dugunume bi kac gun kaldi ve ben ne yapacagimi bilmiyorim

bir insanla zıtlaşınla yada tartışınca sevgisinin azaldığını düşünebilir..aslında sevgisi azalmamıştır istediği birşey olmadığında falan karşı tarafa kızmaktır..zaten evliliğe adım atıldığına göre sevgi vardır..zorla evlendirilmiyorsa tabi..stresten gerginlkten tartışmalar çıkabiliyor..
Tartistigimizda sevgimin bittigini saniyorum hep ama geri iyi olunca seviyorum. Telefonda sesini duysam hala icim kipir kipir olur.

Sıkıntı, stres, heyecan gibi duyguların karışıp insanı uçuruma getirdiği anlar yaşıyor olabilirsiniz :)
Evlendikten sonra düzelir. Ama sevginiz bittiyse bence ailenizle konuşup durumu anlatmak.
Sevginiz devam ediyor sadece tartışmaktan ileri gelen sorunlar varsa düzelecektir.
Biz de şuan sık sık tartışıyoruz ama eminim ki bir ay sonra hiçbiri kalmayacak.
Herkeste oluyomus demekki dugun oncesi tartisma normal yani..

Selam kizlar

Benim dugunume sayili gunler kaldi ve ben kararsiz kaldim suanda bunlari agliyarak yaziyorum. Hersey hazir ben baska memlekete gidiyorum burdaki isimi herseyi biraktim. Son zamandir nisanlimla aramiza sogukluk girdi degisti. Sevgimde sanki gunden gune azaliyo. Nisanlim benim kararlarima saygi duymaz onceden boyle degildi. Ne yapim kizlar bana fikir verin.

Günden güne azalan sevgi, bir özürle geri geldiyse ne mutlu size. Ben sizin sorununuzun daha derin olduğunu düşünüyordum. Düğün öncesi tartışmalar olur, bu çok normal ama evlilikten cayma noktasına kadar gelecek ve hayattan soğutacak kadar büyük tartışmalar olmaz. Neyse, sizin hayatınız, sizin kararınız. Mutluluklar diliyorum.

X