- 18 Nisan 2015
- 99
- 9
- 34
- Konu Sahibi elagozlum2015
Ben bitirmek istiyorum ama ya sonra pisman olursam? Nisanlim boyle tuhaf davrandikca ben soguyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm cok korkuyorum hemde degermi diye kac kere dusundum son iki gundur yaptiklarini dahada cok dusunuyorum. Burda herkez bitir diyo ama hic hic kolay degil hersey hazirken bir anda bitirmek. Ben gun icinde durduk yere agliyorum. Herseyin hayirlisi....Bak canım bence sen uzağa gideceğin için acaba değecek mi bu adama diye dusunuyorsun. Son zamanlarda yaptıklarını düşünüyorsun. Ama farkındaysan hep kötü yanlarını soyluyorsun ki bence gün içinde seni aramamasi ya da ise baslamadan önce arardi şimdi aramiyo falan bunlar sebep olamaz asla. Hepsinin bi açıklaması vardır. Her ilişki böyle dönemden geçer. Evlendikten sonra da çok olacak bunlar o zamanda boşanacak misin. Madem böyle şeyler 2 aydır vardı neden 2 gün kala aklını daha çok kurcalamaya basladi bunları bi düşün. Otur yaz hatta. Nişanlının kötü yanlarını da iyi yanlarını da. Hangisi ağır basıyor bi gör. Burdan bitir demek çok kolaydır ama bi ilişki kolay olmuyor.
Selam kizlar
Benim dugunume sayili gunler kaldi ve ben kararsiz kaldim suanda bunlari agliyarak yaziyorum. Hersey hazir ben baska memlekete gidiyorum burdaki isimi herseyi biraktim. Son zamandir nisanlimla aramiza sogukluk girdi degisti. Sevgimde sanki gunden gune azaliyo. Nisanlim benim kararlarima saygi duymaz onceden boyle degildi. Ne yapim kizlar bana fikir verin.
Belki strestn skintidan soguktur sende kendi stresinden soguk davrandigini düsünüyosndr belkide..Ben bitirmek istiyorum ama ya sonra pisman olursam? Nisanlim boyle tuhaf davrandikca ben soguyorum.
Cnm bende kac kere nisani atmak istedim ama yapamadim. Nisanlimin tavri beni bunaltiyo.Kendimden örnek vermek istiyorum müsadenle.
Nişanlılık dönemim çok güzeldi takii evliliğime 1 hafta kalana kadar.
Ben de uzak sayılabilecek bir mesafedeyim ve bu olay beni hergün ağlatıyordu.
Acaba yapabilecek miyim,yalnız kalıcam vs diye. Nişanlımla hep tartışırdık buyüzden.
Kaç kere yüzüğü fırlattığımı biliyorum. Öyle rüyalar görüyordum kii yırtık gelinlikler, kapkara hayat falan.
Bile bile lades ise evet ben bu düşüncelerime rağmen evlendim.
Ve iyiki de evlenmişim :)) Onu çok seviyorum, önceki düşündüklerim şuan inanılmaz komik geliyor
sevgim azaldi diyor.. nisanlilikta normal mi yani