dugunume bi kac gun kaldi ve ben ne yapacagimi bilmiyorim

Simdi nasilsin peki? Pismanmisin evlendigine?
Hayır tabkde canım ve inan okdr kötü kavgalar ediodk okdr hakaret ediodkki brbrmze. İsteklermz uyuşmuodu hçbi konuda. Ama şuan diorum bir ayda nası deişmişim. O dönmki eşimin isteklri bna mantklı gelio şuan bnm isteklerim ona. Ama o telştan brbrmzi anlmk ble istemydk. Bnde diodm hçbşy hissetmiorum düğün heycanı bile yok içimde die, ama yanılgıymış hepsi bütün telşlar bitnce anlıosn

Aynen cnm bende hic bisey hissetmiyorum ne heycan ne bisey

Neden yangına körükle gidiyorsunuz. Evlenen tüm arkadaşlarım aynı dönemleri atlattılar. Şu an herşeyin stresten olduğunu düşünüyorlar. Hepsi son hafta vazgeçmeye çalışmıştı. Heryerden baskı ve sıkıştırma aldığınız sorumlulukların arttığı bir dönemde tabiki değişeceksiniz. Siz de değişmişsinizdir nişanlınıza göre. Allah aşkına yapmayın basit basit şeyleri kafanıza takmayın. Buradaki kadınlarda bir hoş. Tekrar düşün, sevgisiz yürümez, acaba diyorsam evlenmem. Yapmayın çocuk mu kandırıyoruz burda. Herkes kocaman kocaman kadın olmuş. Bir acaba ile evlilik yakılırmıymış. Bal gibi de herşey değişr. Biraz sabredin. Stres ortadan kalkınca sizde iyi olacaksınız. Neden kötü olduğunuzu ifade ederken bile belli stres. İşimi bıraktım herşeyi bıraktım onun memleketine gidiyoruym demeniz bile aslında yalnızlık ve ağır sorumluluk duygularından kaçmaya çalkıştığınızı gösteriyor. Biraz sabır.

Eğer aklında en ufacık bir soru işareti tereddüt varsa asla o ise girme. Sonrasında daha da büyük sorunlar şeklinde karşına çıkıyor. Ben o kadar pişmanım ki nişanı atmadigim için evlendim 1 yıllık evliyim ama içimi bir dinlesen sanki 40 yıllık yorgunluk var evliligimde ((

Seni çok özel çok güzel bir eş adayı hissetirmeli damat bey tek bir konuda bile fikirler uyuşmuyorsa o evlililkte illa bi taraf hoş görmek zorunda kalıyor buda yıllar içinden çıkılmaz dert stress olarak o hoş tarafta olana çok derinden yaralıyor Allah yardımcınız olsun canım

boşanmak nişan atmaktan çok daha zor ve yıpratıcı bir süreç... hiç değilse düğünü erteleyin derim biraz daha düşünüp kararınızı kalbinizden verebilmeniz açısından..

Cnm çok zor bir durum önce konuşmayı dene ama evlenince düzelir falan diye dusunme herşey hazır falan diye de kendini sıkma ilerde mutsuz olacağın bi evliliği dusunme evlenirsin sonra çocuğun olur iyice içinden çıkılmaz bi hal alır dahada çok uzulursun inşallah düzelir....

evlilik oncesi sendromu yasiyosunuz sanirim eger aranzdaki sorunlar cok ciddi degilse ortami yumusatin derim. dugun arefesinde yok sehirdi altindi esyaydi gelinlikti yeni ev yeni hayat derken insan cok strese giriyor rahat olun belkide sizin cok stresli olmanizdan kaynaklidir nisanlinizla aranizdaki sorun. akişina birakin

ayrica sevgim azaldi demissiniz ben o kismi atlamisim .. umarim hakkinizda hayirlisi olur oturup karsilikli sakince konusun ve sorun halledilmeyecekse hic evlenmeyin mutsuz evlilik yapmayin daha iyi

Bence düşüncelerini anlatmalısın. Eğer seni kazanmak için birşeyler yapmıyor yine suçluyorsa demekki karşılıklı birşeyler azalmış.
Ben de ilk evliliğimde aynı sorunu yaşadım. Evlendiğim gün sabah kalktığımda orda olmak istemediğimi farkettim. zor bir süreç olunca yıpranan duyguların tamiri zor oluyor malesef. Sen de aynı hataya düşme. Boşanmak çok çok zor bir süreç. Allah yardımcın olsun... Hayırlısı neyse o olsun..

Kizlar nisani nasil atarim? Acaba ramazandan dolayida boyle olabilirmi? Dugunden sonrada duzelecegini hic sanmiyorum ama cogu normal diyo ne yapacagimi sastim. Pazartesi ucuyorum beni ne bekliyo hic bi fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…