- 31 Temmuz 2009
- 10.487
- 52.479
-
- Konu Sahibi likeaflower11
belki günün birinde ben de dul olurum sıkıntı yok ama çevrem sade nikah ile evlensem “dul mu bu niye sade nikah yapıyor” diye yakıştırmq yapar bana çünkü geri kafalılar ve istemem öyle demelerini
istemem öyle demelerini çünkü insanların ne dediğine genelde çok takılırım bu beni gerikafalı yapmaz dul demeseler başka bişey deseler yine çok takılırım yapım böyle o yüzden öyle diyecekleri bi duruma düşmek istemiyorumEn sona "istemem öyle demelerini" cümlesini ekleyince biz sizin de çevrenizdekiler gibi gerikafalı olduğunuzu anlıyoruz işte.
Bir tek siz ne anlattığınızın farkında değilsiniz.
Yani ben ilk olarak nikaha ikna etmeye çalışıcamaynen ya birebir aynı durumdayım gerçekten. annem de sırf ele güne göstermek için istiyor hevesleniyor kına falan. onu da anlıyorum onların jenerasyonu bu kafada genelde. ama ne biliyim ya saçma gerçekten, ufak nikah töreninden kastın nedir nasıl bir şey planlıyosun ben de senden ilham alırım
Dul lafın kocası ölmüşe denir onlar da gayet düğün yapabilirkendimi bildiğimden beri düğünleri sevmiyorum gereksiz buluyorum hep zorla götürülüyorjm ve oturuyorum öylece gittiğim zaman, annem vs hep oynamak için beni kaldırmaya zorluyolar ama ama hiçbir zaman kalkmadım. bugünde akrabamızın kınası vardı yine zorla götürüldüm yine oynamam için annem babam kıyamam çok ısrar ettiler kalkmadım ama yine. sonra bi akrabamız yanıma gelip niye kalkmıyosun smdi oynamıcaksan ne zaman oynucan babama da laf etti sen onun babasısın kaldır oynat seni dinler cart curt dedi saçma saçma konuştu adama sevmiyorum oynamayı diyorum anlamıyor asla. her neyse. kendi düğünümde de oybamak istemiceğim için düğün yapmak istemiyorum. annem bari kına yap diyor hevesleniyor. kınayı da hiç istemiyorum yapmak gerçekten. sade bir nikah yeterli benim icin. dul falan da değilim. gayet çıtır genç kızım. ama böyle istiyorum. bende mi gariplik var benim gibi olanlar var mı
Aynen amma büyük konuşmuş bir de çıtır ne yaYazdığınız herşeye saygı duyuyorum düğünlerde oynayıp oynamamak kişinin kendi tercihidir nikah ta çok güzel çok şık olur
Ama dul falan değilim derken çok ayıp dul kelimesi hoş olmamış sizin gibi çıtır bir genç kızın ağzına yakışmamış
İnsanların tercihidir ikinci üçüncü evliliklerinde isterlerse düğün yaparlar isterlerse oynarlar saygı duyulmalı. Zamanın kime ne getireceği hiç belli olmaz herşey gönlünüzce olsun
alınganlık ediyorsunuz hepiniz gerçekten yanlış anlamışsınızAynen amma büyük konuşmuş bir de çıtır ne ya
Ne bilim bacım demek öyle oluyorŞimdi evlenip 1 yılda boşanan 20 küsür yaşında kızlar çıtır piliç olmuyor mu bu durum daçok cahil yaklaşım.
Düğünlerden nefret ederiz eşimlekendimi bildiğimden beri düğünleri sevmiyorum gereksiz buluyorum hep zorla götürülüyorjm ve oturuyorum öylece gittiğim zaman, annem vs hep oynamak için beni kaldırmaya zorluyolar ama ama hiçbir zaman kalkmadım. bugünde akrabamızın kınası vardı yine zorla götürüldüm yine oynamam için annem babam kıyamam çok ısrar ettiler kalkmadım ama yine. sonra bi akrabamız yanıma gelip niye kalkmıyosun smdi oynamıcaksan ne zaman oynucan babama da laf etti sen onun babasısın kaldır oynat seni dinler cart curt dedi saçma saçma konuştu adama sevmiyorum oynamayı diyorum anlamıyor asla. her neyse. kendi düğünümde de oybamak istemiceğim için düğün yapmak istemiyorum. annem bari kına yap diyor hevesleniyor. kınayı da hiç istemiyorum yapmak gerçekten. sade bir nikah yeterli benim icin. dul falan da değilim. gayet çıtır genç kızım. ama böyle istiyorum. bende mi gariplik var benim gibi olanlar var mı
Dul olanlar mi düğün yapmıyor bu derttenkendimi bildiğimden beri düğünleri sevmiyorum gereksiz buluyorum hep zorla götürülüyorjm ve oturuyorum öylece gittiğim zaman, annem vs hep oynamak için beni kaldırmaya zorluyolar ama ama hiçbir zaman kalkmadım. bugünde akrabamızın kınası vardı yine zorla götürüldüm yine oynamam için annem babam kıyamam çok ısrar ettiler kalkmadım ama yine. sonra bi akrabamız yanıma gelip niye kalkmıyosun smdi oynamıcaksan ne zaman oynucan babama da laf etti sen onun babasısın kaldır oynat seni dinler cart curt dedi saçma saçma konuştu adama sevmiyorum oynamayı diyorum anlamıyor asla. her neyse. kendi düğünümde de oybamak istemiceğim için düğün yapmak istemiyorum. annem bari kına yap diyor hevesleniyor. kınayı da hiç istemiyorum yapmak gerçekten. sade bir nikah yeterli benim icin. dul falan da değilim. gayet çıtır genç kızım. ama böyle istiyorum. bende mi gariplik var benim gibi olanlar var mı
Çünkü onlara göre muhafazakar birisi modern olamaz kaç tane kapalı arkadaşım var çok donanımlı anlayışlı fikirlere saygılı modernlik giyimle kusamla olmaz kafada bitiyor bunu anlamıyorlar konu sahibi inanılmaz eski kafalı evlenip ayrılmış insanları kendince ayrıştırıp küçük görüyorNe alaka muhafazakar olmakla her ikide bir taş atılıyor oraya aşırı saçma ya.Bu yakıştırmayı yapan sensin sonrada muhafazakarlara çamur atıyorsun asıl cringe olan bu.Muhafazakar çok arkadaşım var ve sade nikahla evlendiler asla bu çirkin yakıştırmayı yapanı görmedim.Ayrıca dul olabilir insanlar kötü bir şey mi bu.Dul diye kimse oynamasın dışarı dahi çıkmasın ozaman
Neden alınganlık yapayım ki kurduğunuz cümle çok çirkin sanki ikinci kez evlenenlerin düğün yapması saçma gibi hakları yokmuş gibi yazmışsınızalınganlık ediyorsunuz hepiniz gerçekten yanlış anlamışsınız