Düğünsüz evlenmek kaynana gelin sorunları

bilezik istenmesini ve beklenmesini ne kadar saçma bulsam da size hak veriyorum çünkü kandırılmışsınız.

Sonuçta o kültürle büyümüşsünüz bir beklentiniz var kendinizi gizlememişsiniz talebinizi de dile getirmişsiniz. Karşı taraf da hooop noluyoruz istemek ne demek gücümüz neye yeterse onu yaparız sizi ilgilendirmez dememiş.

Bence bilezik almayacak bu kadın. Eşinizle mutlu olmak niyetindeyseniz konuyu kapatın gitsin.

Kişi adam olacak. Anasının lafıyla dolmayacak. Eşimi niye dolduruyorlar değil, eşim neden doluyor kısmına takılmalısınız.

Altın incik boncuk istemeyi aç gözlülük olarak buluyorum. Ben adet bilmem diyenler genelde altın konusunda hep fikir sahihi oluyorlar bu da epeyce ilginç.

Evet ben ben buna sinirlendim almazsa almasın bari insanlara yalan söylemesin. Ben zaten sağlıklı olduğum takdirde her şeyi yaparım zamanla eşimle birlikte ama dün bizi çağırdılar ben de mutlu oldum ailecek yemek yiyeceğiz diye konu nerelere geldi şok oldum allah hepimize can sağlığı kuvvet versin

Evlendikten üç yıl sonra düğün tarihi ve bilezik mi sordunuz gerçekten? Boşanıp tekrar mı evleneceksiniz? Evlenmeden sorsaydınız madem bu kadar önemliydi. Düğün olmadan, bilezikler takılmadan evlenmem deseydiniz.

Siz de insanlara onun söylediklerinin yalan olduğunu ve dogrusunu anlatın gitsin. Zor değil.

Artık muhattap olmayı düşünmüyorum bu konularda geçen bayram görüştük o zaman bile kendi kardeşi ve abisinin yanında söyledi ben cevap vermedim durduk yere sormadım

Tabii ki etmem benim sorguladığım şey düğün değil madem bir şey yapmak istiyorsun ve durumun var kendi oğluna gelinine yatırım yap içinden geliyorsa içinde ukte kaldıysa bu şekilde yapması daha doğru

Bu süreçte eşim ne kadar mahcup oldu yeri geldi konuştuk yeri geldi oturdu ağladı Yanımda ben de ona hadi bana düğün yapın şunu al bunu al demedim zamanında ailesinin verdiği sözü babam sordu ve ben de dile getirdim

Ağzınıza sağlık cidden konu verilen sözün tutulmayıp farklı lanse edilmesi eşimin sonuna kadar yanındayım

İşte asıl sorun da orada. Aslında bu altını alması gereken kişi eşinizdi, kayınvalideniz değil. Kayınvalideniz hediye olarak imkanı neye yetiyorsa, gönlünden ne geçiyorsa onu takmalıydı.

3 yıldır düğün ve altın muhabbetleri olurken, eşiniz neredeydi ? Neden 3 maymunu oynuyor ? Hadi düğün istemediniz, eee altın istemişsiniz. Neden evlenmeden önce sormadınız altınları ? Takı sözünü yerine getirmeyen adamla neden evlendiniz ?

Siz evli misiniz anlamadım? Dün sorduk bilezikleri diyorsunuz, 3 yıldır evliyim diyorsunuz eşim diye bahsediyorsunuz. Evlenmediyseniz ayrılın evliyseniz çocuk yapmayın bir süre hiç hayırlı gözükmüyor.

EŞİm kendi arabasını sattı alışveriş yaparken kendi çalışıp aldığı arabasını sattı üç maymun oynamadı ailesi bize evet yaparız dedi yapmadı bir de üstüne bizim emeklerimizi kendisi almış gibi anlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…