha hiç kimse görmedi... Evinden dışarıya hiç çıkmıyor.
Onu ve benzer şeyler yaşayan kadınları... Her ne sebeple olursa olsun o hale getiren herkes ama herkes cezasını bulsun.

Konudaki kıza gelince... Elbette dönmesin geriye diyoruz ama belli ki dönecek.
Benim hissettiğim, kızın değil erkeğin sorunlu olduğu.
Bir sorun var ama ne ;) Kız gidince anlar.. sonra da ben neden çırpınmışım diye oturur yine ağlar...

acaba konu ile ilgili bir gelişme varmı? son durum nedir?

konuyla ilgili son gelişmeler

Kız işi bırakmadı kv nin yanına da gitmedi hala babasının evinde.
Çocuk boşanma davası açmış. Kız hiç bir şekilde olumsuz adım atmıyor.
Hala kız tarafından birileri arayı yapmak için gidip konuşuyor.
Çocuğun ailesi birleşecekseniz kendinize bi ev tutun ne haliniz varsa görün biz karışmayız gelip gitmeyiz diyormuş.

Şuan sanki barışacaklar gibi bi atmosfer var ama kızın aptallığını çözemedik bi türlü

Back