Düğünsüz evlenmek kaynana gelin sorunları

Suç kayınbaban ya da kayınvaliden de değil . Suç eşinde !!!!!!!! Evlenmek isteyen kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum demektir . Sen ailesinden isteyeceğine eşinden isteseydin . Eşinde çalışıp biriktirip alıp sonra evlenseydin . Nedir yani bilezik bilezik bilezik . Çalışın ikinizde yapın . Onların bir suçu yok size yapmak zorunda değiller . Yaparlarsa da sadece teşekkür etmek düşer . Yapmazlarsa da canları sağ olsun deyip geçilir . İki kişi evleniyorsa onlar birbirlerine taksınlar .

Birincisi siz yetim değilsiniz yetişkin insan yetim olmaz. İkincisi belli ki almayacaklar. Bu sartlar altında evleniyorsanız evlenin. Üçüncüsü su sartlarda bir müddet gözlemleyin. Şu doldurusla nisanlınız da size yüklenmiş. Nişanlınız böyle uydum akıllı mı yoksa aklı basında mı önce bir emin olun.

Karşı tarafın aaa yaparız boş değiliz demesini, herseyi sanki kendileri yapmış gibi anlatması normal bu kızın bu şekilde hissetmesi mi anormal ?

Ben de onlardan bir şey istemedim annem babam yok. kaynanam da küçükken annesini ve babasını kaybetmiş bana abla gibi davranıyor ama kaynanamin kaynanası var o az değil :) kişiye göre değişiyor bu durum.

Karşı tarafın aaa yaparız boş değiliz demesini, herseyi sanki kendileri yapmış gibi anlatması normal bu kızın bu şekilde hissetmesi mi anormal ?

Tam olarak nerde karşı tarafın söyledikleri, yaptıkları normal demişim? Konuda normal kimse yok maalesef. Bu konu açılalı 1 ay olmuş sizin gibi yazan herkese de cevabımı vermiştim kaldığınız yerden okumaya devam ederseniz görebilirsiniz. 1 ay sonra tekrar aynı konuya aynı cevapları yazmayı tercih etmiyorum açıkçası, o yüzden ikili konuşmaya dönmezse sevinirim, iyi forumlar

Ben de bugüne kadar bilmezdim ama kendisi benim alın teriyle çalışıp aldığım her şeyi kendisi yapmış gibi gösteriyor kusura bakmasın da senelerimin emekleri
Bildiğim ezik kaynana benim kaynana da işi ben buldum benim üzerimden komşulara hava atmış ezik. Allahın cezası

8 bilezik için evlenmek kimse kusura bakmasın bedenini altına satmaktır ne bu evlenirken bilezik istemek başlık parası gibi erkek tarafı ne kadar istiyorsa alır erkek tarafı sizden Rolex istese alacak mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…