- 27 Ağustos 2013
- 1.900
- 2.469
-
- Konu Sahibi elagozlum2015
Bende uzaga gelin gidiyorum iki gun sonra nisanlimin memleketine gidiyorum.
Hayır tabkde canım ve inan okdr kötü kavgalar ediodk okdr hakaret ediodkki brbrmze. İsteklermz uyuşmuodu hçbi konuda. Ama şuan diorum bir ayda nası deişmişim. O dönmki eşimin isteklri bna mantklı gelio şuan bnm isteklerim ona. Ama o telştan brbrmzi anlmk ble istemydk. Bnde diodm hçbşy hissetmiorum düğün heycanı bile yok içimde die, ama yanılgıymış hepsi bütün telşlar bitnce anlıosnSimdi nasilsin peki? Pismanmisin evlendigine?
Amim cnm cumlemizin iki gun sonra veda ediyorum evime odama suan bunu yazarken bile kendimi tutamiyorum agliyorumAh canım benim ya... ALLAH yardımcın olsun.
Aynen cnm bende hic bisey hissetmiyorum ne heycan ne biseyHayır tabkde canım ve inan okdr kötü kavgalar ediodk okdr hakaret ediodkki brbrmze. İsteklermz uyuşmuodu hçbi konuda. Ama şuan diorum bir ayda nası deişmişim. O dönmki eşimin isteklri bna mantklı gelio şuan bnm isteklerim ona. Ama o telştan brbrmzi anlmk ble istemydk. Bnde diodm hçbşy hissetmiorum düğün heycanı bile yok içimde die, ama yanılgıymış hepsi bütün telşlar bitnce anlıosn
ay dimi ilgi alanı olmayıncaDüğün sezonu ya ondandir.
Emin olmadan evlenme konu sahibi.
Katılıyorum. Hatta daha beter olur. Boşver elalemi, derdini sen çekeceksin. İyi düşün.Asla evlenince düzelir diye düşünmeyin çünkü düzelmez.
Zor bir karar ,Allah yardımcınız olsun.
sevgim azaldi diyor.. nisanlilikta normal mi yaninişanlılık döneminde mutlaka olur böyle şeyler...oturun sakince konuşun..bunları sürekli düşünerekte en mutlu günlerini mutsuzluğa çevirme..
şimdiden mutluluklar...