dugunume bi kac gun kaldi ve ben ne yapacagimi bilmiyorim

Bak canım bence sen uzağa gideceğin için acaba değecek mi bu adama diye dusunuyorsun. Son zamanlarda yaptıklarını düşünüyorsun. Ama farkındaysan hep kötü yanlarını soyluyorsun ki bence gün içinde seni aramamasi ya da ise baslamadan önce arardi şimdi aramiyo falan bunlar sebep olamaz asla. Hepsinin bi açıklaması vardır. Her ilişki böyle dönemden geçer. Evlendikten sonra da çok olacak bunlar o zamanda boşanacak misin. Madem böyle şeyler 2 aydır vardı neden 2 gün kala aklını daha çok kurcalamaya basladi bunları bi düşün. Otur yaz hatta. Nişanlının kötü yanlarını da iyi yanlarını da. Hangisi ağır basıyor bi gör. Burdan bitir demek çok kolaydır ama bi ilişki kolay olmuyor.

Son günlerde gerginlik olur genelde düzelir yani bu günler icinse bu dediğim sevgililikten beri böyleyse birkez daha düşün hic bi sey için geç değil

Bak canım bence sen uzağa gideceğin için acaba değecek mi bu adama diye dusunuyorsun. Son zamanlarda yaptıklarını düşünüyorsun. Ama farkındaysan hep kötü yanlarını soyluyorsun ki bence gün içinde seni aramamasi ya da ise baslamadan önce arardi şimdi aramiyo falan bunlar sebep olamaz asla. Hepsinin bi açıklaması vardır. Her ilişki böyle dönemden geçer. Evlendikten sonra da çok olacak bunlar o zamanda boşanacak misin. Madem böyle şeyler 2 aydır vardı neden 2 gün kala aklını daha çok kurcalamaya basladi bunları bi düşün. Otur yaz hatta. Nişanlının kötü yanlarını da iyi yanlarını da. Hangisi ağır basıyor bi gör. Burdan bitir demek çok kolaydır ama bi ilişki kolay olmuyor.
Cnm cok korkuyorum hemde degermi diye kac kere dusundum son iki gundur yaptiklarini dahada cok dusunuyorum. Burda herkez bitir diyo ama hic hic kolay degil hersey hazirken bir anda bitirmek. Ben gun icinde durduk yere agliyorum. Herseyin hayirlisi....

Selam kizlar

Benim dugunume sayili gunler kaldi ve ben kararsiz kaldim suanda bunlari agliyarak yaziyorum. Hersey hazir ben baska memlekete gidiyorum burdaki isimi herseyi biraktim. Son zamandir nisanlimla aramiza sogukluk girdi degisti. Sevgimde sanki gunden gune azaliyo. Nisanlim benim kararlarima saygi duymaz onceden boyle degildi. Ne yapim kizlar bana fikir verin.

SANA NE FİKRİ WERELIM KI CANIM ?DÜĞÜNÜME SAYILI GÜN WAR DIYORSUN???OTUR KONUS

duygularını iyi tart.bir tanıdığım kına günü ayrılmaya kalkmıştı benzer sorunlar yüzünden.şu anda 5 yıllık mutlu bir evliliği,bir de çocuğu var.

bazı şeyleri kestirip atmak kolay olanı. belli ki bu duruma kadarda kolay gelmediniz belli bir emek harcadınız. böyle zamanlarda kötü şeyleri değil iyi olanları düşün. eğer uzaklara gitmedi göze alarak evlenme kararı aldıysan seviyorsun demektir. sonuçta zorla olmadı hepsi. düğün stresini bir kenara bırak sakin sakin geçen ve gelecek olan güzel şeyleri düşün ve hatta müstakbel eşininde bu stresi atması için küçük bir jest yapabilirsin ona. yıkıcı olmaktansa yapıcı olmak daha cazip bence

canım gerçekten böyle düşünüyorsan yol yakınken dön çünkü evlilik bu çocuk oyuncağı değl
ama şunuda unutma arakadaşım bende nişanlıyım ve düğün arefesinde olur böyle şeyler atma dercesine kadar gelirsiniz bizde öyle olmuştuk ama karşılıklı konuşarak hallettik herşeryi tavsiye edrim karşılıklı konuşun :KK52:

ayrılırsam ya sonra pişman olursam diyorsun ama evlenince pişman olacağın kesin. ben de buna benzer bir durumdaydım, sinir hastası olmuştum, içim sıkılıyordu sürekli. ayrıldım, şuan öyle rahat ve huzurluyum ki keşke önceden yapsaymışım diyorum. kimseyi düşünme, sadece kendini düşün ve ayrıl.

Kendimden örnek vermek istiyorum müsadenle.
Nişanlılık dönemim çok güzeldi takii evliliğime 1 hafta kalana kadar.
Ben de uzak sayılabilecek bir mesafedeyim ve bu olay beni hergün ağlatıyordu.
Acaba yapabilecek miyim,yalnız kalıcam vs diye. Nişanlımla hep tartışırdık buyüzden.
Kaç kere yüzüğü fırlattığımı biliyorum. Öyle rüyalar görüyordum kii yırtık gelinlikler, kapkara hayat falan.
Bile bile lades ise evet ben bu düşüncelerime rağmen evlendim.
Ve iyiki de evlenmişim :)) Onu çok seviyorum, önceki düşündüklerim şuan inanılmaz komik geliyor

Ben bitirmek istiyorum ama ya sonra pisman olursam? Nisanlim boyle tuhaf davrandikca ben soguyorum.
Belki strestn skintidan soguktur sende kendi stresinden soguk davrandigini düsünüyosndr belkide..
smdiye kadar hersey iyise son 1 aydir fln böyleyse evet bile bile lades de cünkü adam bastan beri iyimis son 1 ay en stresli zamandr.. ama ay bn bu adam yüzünden buraya geldm yok ailemden ayrildm yok isimi braktm diyeceksen ne kendni ne nisanlini yorma..aradaki sevgiye zarar gelmesnde is kolay aileden uzak kalmayada alisirsn kafani su son zamanda bunlarla bulandirma tadini cikar bu zamanlarn

Beni gittikce bir korku sariyor ve bu korku beni yiyip bitiriyo ben yapamicam galiba kafayi yemek uzereyim suan sitresten artik yuzum sivilceyle doldu

Kendimden örnek vermek istiyorum müsadenle.
Nişanlılık dönemim çok güzeldi takii evliliğime 1 hafta kalana kadar.
Ben de uzak sayılabilecek bir mesafedeyim ve bu olay beni hergün ağlatıyordu.
Acaba yapabilecek miyim,yalnız kalıcam vs diye. Nişanlımla hep tartışırdık buyüzden.
Kaç kere yüzüğü fırlattığımı biliyorum. Öyle rüyalar görüyordum kii yırtık gelinlikler, kapkara hayat falan.
Bile bile lades ise evet ben bu düşüncelerime rağmen evlendim.
Ve iyiki de evlenmişim :)) Onu çok seviyorum, önceki düşündüklerim şuan inanılmaz komik geliyor
Cnm bende kac kere nisani atmak istedim ama yapamadim. Nisanlimin tavri beni bunaltiyo.

E="elagozlum2015, post: 41750528, member: 674616"]Icim sıkılįyo. Agliyorum surekli[/QUOTE]
Canim ailenle konuş olmazsa olmaz illaki istemediğin bir düğün olması mecbur Olacak değil kimse seni zorla evlendiremez

sevgim azaldi diyor.. nisanlilikta normal mi yani :KK57:

bir insanla zıtlaşınla yada tartışınca sevgisinin azaldığını düşünebilir..aslında sevgisi azalmamıştır istediği birşey olmadığında falan karşı tarafa kızmaktır..zaten evliliğe adım atıldığına göre sevgi vardır..zorla evlendirilmiyorsa tabi..stresten gerginlkten tartışmalar çıkabiliyor..

Sıkıntı, stres, heyecan gibi duyguların karışıp insanı uçuruma getirdiği anlar yaşıyor olabilirsiniz :)
Evlendikten sonra düzelir. Ama sevginiz bittiyse bence ailenizle konuşup durumu anlatmak.
Sevginiz devam ediyor sadece tartışmaktan ileri gelen sorunlar varsa düzelecektir.
Biz de şuan sık sık tartışıyoruz ama eminim ki bir ay sonra hiçbiri kalmayacak.

X