- 15 Eylül 2014
- 1.848
- 4.514
- Konu Sahibi elagozlum2015
Sakin olmaya çalışın. Başkasının olsuğunu düşünüyorsanız illa ki bunu tetikleyecek bir şey yapmıştır. Ne yaptı? Bu soruyu cevaplamaya çalışın. Yoksa sizin kuruntunuz mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem memleketinizi, hem işinizi, hem de belki ailenizi geride bırakıyor olmak sizde haklı bir paniğe yol açmış. O geçer de, nişanlınızın kararlarınıza saygı duymaması ve bunu saklama ihtiyacı hissetmemesi problem. Emin misiniz? Eğer eminseniz ve düğün stresi geçince bu durumun değişeceğini düşünmüyorsanız, siz bu duruma tahammül edebilecek misiniz?Selam kizlar
Benim dugunume sayili gunler kaldi ve ben kararsiz kaldim suanda bunlari agliyarak yaziyorum. Hersey hazir ben baska memlekete gidiyorum burdaki isimi herseyi biraktim. Son zamandir nisanlimla aramiza sogukluk girdi degisti. Sevgimde sanki gunden gune azaliyo. Nisanlim benim kararlarima saygi duymaz onceden boyle degildi. Ne yapim kizlar bana fikir verin.
bir kaç gün degil 1 dakika kalsa bile kararını gözden geçir derim... işini bıraktığını yazmışsın . keşke bırakmasaydın umarım pişman olmazsın
evlenip mutsuz olursan bosanmak için ne diyeveksen onu diyecveksin.. eminim çok zodur ama sevmiyorsan asla eevlenme ..Belkide en hayirlisi bitmesi. Ama ya sonrasi? Cok korkuyorum. Burda herseyi biraktim isimi kayitlarimi sildirdim. Aileme ne derim?
Denedim iyi oldugunu söyluyor. Tahmin ettigim hic birsey yok. Ama kendimi bu dusunceden alikoyamiyorum sanki gonlu baskasina kaymista bana soyleyemiyor
Beni işe baslamadan once hep arardi gun icinde yazardi. Takmiyo artik sanki beni...yalnız bu çok korkunç bir düşünce...
başka şeylerle mücadele edebilirisniz, dönemsel değişiklik, iki tarafta gergin, maddi manevi zorluklar oldu o yüzden yaşanıyor diyebiliriz..
görmezden gelebilirsiniz, evlendikten sonra düzene oturacağını söyleyebiliriz..
ancak başka bir kıza gönül kayması ihtimali, çok başka bir durum...
kabul edilebilir, değişebilir, düzelebilir denecek bir şey değil.
size bunu hissettiren başka bir şeyler olmalı..
nişanlıyım, düğünüme benimde az bir süre kaldı.. nişanlımla çok sık kavga eder hale geldik, sürekli sen böyle değildin şeklinde tartışmalar yaşıyoruz..
ancak aklımın ucuna başka birine gönül kayması ihtimali gelmez..
neden böyle bir şey düşündünüz ki ?
Aslinda seviyorum ama bu düsünceler beni deli etti...evlenip mutsuz olursan bosanmak için ne diyeveksen onu diyecveksin.. eminim çok zodur ama sevmiyorsan asla eevlenme ..
Yerimde olsan napardin?is gelir gecer o degil de,diger mevzu dogru.. insan cekiniyor zaman daraldikca kizcagizi da cok iyi anliyorum yani..
Beni işe baslamadan once hep arardi gun icinde yazardi. Takmiyo artik sanki beni...
Düğün sezonu ya ondandir.bugünlerde ne çok açıldı evlilik günü gelmiş kararsız konular
Yerimde olsan napardin?
Allah yardimcimiz olsun cnm. Senin ne sorunun var?Senin yerindeyim zaten sebepler farklı olsa da durum benziyor nikahima 2 hafta var.. Ve Kafam allak pullak.
Allah yardimcimiz olsun cnm. Senin ne sorunun var?
Bende uzaga gelin gidiyorum iki gun sonra nisanlimin memleketine gidiyorum.Nikah öncesi tartışma gerginlik, aileler, uzağa gelin gitme, vs.. İnan ne yapacağımı şaştım
Simdi nasilsin peki? Pismanmisin evlendigine?Çok normal. Dünya kadar stresden insan kmle evlndiğini unutuyo. Ayrntılara göre durum deişebilir tabkde ama insann hayatında nadir yaşadığı en büyük stres sıkıntı ve heycann bir arada olduğu bi dönemde ne hissetiğinde yanılman çok norml. Bnde 1 buçk ay önce ewlndm aynı hisleri yaşadım düğündn önce