Bana bunları konuşmak bile çirkin geliyor.
Herkes ne yapması gerektigini bilir , ha yapmiyorlarsa da 3 sene sonunda da tutturmam bilezik de bilezik diye. Madem bu kadar dert ettiniz bileziği esinizle birlikte alsaydınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana bunları konuşmak bile çirkin geliyor.
Herkes ne yapması gerektigini bilir , ha yapmiyorlarsa da 3 sene sonunda da tutturmam bilezik de bilezik diye. Madem bu kadar dert ettiniz bileziği esinizle birlikte alsaydınız.
Konuyu tam okumamış olabilirsiniz eşime farklı anlatıp bana karşı dolduruyor diyorum.Biri size bir konu için söz versin ve tutmasın üstüne yalan söyleyip sizi kötülesin kendinizi nasıl hissedersiniz çok merak ediyorum gerçekten. Bu konular size göre normal ya da gereksiz olarak görünüyor olabilir kendi duygularımı paylaşmak istedim burda sadece ben değil eşim de mahcup oldu diye yazdım
Yoo tam okudum. Eşiniz de dolmasın aklı başında yetişkin adam. Siz belki düğün istemiyorsunuzdur ama kalkıp 3 sene sonra akrabalar düğün soruyor demeniz garip olmuş o zaman. Düğün istemeyen biri niye akrabaların düğün tarihi sorusunu dillendirir ki? Bugünün konusu değil 3 sene öncesinin meselesi yaşanan. Söz verip tutmamaları zaten doğru değil ama konuyu kayınvalideniz açmadı siz açtınız. Haliyle ben size yorum yaparım. Yıllar geçen bir mesele için hala bileziktir, düğündür sorgulamanız garip. Madem bu kadar önemliydi takı düğünde takılan bir şey neticede bilezik olmadan evlenmem deseydiniz, evlenmeseydiniz. Yetişkin insanların evlenirken hala şu kadar takı isterim muhabbeti bana çok garip geliyor
Konuyu baska yerlere cektiginin farkındayım deyip istediğiniz noktaya konuyu çekebilirsiniz.Dün konusu açıldı ve kendisi bambaşka şeyler anlattı bu durumda ben ne yapabilirim
tamam siz öyle evlenmezsiniz olur biter
Ben hiçbir şey anlamadım. 3 yıl sonra neden düğün yapılıyor, insanlar 3 yıl sonra bilezik ve düğünü mü soruyor, neden?
Öncelikle başınız sağ olsun anneniz için.
Şimdi siz ve babanız zaten istemissiniz karşı taraf üç maymunu oynamış.
Almayacak insan her halükarda naparsaniz yapın almıyor yani anneniz sağ olsaydı da almayabilirlerdi.
Bakın benim 2. Evliliğim olacak hiç kimseden bir talebim yok ona rağmen kv nişanda ( evde basit bir şey ) bir sürü şey taktı bana daha nikahta da takacak.
Yani bu insan takmaya niyetli niyeti var onu demek istiyorum.
Aradan 3 yıl geçmiş bunca zaman sonra bu konuları açıp bir yere varamazsiniz.
Nikah olmadan önce diretecektiniz şimdi artık napabilirsiniz ki ?
Belli ki bunlar sözlerinde durmayan haysiyetsiz insanlar mesele burda altın değil verilen sözün tutulmamasi aslında.
Eşinizle de bu noktadan konuşmayı ilerletin bana verilen söz tutulmadı o yüzden kırgınım ve ofkeliyim diye olay para pula dönmesin yani onu diyorum.
Baktınız hala takan yok mesafenizi koyun ama eşinizle de aranızı bozmayın derim.
Ben sizi anlıyorum. Hem baştan olur deyip söz vermeleri bunun üstüne vermeyip üstüne size iftira atmaları canınızı sıkmış. Yoksa bilezik mevzu olsaydı bunca zamana kadar zaten dillendirirdiniz. Babanız sorunca konusunu açmışsınız ama karşı taraf bin pişman etmiş. Mesele bilezikten çok konusu açılmışken sizi yalancı durumuna düşürmeleri, oğullarını doldurmaları olmuş. Haklısınız bu konuda. Mesafe koyun aranıza. Bayramdan bayrama arayın veya 1-2 saat bayram ziyaretine gidip kalkın. Hiç yüz göz olmayın bu saatten sonra.