- 12 Ekim 2022
- 1.686
- 4.211
- 63
Kardeşler altın savaşında :)Doğum yaptım Ablam altın Getirdi.Benden 6 ay sonra o doğum yaptı bende getirdiği altını geri götürdüm sonra sünnet yaptı bende teyze olarak altın taktım.Sonra 2.dogumu yaptım Ablam bana o sünnette takttigim altını geri getirmedi .benim dugumde taktiği altının yerine saymış sizce yaptığı doğrumu evlikten sonra aramızdaki çocuk görme sünnet vs. Durumlarla kendi dugumdeki bı abla olarak taktigi altına saymak ne kadar dogru.Ama düğünümde takılan takıların hiç biride bende kalmadı.
Evet o şekilde söylediBen anlamadım.
Abla kendi mi dedi; “düğününde taktığım altına say” diye?
Yani verdim,aldım,vermedi,almadım bu hesaplar zor. Herkes yerinde sağ olsun…
O zaman yeğeninizi düşünüp takmış gibi "teyze olarak"diye belirtmeyin.Siz baya borç verip durmuşsunuz.Kardeş bu ya, saçma.Ben ona taktım oda bana taksın die
Anladım.Evet o şekilde söyledi
Siz altını mi istedinizEvet o şekilde söyledi
Çok şükür hanfendi durumu çokcok iyi ben sunetteinde. Oda bana takar die taktım ama düğünümde taktiğin altının bana gelmicegini bile bile taktı ve sonra benden beklediBelki ablanizin durumu iyi değil . Neden böyle yapiyorsunuz
Hayır annem konuyu gündeme getirdi bende kirildgni söyledim oda kırılmaya hakkın yok ben senin düğününde taktım dedi ama taktiği altın bana kalmadikiSiz altını mi istediniz
Kime gittiHayır annem konuyu gündeme getirdi bende kirildgni söyledim oda kırılmaya hakkın yok ben senin düğününde taktım dedi ama taktiği altın bana kalmadiki
Düğününüzdeki takılar neden size gelmedi?Çok şükür hanfendi durumu çokcok iyi ben sunetteinde. Oda bana takar die taktım ama düğünümde taktiğin altının bana gelmicegini bile bile taktı ve sonra benden bekledi
Kalmadi derken? Borcunuza harciniza gitmiştir heralde, sonucta takmış ve siz onu bir şekilde kullanmışsinizdir.Hayır annem konuyu gündeme getirdi bende kirildgni söyledim oda kırılmaya hakkın yok ben senin düğününde taktım dedi ama taktiği altın bana kalmadiki
Madem teyze olarak altın taktın niye aç gibi peşine düştün ki? Böyle hesap kitaplardan nefret ediyorum. Gözüne çok göründüyse takmasaydin. Sonuçta biriniz üç oğlan dogurur belki,üç doğuma üç sünnete altın, yetmiyor büyüyünce düğüne üç altin. öteki tek kız doğurur,sadece bir doğuma,bir yıllar sonra düğüne altın.. o zaman da 'onun üç oğlu benim tek kızım var haksızlık,altınlarımi versin ya da ucu bir yerde taksin' diye mi gönül koyacaktiniz?Doğum yaptım Ablam altın Getirdi.Benden 6 ay sonra o doğum yaptı bende getirdiği altını geri götürdüm sonra sünnet yaptı bende teyze olarak altın taktım.Sonra 2.dogumu yaptım Ablam bana o sünnette takttigim altını geri getirmedi .benim dugumde taktiği altının yerine saymış sizce yaptığı doğrumu evlikten sonra aramızdaki çocuk görme sünnet vs. Durumlarla kendi dugumdeki bı abla olarak taktigi altına saymak ne kadar dogru.Ama düğünümde takılan takıların hiç biride bende kalmadı.
Hayır düğünde takılan hiç bir altın bize verilmedi salonda kaynanam aldı diğer gelinlere de o seklde yapmisKalmadi derken? Borcunuza harciniza gitmiştir heralde, sonucta takmış ve siz onu bir şekilde kullanmışsinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?