- 20 Eylül 2014
- 1.933
- 2.633
-
- Konu Sahibi elagozlum2015
nişanlınla oturup düzgünce konuş.. halledebileceğiniz bi sorunsa halledin eğer olmayacak gibiyse zaten evlenip kendini mutsuz bir hayata sürükleme son gün bile geç değidir. sonradan boşanmaktansa..Selam kizlar
Benim dugunume sayili gunler kaldi ve ben kararsiz kaldim suanda bunlari agliyarak yaziyorum. Hersey hazir ben baska memlekete gidiyorum burdaki isimi herseyi biraktim. Son zamandir nisanlimla aramiza sogukluk girdi degisti. Sevgimde sanki gunden gune azaliyo. Nisanlim benim kararlarima saygi duymaz onceden boyle degildi. Ne yapim kizlar bana fikir verin.
Ne kadardır tanışıyorsunuz? ve nişanlılık süreniz ne kadar?Selam kizlar
Benim dugunume sayili gunler kaldi ve ben kararsiz kaldim suanda bunlari agliyarak yaziyorum. Hersey hazir ben baska memlekete gidiyorum burdaki isimi herseyi biraktim. Son zamandir nisanlimla aramiza sogukluk girdi degisti. Sevgimde sanki gunden gune azaliyo. Nisanlim benim kararlarima saygi duymaz onceden boyle degildi. Ne yapim kizlar bana fikir verin.
Bi senedir taniyorumNe kadardır tanışıyorsunuz? ve nişanlılık süreniz ne kadar?
son zamanda sorunlar mı var? düğün hazırları zamanı olabilecek şeyler. insanların bazı kaygıları olabilir hayat değiştirme arifesinde.Bi senedir taniyorum
Konusmayi denedim biseyim yok diyo baskada bisey demiyo. Dedigim gibi onceden boyle degildison zamanda sorunlar mı var? düğün hazırları zamanı olabilecek şeyler. insanların bazı kaygıları olabilir hayat değiştirme arifesinde.
sana anlatmadığı başka şeyler de olabilir tabi ailesel olarak.,tek çözüm konuşmak.
sen ne olduğunu düşünüyorsun peki? var mı tahmin ettiğin bir şey?Konusmayi denedim biseyim yok diyo baskada bisey demiyo. Dedigim gibi onceden boyle degildi
Denedim iyi oldugunu söyluyor. Tahmin ettigim hic birsey yok. Ama kendimi bu dusunceden alikoyamiyorum sanki gonlu baskasina kaymista bana soyleyemiyorsen ne olduğunu düşünüyorsun peki? var mı tahmin ettiğin bir şey?
Ne demem gerekiyo peki? Bana fikir verebilirmisin?Net bi şekilde konus fikirleriniz çakışıyorsa at nişanı. Böyle mutlu bi evlilik kurulamaz sonradan pişman oma
kaç günde kaydı sence gönlü birine?Denedim iyi oldugunu söyluyor. Tahmin ettigim hic birsey yok. Ama kendimi bu dusunceden alikoyamiyorum sanki gonlu baskasina kaymista bana soyleyemiyor
Son bir iki aydir boyle aslinda. Dedigime saygi duymaz mantiksiz olur. Calismaya baslamadan once beni arardi oda yok artik. Gun icinde yazardi bana hep oda yok.kaç günde kaydı sence gönlü birine?
sen mi çok pimpiriklisin yoksa?
ne tür değişiklikler var?
Bende boyle dusunuyorum dugun stresinden olur boyle seyler..nişanlılık döneminde mutlaka olur böyle şeyler...oturun sakince konuşun..bunları sürekli düşünerekte en mutlu günlerini mutsuzluğa çevirme..
şimdiden mutluluklar...