DüĞüNüMe BuYRuN

hepiniz hoşgeldiniz kıslarrrrrrrrr hade durmak yokkk herkes pistee :dance:

maşallah cnm hepimizda cok kurt varmış dök dök bitmiyo kaydirigubbakcemile3
aman oynayak boşgecc hihoyyyt

:teytey: :teytey: Amannnn yandannn yandannn kıs valla kurt çok bizde dök dök bitmio :dance: :dance:

ohhhhhhhh oynamaya devam durmak yok hadi kıslarrrr kalkın bakalım zemuszemus

azcık stres atmaya geldim qadifem oynayalım açılalımm

zemuszemus zemuszemus yandannnn hadi kıslar durmayalım bu pazartesi geçmez yoksa kaydirigubbakcemile3

aman gülüm yandan yandan yandan
hobaaa
bende geldim opuyorumnanaktan
kurtlarımı dökecem
zemuszemus sositososito hihoyyyt :sm_cool:
ya daha kıvrak simile koyun bunlar yetmedi bana

:teytey::teytey::teytey:teyteyteyyyyyyyyyyy ohhhhhhh düğünede gitmeyeli çok olduydu

:dance:allah mesut etsin canım mutluluklar:dance::dance::teytey::sm_cool:hihoyyytsositososito
düğününde oynarız tabihihoyyyt
darısı benim başıma

yaaaa benim düğünümüde gelin ama 10 gün kaldı 25 temmuz kına gecem 26 temmuz düğünüm.bekliyorum haaa

:dance:allah mesut etsin canım mutluluklar:dance::dance::teytey::sm_cool:hihoyyytsositososito
düğününde oynarız tabihihoyyyt
darısı benim başıma
amin inş tşkler cnm a.s.
oynucanız tabii darısı sana olsun inş
yaaaa benim düğünümüde gelin ama 10 gün kaldı 25 temmuz kına gecem 26 temmuz düğünüm.bekliyorum haaa

ayyy kınamız aynı gün cnm ben ertesi gün gelin olcam 27 sinde dügünüm opuyorumnanaktan
geliriz tabe gelmezmiyiz hec oynamaya :teytey:

amin inş tşkler cnm a.s.
oynucanız tabii darısı sana olsun inş

ayyy kınamız aynı gün cnm ben ertesi gün gelin olcam 27 sinde dügünüm opuyorumnanaktan
geliriz tabe gelmezmiyiz hec oynamaya :teytey:

evet canım kına aynı kuzum benim sen gel bende ertesi gün seninkine gelirimzemuszemusalkisalkisalkisopuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemus

allah mesut etsinnn mutluluklar canım

:teytey::teyteypuyorumnanaktan:dance::dance:sositosositohihoyyyt
darısı (benim) bekarların başına:Saruboceq:

dün ceyizimi serdik :kedi:
fotolarınıda yakında koycam inş cektim opuyorumnanaktan
az kaldı dügüne zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…