çok benzer bir şeyi ben yaşadım, bir arkadaşım yunan adalarına gitmişti balayı için, ananem de bunu duyunca emekli maaşından, dişinden tırnağından arttırdığı, gelin olduğumda vermek için briktirdiği parayı bana vericekti balayım için, zaten de yunanistanda kriz var çok pahalı değil artık bu tatiller,
bunu erkek arkadaşıma anlattım neşelensin diye, ay efenim ben ananenin verdiği parayla balayına gitmem, bana sordun mu da yunanistana karar verdin, sen ne kadar özenti birisin, arkadşından duydun da kıskandın,, ben ilerde senin ihtiyaçlarını nasıl karşılarım dedi, şok oldum, konu nerden nereye gelmişti, ben de ayrıldım ondan, bu kadarcık şeyden bunca olay çıkaran biriyle devam edemezdim,,
bunu anlatmamın sebebi erkek arkadaşım böyle bir tatili karşılayabilecek güce sahip değildi, ve sırf bu yüzden kaga çıkarmıştı, işin kötüsü de beni kıskanmıştı, erkekler genelde kendilerinden daha az kazanan, daha güzsüz bayanlarla beraber olmak isterler, vur kafasına al lokmasını hesabı, ama benim anlamadığım böyle bir kıskançlığı vardı seni çekemiyordu ne diye nişan taktı ne diye düğün olaylarına girişti, gömlek için sen de para katacaksın herhalde diyeceğine ben bir tane için para ayarladım eğer sen de bir tanesinin parasını takviye edersen babalarımıza hediye ederiz , olur mu cnım gibi kibarca konuşsaydı eminim hiç olay çıkmayacaktı, ama seni zorunlu tutar gibi konuşması çok ilginç olmuş
sanki ayrılmayı göze almış da bu olayları o yüzden çıkarıyor gibi geldi bana, biliyorum çok ama çok üzücü ama doğru düzgün özür bile dilememesi, umursamaz tavırları hiç hoşuma gitmedi, şimdilik çok acı verici ama zaman herşeyin ilacı, kendini başka şeylerle oyalamaya çalış, canın içinde, sağlığın yerinde olsun, evelallah her şerde bir hayır vardır, bugün olmadı diye sızlandığın duaya yarın olmadı diye şükredersin, ilerde böyle dengesiz birinden kurtulduğun için şükredeceksin, emin ol, allah yardımcın olsun