dugunume bi kac gun kaldi ve ben ne yapacagimi bilmiyorim

elagozlum2015

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
99
9
34
Selam kizlar

Benim dugunume sayili gunler kaldi ve ben kararsiz kaldim suanda bunlari agliyarak yaziyorum. Hersey hazir ben baska memlekete gidiyorum burdaki isimi herseyi biraktim. Son zamandir nisanlimla aramiza sogukluk girdi degisti. Sevgimde sanki gunden gune azaliyo. Nisanlim benim kararlarima saygi duymaz onceden boyle degildi. Ne yapim kizlar bana fikir verin.

nişanlılık döneminde mutlaka olur böyle şeyler...oturun sakince konuşun..bunları sürekli düşünerekte en mutlu günlerini mutsuzluğa çevirme..
şimdiden mutluluklar...

Bu kadar mutsuzsan tek yol var nişanı atmak.

son zamanlarda ne kadar çok bu tür konu açılmaya başladı nişanlılara ne oluyor böle herkesde bir kararsızlık allah yardımcın olsun

Düğüne doğru yorgunluklardan dolayı böyle duygular yaşayabiliriz.Düğünden sonra toparlarsınız diye düşünüyorum.

Once bu durum gecici bir durum olabilir. baska sehire gitmek ailenden uzaklasmak evlilik sorumlulugu senin boyle hissetmene sebep oluyor olabilir. Eline bir kagit al ve tam ortadan ikiye bol. Objektif olarak dusun ve bir tarafa nisanlinin iyi yonlerini diger tarafa ise hosuna gitmeyen yonlerini yaz bakalim hangisi daha fazla cikacak. Unutma hicbirimiz dort dortluk degiliz. Bu nisanlindan ayrilip baska biriyle nisanlansan dugune gunler kala yine ayni psikolojiye kapilir misin bunu da dusun derim.

belki stresten ikinizde bu haldesinizdir. kendi düğünüm geldi aklıma .düğünden bi gun önce gece telefonda çok buyuk kavga ettik ailesinin bnm memleketime geç gelmek istemesinden dolayı. (6 saat memleketler) bitirmiştim o gece her şeyi. gelmeyin istemiyorum bu düğün olmayacak demiştim. sabah kalktığımda hala gelip gelmeyeceğini bilmiyordum aradı 1 saat sonra oradayım dedi:) bnde madem buraya kadar geldin evlenelim bari dedm:):)

dugunden once boyle seyler olur dıycem bazı uyeler bana kızacak ama dugun telasında olduğun ıcın oluyor bence yenı memleket evlılık tanımadığın ınsanlarla tanısma gozune korkunç gelıyor aılenden ayrılıp gıdıyosun sonuçta onun telası var bence kendını oturt tart senı senden baskası bılemez heycandan mı yoksa gercekten mı ıstemıyosun bı dusun ona gore ılerle..NOT:esımle evlenmeden once 5 sene flort ettık ama dugune 3 hafta kala bırbırımızı yedık ben kımınle evlenıyorum bıle dedıgım oldu ama hepsı stres ve heycanmıs cok sukur kı su an cok mutluyum...

Onceden cok istiyordum heycan vardi hepsi gitti geriye ben yapabilirimiyim dusuncezi kaldi. Son zamandir boyle nisanlim konusmaya calistim ama biseyim yok diyo. Mesala ben bisey diyorum mantiksiz oluyo. Ben istemiyorum bu dugunu iki gunum kaldi onun memleketine gidiyrm. Ne yapicam ben bilemiyorum. Herseyden kacasim var.

Kararlariniza saygi duymayi biraktigi an bu duruma mudahale etseydiniz keske

Ama gec degil, istemiyorsabiz ve hazir degilseniz ayrilin..

Kim ne der kizarlar mi va bunlari dusunmeyin hic . Iyice dusunup kararinizi verin.. sonra pisman olursunuz keske ayrilsaydim dersiniz falan

En guzeli olumlu olumsuz her seyi bir guzel icinizden tum dobraliginizla cikarin hangisi daha agir basiyorsa ona gore hareket edin

Hayirlisi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…