eşim zaten duysa bunları şaşırır ve der bana gördün mü anneni falan diye onun böyle birşeyi duymaması daha iyi olurAnnen haksız canını sıkma. Nişanlınla konuş istersen annem biraz bu konularda eski kafalı kötü niyetle yapmıyor ararsa açma falan de ya da bir şey söylerse takma vs.
En güzel zamanlarında kendini böyle üzme..
eşim zaten duysa bunları şaşırır ve der bana gördün mü anneni falan diye onun böyle birşeyi duymaması daha iyi olur
arar onu aramazsa bile kocamı ararNe anneler var yaa.
Kv'yi arayacak kadar yüzsüz değildir umarım. Yoksa fena.
Anneniz boyle durumlarda kendi davetlisinin saclarini kendisi yaptirmali. Hicbir damat gelinin anasinin misafirinin sacini yaptirmaz akil var mantik var.
eşimle aramız iyi. Seviyoruz birbirimizi zaten daha çok yeni evliyiz.. tek sıkıntımız maddiyat.. ve eşimin babası yok çalışan abisi ve kendisi. düğün günü kardeşlerimin annemin ve belki bir iki kardeşimin saçını yaptırabilir zaten kendisi de söyledi. Ama annem bunların dışında bir de 10 kişi için 500 tl istiyor. Akıl var mantık var .. günahTabi ki kızısın seni bugunlere kadar eminim cok zor getirmistir ama evlilik maddiyatla kurulmaz bilinmesi lazım. İki kişi birbirini sevip sayarsa gerisi hiç problem değil. Esin sorumluluk sahibi mi merhametli mi ailene karşı saygılı mi bu önemli. Annen bişeyler görmek istiyor haklı olarak ama bu konular en başında konuşulması gereken ve karşı tarafın da ona göre ayar çekeceği ( para ayarlayacağı ) bi durum. Benim annem hiç problem çıkarmadı mesela taki konusunda bişey demedi onlar yapacağını yaptı ki orta gelirli bi aileydi karşı taraf. Düğün günü de benim ve kız arkadaşımın saçı yaptırıldı yanlış hayirlamiyorsam o kadar. Onun dışında annem dahil herkes kendi kuaföründe yaptırdı. Bu arada eşine değil ailesine kızıyor bence eşinle bi konuş durumu aç ve ne düşündüğünü soyle anneni suçlamadan üstü kapalı sekilde
eşimle aramız iyi. Seviyoruz birbirimizi zaten daha çok yeni evliyiz.. tek sıkıntımız maddiyat.. ve eşimin babası yok çalışan abisi ve kendisi. düğün günü kardeşlerimin annemin ve belki bir iki kardeşimin saçını yaptırabilir zaten kendisi de söyledi. Ama annem bunların dışında bir de 10 kişi için 500 tl istiyor. Akıl var mantık var .. günah
eşim kuzenimin de saçını yaptırır kuzenime de söyledi sende gel diye.Cok haklisin, annen kardesin neyse ama digerlerine gerek yok. Sacim yapilmadi diye küsecek akrabada bi zahmet öte gitsin söyle.
Benimde kardeslerim kuzenlerim var, simdi evleniyorum deseler, yalvarsalarda ben kuaför masrafimi onlara ödetmem! Bizim insanimiz ama cok merakli damada para harcatmaya, sanki ayni cep degilmis gibi.
eşim kuzenimin de saçını yaptırır kuzenime de söyledi sende gel diye.
iyi bir insandır kendisi merhametlidir de. Ama annem 500 tl istiyor 10 kişinin saçını yaptıracakmış diyemem daha ne gelinlik parası ödedik ne damatlık. 500 tl olsa şuan gelinliğin bir kısmını gider öderdim ikimiz de maaş gününü bekliyoruz.
eşimle aramız iyi. Seviyoruz birbirimizi zaten daha çok yeni evliyiz.. tek sıkıntımız maddiyat.. ve eşimin babası yok çalışan abisi ve kendisi. düğün günü kardeşlerimin annemin ve belki bir iki kardeşimin saçını yaptırabilir zaten kendisi de söyledi. Ama annem bunların dışında bir de 10 kişi için 500 tl istiyor. Akıl var mantık var .. günah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?